Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Noi incercam sa schimbam programul, sa manace si ea pranzul inainte de somn, la trezire sa ia gustarea clasica (un iaurt, fruct) si sa avem cina la 7 maxim. Eu nu sunt de acord cu o cina consistenta mai tarziu, in special la copii mici si mai ales ca trebuie sa o digere normal si apoi sa bea si laptele la culcare, in conditiile in care eu nu vreau sa adoarma mai tarziu de 9 maxim maxim, asta pentru ca e oricum isi vor tot devansa ora de somn, si nu vreau este vreun 1 an/2 sa imi bantuie prin casa la 10 si 11 noaptea. ei, puteti zice ca sunt nebuna, dar asta e |
de acord
da, si noi am schimbat ora de somn si masa...inainte papam la 11 si dormeam la 11,30 apoi la trezire era amiaza
acum am ajuns la ora 12 sau 12,30 in functie de cum venim de afara iar la ora 13 doarme si cand se trezeste papa felul II in jurul oare 17
la ora 20 lapticum cu cereale si pe la 20,30 dormim
eu mai am o regula
foarte rar daca vede alt copil ca papa si vad ca intinde mana ii dau si lui, dar sunt cazuri rare
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Ochidut, succes cu noul program.
Cat despre olita, incearca si cu un reductor direct pe toaleta, poate o sa fie incantata.
Bumblebee,
sa-ti mai treaca supararea si multa sanatate lui Victoras.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ainotna spune:
Pupici 

multi pentru Bea cea isteata si pentru mamica ei minunata! Crissy 
!
Rusine doctorului...
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana eu mai am o regula foarte rar daca vede alt copil ca papa si vad ca intinde mana ii dau si lui, dar sunt cazuri rare 1an + 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
si noi la fel si ii repet tot timpul regula si bonei
de Larisa Ioana 24.06.2010
Cris2010 spune:
Ochidut, uite ca nu mi-a zis de ce asa putine fructe si nici eu n-am intrebat-o. De fapt, cu SN urland ca din gura de sarpe, multe am uitat s-o intreb
, si la tel. o prind tare greu.
Noi iesim afara in doua ture, pana in pranz cam doua ore si seara in jur de o ora. Noroc de mama, cand sunt singura cu ea nu mai avem timp sa iesim si seara.
michelle1981 spune:
ainotna unde ati fost la munte?
Apropos, in jurul meu se discuta numai despre asta: unde faceti Revelionul?![]()
ochidut sa stii ca nici Bianca nu sta pe olita, adica ea se asaza pe ea, dar se ridica in secunda 2, asa ca eu o cocot pe wc si musai cu ceva ocupatie in mana ca se plictiseste altfel.![]()
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Alice_Elena spune:
ochidut, e bine ca iti spune. nu trebuie sa o intrebi tu. si mara deschide sertarul cu paine si se serveste daca nu sunt pe faza. iar daca vrea neaparat sa rontaie ceva imi arata dulapul unde stie ca tin toate alea si zice "alta"
eu ii mai dau fulgi de porumb si isi pierde vremea cu ei, apoi se plictiseste si imi da mie sa mananc
anca, ce misto ca va plimbati. eu astept sa mai treaca luni bune pana va plecam cu totii ![]()
paula, eu am zile cand nici nu o duc pe mara afara. rare e adevarat, si doar daca ajunge marius foarte tarziu, pt ca mi-e greu acum, obosesc repede si trebuie sa am grija si de bebe mic
azi dimineata am iesit si dupa juma de ora mara era la usa blocului, vroia in casa. deci in medie sta cam o ora - o ora jumate daca iesim de 2 ori
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
31+ 
baby78 spune:
]
Tina, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti! 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor
Cris2010 spune:
Liudmila, Crispro multa sanatate la puiuti, sa se faca repede bine.
Mai sunt delfinasi bolnaviori? Daca da, ii
pe toti sa se faca bine! (am retinut doar pe cei din ultimile posturi)
Crispro, nici nu stiu ce sa-ti mai zic, decat ca ne gandim mult la voi
.