Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 25
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky82 Deci pot sa merg fara trimitere? maine de exemplu o gasesc pe dr Uscatescu? trebuie sa merg mai devreme de ora 8? hai ca te-am invadat cu intrebari... aaaaaa si vroiam sa te intreb crezi ca influenteaza cu ceva ca am luat Clostylbegit? In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
Miky eu stiu ca tgrebuie trimitere si adeverinta de salariat
mie asa mi-a zis Lore inainte de a ma duce
asa am facut si asa sfatuiesc si mai departe
dupa aceea, nu mai cere - doar prima data
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Miky eu stiu ca tgrebuie trimitere si adeverinta de salariat mie asa mi-a zis Lore inainte de a ma duce asa am facut si asa sfatuiesc si mai departe dupa aceea, nu mai cere - doar prima data Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
adica pe mine, cand am mers prima data m-a intrebat daca am
si le-am dat
poate merge si fara.....nush'

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Moni, e cam mare valoarea pentru ca esti in afara sarcinii, in sarcina ar creste mai mult.
Uite aici:
...mutatie punctiforma la nivelul genei MTHFR (C677T) si este cu 20% mai putin eficienta in metabolizarea homocisteinei, ceea ce poate conduce la hiperhomocisteinemie, mai ales la persoanele cu un deficit de folati. Se raporteaza o incidenta de 11% in populatia caucaziana a statusului homozigot pentru aceasta mutatie asociat cu risc crescut de a dezvolta hiperhomocisteinemie si anumite complicatii ale sarcinii ce includ anomalii cromozomiale, malformatii congenitale, pierderi recurente de sarcina, afectiuni ale placentei si preeclampsie.
Moni, banuiesc ca ai o mutatie homozigota MTHFR, care e o chestie serioasa, trebuie sa iei musai un complex mai concentrat de B-uri, Magne B6 si zic eu si Aspenter, daca nu si anticoagulant.
Care e istoricul tau legatde sarcini?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
miky82 spune:
Multumesc fetelor, adeverinta de salariu o am dar trimitere nu cred ca imi iau ca nu o sa imi dea, o sa imi zica sa mai astept, asa ca maine ma prezint la fundeni, doar cu adev si vad ce o sa mai fac.
La istoric imi dau acolo o fisa sau o fac eu de acasa?
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
MeAlex spune:
Moni, stiu ca am mai vorbit despre trimitere si ziceam ca eu am fost la inceputul anului si nu a trebuit, ma gandesc ca s-o fi schimbat ceva. Ylari, tu ai fost in octombrie, parca? Si nu a trebuit nici la tine, nu?
Daca puteti sa va luati trimitere, luati. Daca nu, eu as zice sa nu amanati doar pentru asta. Oricum, sigur nu costa.
Proteina S: 66% (60-140%)
Proteina c: 70% (70-130%)
APCR F V - 72" = rezistenta la proteina c activata (care se combina cu mutatii de Factor V Leiden)
AT III - 102% = Antitrombina III, e ok, trebuie sa fie peste 80%
APCR cred ca e ziceam eu, Proc. Global, pana acum asa o numeau.
Eu zic ca astea in sarcina se agraveaza chiar sub tratamentul pe care il ai acum...daca acum nu intra ca lumea in interval, atunci se vor agrava. Ti-a zis daca iti da Clexane in sarcina?
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Moni, e cam mare valoarea pentru ca esti in afara sarcinii, in sarcina ar creste mai mult. Uite aici: ...mutatie punctiforma la nivelul genei MTHFR (C677T) si este cu 20% mai putin eficienta in metabolizarea homocisteinei, ceea ce poate conduce la hiperhomocisteinemie, mai ales la persoanele cu un deficit de folati. Se raporteaza o incidenta de 11% in populatia caucaziana a statusului homozigot pentru aceasta mutatie asociat cu risc crescut de a dezvolta hiperhomocisteinemie si anumite complicatii ale sarcinii ce includ anomalii cromozomiale, malformatii congenitale, pierderi recurente de sarcina, afectiuni ale placentei si preeclampsie. Moni, banuiesc ca ai o mutatie homozigota MTHFR, care e o chestie serioasa, trebuie sa iei musai un complex mai concentrat de B-uri, Magne B6 si zic eu si Aspenter, daca nu si anticoagulant. Care e istoricul tau legatde sarcini? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
n-am nici o sarcina la activ
insa dr. uscatescu nu mi-a zis nimic de mutatia asta....
daca s-ar fi vazut nu mi-ar fi zis?
MeAlex spune:
Miky, ai PM.
pentru
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Moni, stiu ca am mai vorbit despre trimitere si ziceam ca eu am fost la inceputul anului si nu a trebuit, ma gandesc ca s-o fi schimbat ceva. Ylari, tu ai fost in octombrie, parca? Si nu a trebuit nici la tine, nu? Daca puteti sa va luati trimitere, luati. Daca nu, eu as zice sa nu amanati doar pentru asta. Oricum, sigur nu costa. Proteina S: 66% (60-140%) Proteina c: 70% (70-130%) APCR F V - 72" = rezistenta la proteina c activata (care se combina cu mutatii de Factor V Leiden) AT III - 102% = Antitrombina III, e ok, trebuie sa fie peste 80% APCR cred ca e ziceam eu, Proc. Global, pana acum asa o numeau. Eu zic ca astea in sarcina se agraveaza chiar sub tratamentul pe care il ai acum...daca acum nu intra ca lumea in interval, atunci se vor agrava. Ti-a zis daca iti da Clexane in sarcina? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
mi-a zis sa vin cum aflu ca sunt insarcinata
Monique77 spune:
a zis sa vins a fac mutatiile la Medsana, la ea
si ca incepem usor usor, ca-s scumpe
si ca putem sa le facem si in sarcina...usurel, daca apare o sarcina
kmy_black spune:
mai e mult pana la rez tau mony?
kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!