Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 24
YLARI spune:
Buna!!!
Mi-am bagat si eu nasul pe aici, cu okii cat cepele dupa liniutzele voastre!
Monique, Micky hai ca apar ele si liniutzele!
Alex, io sunt una din cele 2 gravidutze? Asa este, eu nu vroiam sa accept ca as putea avea trombofilie! Dar nici nu am vrut sa risc sub nicio forma sa mai pierd o sacina asa ca mi-am facut mutatiile si au iesit cele de la semnatura. Nu e un capat de lume, tinem tratament!
Altceva nu stiu ce sa va mai povestesc, eu sunt bine, astept cu nerabdare eco de 11 sapt, acum am 9 sapt si trei zile. Am mai fost sambata sa vad inimioara ca iar imi intrase un cui in cap, din fericire era totul ok. In rest treaba multa si astept sa revina sotzul ptr ca imi este tare greu, cu toate ca Eva este minunata si cuminte, ascultatoare de ma uimeste, efectiv. Am fost si eu luni la Fundeni, ALex, tu ai fost marti? Analizele au iesit bine, continuam tratamentul si m-au chemat la 12 saptamani cu ecografia. Slava Domnului ca avem Fundeniul asta unde putem monitoriza problema!
Va pup si ma gandesc la voi.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
kmy_black spune:
Citat: |
Kmy darf scrie acolo la inceput ca e vorba de saptamani de sarcina de la data ultimei menstgruatii eu asa am inteles Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
asa-i , dar nu cred ca aceasta socoteala este valabila si pt IA, la o sarcina obtinuat natural , ovulatia depinde de fiecare organism in parte si din cauza asta mereu se socoteste incepand cu prima zi de cm orice sarcina,nu toate femeile au pct max de ov in ziua 14-15, pe knd la o IA cred ca lucrurile stau diferit odat ce ov este stimulata! dar este parerea mea, nu zic ca rationamentul meu este cel mai bun, dar eu sper sa se adevereasca in cazul lu miky care a facut IA!
te asteptam si pe tine cu o valoare mareeeeeeeee!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
MeAlex spune:
Eu stiu, Draguta? Nu cred ca face rau tratamentul meu, de exemplu. Stiu ca in afara se da oricum Aspenter, 1 pastila la 2 zile, ca sa ajute fixarea embrionului. Cel mai cinstit e sa facem analizele (si eu trebuie sa mai verific cateva). La Fundeni poate nu afli mare lucru, dar exista o analiza care da de banuit (Proc. Global) si atunci mergem cu analizele mai departe.
Am citit recent ca Aspenterul ajuta in cazul ac. antispermatici, nu mai stiu daca la tema atsa s-a discutat sau la Trombofilie, respectiv Gravidute cu trombofilie.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
gaitica78 spune:
Alex, nu pricep.. adica poti sa mergi la Fundeni si sa spui pur si simplu ca vrei sa faci analize? fara sa platesti?
Eu de 4 ani, am platit aproape toate analizele si crede-ma ca am facut ceva... ca exemplu histeroscopia, cu reducere a costat 2000 de lei...
deci ma mir ca se poate face ceva in Ro fara sa platesti si sa mai ai si certitudinea ca sunt bune..
Unde ar trebui mers la Fundeni? Tu ai facut acolo?
ms pt tot
citat din mesajul lui MeAlex Pentru Fundeni nu trebuie sa zici tu ce analize vrei, iti fac acolo ce stiu ele. Nu iti trebuie trimitere si nu costa (decat daca faci si homocisteina, care arata daca fixezi vitaminele B si cat de afectat e corpul de asta, costa 30 lei). Iti faci un dosarel cu ultimele analize, ecografii si scrii pe o foaie istoricul tau. Si in functie de ce iti iese acolo, mergem mai departe. Ar fi bine sa scrii si de antecedente, cum ziceam mai sus: cazuri de infarct, stop cardiac, accident cerebral, varice in familie...sau poate tu ai varice, daca ai fumat si ai luat conceptionale si cati ani. Lucrurile astea agraveaza problemele. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
miky82 spune:
Deci pot sa merg fara trimitere? maine de exemplu o gasesc pe dr Uscatescu? trebuie sa merg mai devreme de ora 8? hai ca te-am invadat cu intrebari... aaaaaa si vroiam sa te intreb crezi ca influenteaza cu ceva ca am luat Clostylbegit?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
draguta spune:
MeAlex asa este, trebuiesc facute aceste analize, off daca eram in Buc. maine mergeam sa le fac dar pentru mine este mai complicat.Ma gandesc totusi ca sunt niste vitamine si rau nu are ce sa faca
In legatura cu aspenterul stiu ca o fata de aici spuna ca a luat si a ajutat-o sa ramana graviduta, nu mai stiu exact cine sau vorbea de aspirina si confund
MeAlex spune:
Ylari, tu ai fi a 3-a pentru ca nu imi aduceam aminte exact daca eu ti-am spus de trombofilie sau am vorbit dupa ce ai aflat ce ai.
Ma bucur tare mult ca sunteti bine, chiar vroiam sa dau o strigare dupa tine! Pupam pe Eva cumintica! N-am mai fost la Fundeni deloc.
Mai stii cand erai suparata pe cei de la Fundeni? Ce sa face,? Asa merge la noi, e aglomerat, sunt muuuulte gravidute si nu numai, dar macar avem un tratament si monitorizare!
Gaitica, da, asa e, pare de necrezut, nici eu nu inteleg cum poate face analizele fara plata, dar asa e. Te duci si spui ca ai pierdut una sau mai multe sarcini sau ca nu ramai si ele iti fac analizele. Mergi fara trimitere, fara programare, la Hematologie la Sp. Fundeni. Nu stiu cum sa explic cum ajungi, dar intrebi portarul. Cand ajungi la cladirea pe care scrie Hematologie, urci la etajul II si agati o asistenta careia ii spui de ce ai venit. Gravidutele au prioritate in ordinea marimii si uneori ia peste rand fetele care sunt din localitati indepartate si care trebuie sa plece. Dr. Uscatescu si asistentele sunt acolo de la 6 dimineata. Eu merg in general la 6.30 si sunt 2-3 persoane. In general, rezultatele le ai in aceeasi zi, dupa-amiaza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
citat din mesajul lui draguta MeAlex chiar daca nu stim ca avem trombofilie putem sa luam cu de la noi putere acest tratament? Moni vad si la semnatura ta tratament pregatitor, ai facut analizele astea? |
da, am facut
si mi-a iesit prima data coagularea cu probleme
cu tgratament apoi a iesit bine analiza
apoi
acum sunt la limita cu:
Proteina S: 66% (60-140%)
pROTEINA c: 70% (70-130%)
APCR F V - 72" - nu stiu ce inseamna
AT III - 102% - nici asta nu stiu ce inseamna
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
mie mi-a facut si homocisteina prima data, fara bani
valoare: 13.02 (3.7-13.9) - cam la limita?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi