Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Of, am gasit iar ca APCR este Proc. Global de la Fundeni. De fapt, modificarea APCR inseamna in 90% din cauzari ca exista mutatia Factorului V Leiden.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

ce mai e si balaurul asta?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alexutzu, ma gandesc si io asa... Acum ultima data, acest APCR nu mi-a iesit prea bine. Si tu si dr U ati zis ceva de mutatia V Leiden. Dar eu am facut pachetul de la synevo si aceasta mutatie a iesit negativa. Nu inteleg, data viitoare am sa intreb la FUndeni. Care-i poanta? Ca iar sunt bulversata!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni...pai ce sa fie? Un balaur...o mutatie. Da, asa cred, Proc. Global e APCR..
Da, cred ca asta e, minima este 0.8.
Ylari, APCR modificata arata in 90% din cazuri ca exista o mutatie de Factor V Leiden, dar nu musai. Nici eu nu am mutatie de F V Leiden si am Proc. GLobal 0.4...Oricum, nu are importanta ce o modifica, important e sa o tratezi (acum cu Aspenter)...dr. Uscatescu o va urmari in paralele cu ecografiile si eventual, iti va introduce la unu anumit moment si anticoagulant. Data trecuta cat era Proc. GLobal/APCR la Fundeni?

Trebuie sa plec, vorbim pe seara. Pup fetele!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Multumesc mult Alex,
Chiar o sa merg sa fac si aceste analize.

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Ylari, tu ai fi a 3-a pentru ca nu imi aduceam aminte exact daca eu ti-am spus de trombofilie sau am vorbit dupa ce ai aflat ce ai.
Ma bucur tare mult ca sunteti bine, chiar vroiam sa dau o strigare dupa tine! Pupam pe Eva cumintica! N-am mai fost la Fundeni deloc.
Mai stii cand erai suparata pe cei de la Fundeni? Ce sa face,? Asa merge la noi, e aglomerat, sunt muuuulte gravidute si nu numai, dar macar avem un tratament si monitorizare!

Gaitica, da, asa e, pare de necrezut, nici eu nu inteleg cum poate face analizele fara plata, dar asa e. Te duci si spui ca ai pierdut una sau mai multe sarcini sau ca nu ramai si ele iti fac analizele. Mergi fara trimitere, fara programare, la Hematologie la Sp. Fundeni. Nu stiu cum sa explic cum ajungi, dar intrebi portarul. Cand ajungi la cladirea pe care scrie Hematologie, urci la etajul II si agati o asistenta careia ii spui de ce ai venit. Gravidutele au prioritate in ordinea marimii si uneori ia peste rand fetele care sunt din localitati indepartate si care trebuie sa plece. Dr. Uscatescu si asistentele sunt acolo de la 6 dimineata. Eu merg in general la 6.30 si sunt 2-3 persoane. In general, rezultatele le ai in aceeasi zi, dupa-amiaza.

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci1418 spune:

buna fetelor, sunt si eu o aspiranta...am de mult facuta adresa pe acest forum insa nu am intrat...vreau sa ma alatur si eu la casuta voastra...am 24 ani si sunt din R.Moldova... acuma chiar simt nevoia sa intru si sa am cu cine comunica,in urma cu un an m-am maritat si ne-am dorit foarte mult un bebe, am lucrat la el cam 9 luni si ceva insa nimic, pina cand am vazut si eu cele doua liniute insa nu mam bucurat mult de ele caci la un control mi sa spus ca am o sarcina extrauterina, unde a urmat operatie si am ramas fara trompa stanga, asta a fost acuma in octombrie 2011, medicul mia zis ca nu am voie sa raman insarcinata decat dupa un an, ca sa se prinda oeratia, acuma am urmat un tratament pentru eliminari, si dupa CM urmeaza sa ma duc la control,apoi mia zis medicul ca dupa jumate de an sa ma duc sami verifice trompa ramasa sa vada daca nu a fost infundata, cam asta e istorioara mea neplacuta, vreau sa stiu daca cineva a trecut prin asa ceva si ce a facut... totusi un an de zile e foarte mult sa astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

marci1418 vino la capitol nou!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci1418 spune:

dami te rog lincul sa intru direct, ca cam greu ma discurc pe aici :(

Mergi la inceput