Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Asa e Moni, dr. Uscatescu e un om deosebit si trebuie sa intelegem ca uneori din cauza stresului si aglomeratiei se mai enerveaza, cine nu ar face-o?
E OK ca iei Aspenter, dar el nu e important pentru MTHFR. Femibionul si MagneB6 te ajuta, asta e clar. Nu inteleg exact daca analiza ta APCR e OK, ti-a scris valorile normale?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Asa e Moni, dr. Uscatescu e un om deosebit si trebuie sa intelegem ca uneori din cauza stresului si aglomeratiei se mai enerveaza, cine nu ar face-o?
E OK ca iei Aspenter, dar el nu e important pentru MTHFR. Femibionul si MagneB6 te ajuta, asta e clar. Nu inteleg exact daca analiza ta APCR e OK, ti-a scris valorile normale?

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

magne B6 iau cate 1 pastila/zi
femibionul la fel (tocmai l0-am terminat acum catgeva zile si nu mi-am mai lujat...)
APCR la mine e 72" (ce ziceai ca e echivalentul APCR? )

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Lilimara, mergi la Fundeni si fa analizele de acolo si in functie de ele, mergi mai departe catre o clinica privata unde poti incepe cu MTHFR. Tot zic de mutatia asta pentru ca o are jumatate din populatie, uneori e o forma usoara care nu da probleme, dar tinand cont ca aici suntem multe cu probleme, sansele sunt mai mari sa apara balauri din astia.
Fetelor, retrag APCR (rezistenta la proteina c activata nu este Proc. GLobal), am gasit pe un site: Rezistenta la proteina C activata – mutatia factorului V Leiden.
Moni, nu ai pe foaia de la Fundeni si Proc. Global (scrie in dreptul ei cut off 0.8)

pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Lilimara, mergi la Fundeni si fa analizele de acolo si in functie de ele, mergi mai departe catre o clinica privata unde poti incepe cu MTHFR. Tot zic de mutatia asta pentru ca o are jumatate din populatie, uneori e o forma usoara care nu da probleme, dar tinand cont ca aici suntem multe cu probleme, sansele sunt mai mari sa apara balauri din astia.
Fetelor, retrag APCR (rezistenta la proteina c activata nu este Proc. GLobal), am gasit pe un site: Rezistenta la proteina C activata – mutatia factorului V Leiden.
Moni, nu ai pe foaia de la Fundeni si Proc. Global (scrie in dreptul ei cut off 0.8)

pentru

ba da
e la limita
mi-a iesit 0.8

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Daca APCR este prot c globala, mi-a scris mie limita de jos este 0,8 la mine a iesit 0,71 m-a avertizat ca e mica dar nu ingrijorator de mica si ca vom monitoriza.
Alte limite pe care mi le-a scris:
Ptr prot C >70
prot S >60
AT III >80

Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

in iunie m i-a iesit 0.3 pro c global
si in august mi-a iesit 0.8

se poate asa diferente?

Mergi la inceput

Of, am gasit iar ca APCR este Proc. Global de la Fundeni. De fapt, modificarea APCR inseamna in 90% din cauzari ca exista mutatia Factorului V Leiden.

pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

in iunie m i-a iesit 0.3 pro c global
si in august mi-a iesit 0.8

se poate asa diferente?

si acum in octombrie, pe 11 mi-a scris:
APCR F V 72"
asta e pro c global?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Nu am cum sa merg, sunt departe tare, sunt tocmai la Roma. Deci daca una din astea nu e buna ar trebui facut MTHFR.Mersi

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Aaaa, scuze Lili, acum am vazut unde esti. Nu, daca toate astea sunt bune (Proteina C, S, Antitrombina III, Factorul II), trebuie sa faci MTHFR. Vorbeste cu medicul tau si intrebaa de trombofilie. Eu am facut analizele dupa capul meu, nu stiu daca a fost cea mai buna alegere, dar asa am gandit atunci cu informatiile pe care le aveam.

Fetelor o sa ies putin, revin mai pe seara.

pentru

Mergi la inceput