Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Deci pot sa merg fara trimitere? maine de exemplu o gasesc pe dr Uscatescu? trebuie sa merg mai devreme de ora 8? hai ca te-am invadat cu intrebari... aaaaaa si vroiam sa te intreb crezi ca influenteaza cu ceva ca am luat Clostylbegit?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Miky eu stiu ca tgrebuie trimitere si adeverinta de salariat
mie asa mi-a zis Lore inainte de a ma duce
asa am facut si asa sfatuiesc si mai departe
dupa aceea, nu mai cere - doar prima data

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Deci pot sa merg fara trimitere? maine de exemplu o gasesc pe dr Uscatescu? trebuie sa merg mai devreme de ora 8? hai ca te-am invadat cu intrebari... aaaaaa si vroiam sa te intreb crezi ca influenteaza cu ceva ca am luat Clostylbegit?

In curand

Miky eu stiu ca tgrebuie trimitere si adeverinta de salariat
mie asa mi-a zis Lore inainte de a ma duce
asa am facut si asa sfatuiesc si mai departe
dupa aceea, nu mai cere - doar prima data

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

adica pe mine, cand am mers prima data m-a intrebat daca am
si le-am dat
poate merge si fara.....nush'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, e cam mare valoarea pentru ca esti in afara sarcinii, in sarcina ar creste mai mult.
Uite aici:
...mutatie punctiforma la nivelul genei MTHFR (C677T) si este cu 20% mai putin eficienta in metabolizarea homocisteinei, ceea ce poate conduce la hiperhomocisteinemie, mai ales la persoanele cu un deficit de folati. Se raporteaza o incidenta de 11% in populatia caucaziana a statusului homozigot pentru aceasta mutatie asociat cu risc crescut de a dezvolta hiperhomocisteinemie si anumite complicatii ale sarcinii ce includ anomalii cromozomiale, malformatii congenitale, pierderi recurente de sarcina, afectiuni ale placentei si preeclampsie.

Moni, banuiesc ca ai o mutatie homozigota MTHFR, care e o chestie serioasa, trebuie sa iei musai un complex mai concentrat de B-uri, Magne B6 si zic eu si Aspenter, daca nu si anticoagulant.
Care e istoricul tau legatde sarcini?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Multumesc fetelor, adeverinta de salariu o am dar trimitere nu cred ca imi iau ca nu o sa imi dea, o sa imi zica sa mai astept, asa ca maine ma prezint la fundeni, doar cu adev si vad ce o sa mai fac.
La istoric imi dau acolo o fisa sau o fac eu de acasa?

In curand

Mergi la inceput

Moni, stiu ca am mai vorbit despre trimitere si ziceam ca eu am fost la inceputul anului si nu a trebuit, ma gandesc ca s-o fi schimbat ceva. Ylari, tu ai fost in octombrie, parca? Si nu a trebuit nici la tine, nu?
Daca puteti sa va luati trimitere, luati. Daca nu, eu as zice sa nu amanati doar pentru asta. Oricum, sigur nu costa.

Proteina S: 66% (60-140%)
Proteina c: 70% (70-130%)
APCR F V - 72" = rezistenta la proteina c activata (care se combina cu mutatii de Factor V Leiden)
AT III - 102% = Antitrombina III, e ok, trebuie sa fie peste 80%

APCR cred ca e ziceam eu, Proc. Global, pana acum asa o numeau.

Eu zic ca astea in sarcina se agraveaza chiar sub tratamentul pe care il ai acum...daca acum nu intra ca lumea in interval, atunci se vor agrava. Ti-a zis daca iti da Clexane in sarcina?

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Moni, e cam mare valoarea pentru ca esti in afara sarcinii, in sarcina ar creste mai mult.
Uite aici:
...mutatie punctiforma la nivelul genei MTHFR (C677T) si este cu 20% mai putin eficienta in metabolizarea homocisteinei, ceea ce poate conduce la hiperhomocisteinemie, mai ales la persoanele cu un deficit de folati. Se raporteaza o incidenta de 11% in populatia caucaziana a statusului homozigot pentru aceasta mutatie asociat cu risc crescut de a dezvolta hiperhomocisteinemie si anumite complicatii ale sarcinii ce includ anomalii cromozomiale, malformatii congenitale, pierderi recurente de sarcina, afectiuni ale placentei si preeclampsie.

Moni, banuiesc ca ai o mutatie homozigota MTHFR, care e o chestie serioasa, trebuie sa iei musai un complex mai concentrat de B-uri, Magne B6 si zic eu si Aspenter, daca nu si anticoagulant.
Care e istoricul tau legatde sarcini?

pentru

n-am nici o sarcina la activ
insa dr. uscatescu nu mi-a zis nimic de mutatia asta....
daca s-ar fi vazut nu mi-ar fi zis?

Mergi la inceput

Miky, ai PM.

pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Moni, stiu ca am mai vorbit despre trimitere si ziceam ca eu am fost la inceputul anului si nu a trebuit, ma gandesc ca s-o fi schimbat ceva. Ylari, tu ai fost in octombrie, parca? Si nu a trebuit nici la tine, nu?
Daca puteti sa va luati trimitere, luati. Daca nu, eu as zice sa nu amanati doar pentru asta. Oricum, sigur nu costa.

Proteina S: 66% (60-140%)
Proteina c: 70% (70-130%)
APCR F V - 72" = rezistenta la proteina c activata (care se combina cu mutatii de Factor V Leiden)
AT III - 102% = Antitrombina III, e ok, trebuie sa fie peste 80%

APCR cred ca e ziceam eu, Proc. Global, pana acum asa o numeau.

Eu zic ca astea in sarcina se agraveaza chiar sub tratamentul pe care il ai acum...daca acum nu intra ca lumea in interval, atunci se vor agrava. Ti-a zis daca iti da Clexane in sarcina?

pentru

mi-a zis sa vin cum aflu ca sunt insarcinata

Mergi la inceput

a zis sa vins a fac mutatiile la Medsana, la ea
si ca incepem usor usor, ca-s scumpe
si ca putem sa le facem si in sarcina...usurel, daca apare o sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

mai e mult pana la rez tau mony?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput