Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Si al meu Vladut ma striga cum ma scapa din ochi si asa serios striga : mama mama!Ma lasa doar 1 minut,ca stie ca deobicei apar,daca dureaza mai mult plinge,jale mare! Si mai nou,ca nu-l pot lasa nici cu mama mea,ca care a stat mereu cind iesiam pe 1 ora, acuma fuge la usa si bate cu pumnii si ma striga! Daca incearca bunica sa-l linisteasca,se enerveaza si o da la o parte

Mergi la inceput

Ainotna pentru sot!!! Fericire si pace in familie alaturi de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ainotna, LA MULTI ANI SOTULUI!, SA FITI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE BAIETII VOSTRI DRAGI!

Crispro, saru'mana de raspuns! Pai si Raducu a papat bine si ieri si azi (numai la cina a facut mofturi, a mancat doar jumate). Deci tantum verde. Ma pun sa citesc prospectul pe net!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

A iesit un coltisor de la nr 19... Pana iese toata maseaua mai avem un pic. Abia astept si nr 20, sa stiu ca am terminat capitolul dinti si apoi sa visez la un somn de 10-11 ore noaptea legat.

Ludmila, deci si al tau e mamos tare, vad.

V a adormit, e la mine in brate. Il pun jos si fug la x factor. O seara faina!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

19 dintisori??? pai Vlad e in top,off noi abia 6, pina la 19 mai avem mult,mult
Apropo 22 de dinti tre sa iasa la copil,asta cu tot cu maselute se are in vedere?
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ludmila, 20 de dinti tb sa aiba- adica dantura completa (incluzand, dinti, premolari, masele)- astia is dintii de lapte.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

A venit frigul...
Matei a fost cu Marius in parc azi, au stat 1 ora

am facut sfecla cu usturoi Crissy am bagat si eu si Matei ca spartii ...bunica mea face varianta cu hrean
si va dau si eu o felie de strudel cu mere
Edit: am uitat poza

a venit fratele meu si ne-am "rasfatat" iar cu cadouri, noi pt el de Sf.Mihail si el pt Matei de Sf.Matei
apoi am mers la baiatul nasilor fratelui meu, era ziua lui...nu am stat decat 30 min ca a sunat bunica sa mergem de urgenta, bunicul a facut un atac cerebral
ei toti sunt la spital, eu sunt acasa cu Matei care doarme

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
E pasionata de chei, daca as gasi niste jucarii cu chei si lacat de descuiat (Lacatele de la Melisa si Doug sunt deja pe lista, multumim de idee ainotna), de unelte si surubarit, asa ca probabil in directia asta ne vom indrepta

si noiiiii, chei, surubelnite, tevi
eu ma gandeam si la un set de scule

Paula, gasesti ficat de curcan la "Puiul de Craiesti"
daca vrei iti iau eu cand imi iau si mie si mai ai la mine un "gat" de la H&M - deja am "clienti" care l-au vazut la noi in hol, nou si cu eticheta si ma tot intreaba "ce faci cu asta? daca nu le mai trebuie sa ne spui ca il vrem noi..."

Miha13gina multumim de strudel
maine vreau sa fac unul cu branza de vaci

Victo eu de dimineata ii dau ce mananc si eu...macar asa, nu mai mananc eu prostii
magiunul ii place mult si painea prajita cu unt si cascaval ras + ardei rosu

Ilinca o sa incerc si eu turtitele

Antonia La Multi Ani sotului tau!

Citat:
citat din mesajul lui crispro
No, ma bucur ca ma iubeste, ce sa zic. Dar sper sa nu fie plangacios dupa mine.

noi avem zile cand, eu fac pisu si il tin de manuta prin usa intredeschisa

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Paula am vazut ca i-ai scris la Anamaria de zebra, e noua? daca e folosita, nu merita...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, nu ai timp sa intri putin pe FB?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, vreau gatul de la H&M, cum sa nu. Doar ca nu mi-ai spus daca l-ai luat si eu am uitat sa te intreb. Si nici nu ne-am mai intalnit. Chiar azi ma gandeam sa o sun pe cumnata mea din Cluj sa-mi ia unul, ca tb sa-l spal pe asta care-l am si nu am inlocuitor. Si fularul nu-l suporta Raul.
Zebra de la Anamaria nu cred ca e noua. Dar nu e pt Raul. Raul o primeste cand zici tu.
Imi pare rau de bunicul tau!! Cum mai e?
Azi noapte am avut o noapte relativ usoara. Nu mai respira greu, doar ca acum e infundat de la muci, dar i-am pus o perna in patut si a dormit cu capul mai sus si a fost ok. Sper ca si noaptea asta sa doarma cat de cat bine.
Ce sfacla cu usturoi?! Cum reusesc oare sa pierd eu toate retetele astea bune?
Cristina, ce fain!!! Mai aveti 2 masele. Noi mai avem inca 10 dinti de indurat!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput