Clasa I * 2011 - 2012 * [12]
Raspunsuri - Pagina 3
mina spune:
Da, Iustina chiar scrie extrem de frumos.
Daria, cum sunteti?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
szivarvany spune:
Mina, multumim de intrebare, analizele s ok, copila e mai ok
aseara ne a vizitat si zana maseluta asta dupa ce am fost la prietena`mea si a killarit-o, pana sa mi se faca mie rau Giulik deja zambea
cu scrisul nu declar nimik, scrie urat i-as umple caietele de rosu
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Naty spune:
mina a rezolvat cu actele, dar va trebui sa duca masina in service ceea ce inseamna fie ca o duc pe Ioana dimineta fie ca o duce el cu masina mea si eu raman fara. Nici o varianta nu-mi convine.
lbelciug spune:
Intrebare de baraj:
Cum invatam copiii sa fie ordonati, mai ales la scris-ul pe foaie velina/fise?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
eveline spune:
Bravo Iustina, minunat scris!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Intrebare de baraj: Cum invatam copiii sa fie ordonati, mai ales la scris-ul pe foaie velina/fise? Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Nu-mi vine in cap decat multa exersare...
Roxana_G spune:
Ati deschis subiect delicat cu scrisul. Eu prefer sa nu ma gandesc. Dar admir cu mare drag scrisul Iustinei! Felicitari.
Cum o fi fost la Smart? A avut si Alex azi, sunt curioasa de impresii. Cel la romana este abia pe 23 noiembrie.
eveline spune:
Iata si o mostra din scrisul Biei (nu stiu ce-am setat de au iesit atat de galbene pozele...s-a jucat parca ieri piticul cu aparatul)
https://picasaweb.google.com/112389216930304739623/Scris?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIj60LyP9djqMA&feat=directlink
LoraG76 spune:
'Neata!
Eveline, Bia scrie foarte frumos si ingrijit, bravo ei!
Ieri la mate la smart se pare ca a facut f. bine Iustina, n-a avut nicio greseala...acum depinde ce-o fi completat si cum pe grila aia, ca mi se pare destul de dificil pentru ei de facut bulinele alea perfect si la locul lor. Oricum, e o experienta si asa invata, important este sa participe - Iustina mi-a zis ca d-na lor ieri, dupa test, i-a imbratisat si felicitat pe fiecare in parte si le-a spus ca, indiferent de rezultat, ea ii considera pe toti castigatori si ca e multumita de ei. Si le-a zis ca cei care au facut f. bine vor merge la baraj, printre care si Iustina...o intrebam noi aseara, dar ce inseamna ca mergeti la baraj? ea: adica sa luam premiile. dooooh...da-i si explica-i copilului ce inseamna baraj.
Pe 23 asteptam si noi testul la limba si literatura romana.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
eveline spune:
Bravo Iustina...vezi Laura cum se spulbera grijile noastre? Si parca incepe sa-mi placa mai mult si invatatoarea voastra :))