Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
saddie spune:
Fetele va multumesc pentru vorbele bune desi nu am scris ca sa primesc o bataie pe umar. Consider ca trebuie sa imi asum vina pentru ca din cauza neglijentei mele copilul poate suferi pe viata.
crissteo cred ca daca pateam ca tine cu baietii ma internam deja la psiho!! Nu vreau sa ma gandesc ce-o fi fost in sufletul tau, desi cred ca stiu deja.
Printre altele de-asta n-as mai putea sa am un al doilea copil. Daca grija pentru unu nu ma omoara inca, n-as mai putea sa simt de doua ori mai multa ingrijorare, teama pentru amandoi, sa nu gresesc si sa le fie bine.
ainotna spune:
Michelle, am fost la Azuga. Din pacate desi ne-am simtit bine, la sfarsit ne-au umflat nota. Adica am platit dublu. De obicei ma ocup eu de tot, de rezervari etc, acum am mers pe mana unor prieteni si rau am facut. Asta e. A fost teapa clasic romaneasca.
De revelion poate plecam din tara, mai vedem...
Alice, lasa ca va plimbati dupa marele eveniment! Mai e putin. 
saddie spune:
tina
LA MULTI ANI!!! 
btz in Sibiu am fost la Am Ring Hotel. E nou si e excelent, e chiar in Piata Mare deci ideal pentru iesit la plimbarici cu astia mici in centrul vechi, plus ca ai cam toate obiectivele la doi pasi. Bine restaurantul lor e cam naspa dar sunt atat de multe in zona incat asta e cea mai mica problema.
baby78 spune:
Crissy...sunt tare fericita pentru voi...Nu mi-am putut tine lacrimile de fericire cand am citit ce ai scris.....Esti cea mai buna mamica din lume...

Histamina, multa bafta si sa vi victorioasa
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
lauri_ca spune:
Tina, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!
Noi avem cel mai varza program din delfinariu. Trezirea la 10:30 -11(o trezesc eu ca ea ar mai dormi), mic dejun, la 11:30 plecam la scoala, ne intoarcem pe la 12:30 -13:30, papam de pranz(de 2 zile refuza masa asta, trebuie sa-i bag o gustare in schimb), pe la 14 nani pana la 17 cand iar o trezesc eu, cina, pe la 21 mai ia o gustare usoara, lapticul la 22 si nani la 23:30. Uneori, sta si pana mai tarziu. Probabil ca ar trebui s-o trezesc mai dimineata, dar atunci nu o mai pot tine treaza pana la 13 cand venim acasa cu Radu, ei i se face somn repede la pranz, iar seara ar sta pana la miezul noptii. Nu stiu ce o sa ne facem cand incepe cresa. Probabil ca o s-o trezesc f. greu si o sa doarma la cresa pe vreun scaun.
Cu olita, nici Stefi nu sta, iar daca ii distrag atentia si se asaza nu face nici o picatura. Eu cu mine la wc nu o iau, pt. mine asta e o limita a intimitatii pe care nu o incalc. Nici Radu nu a intrat cu mine la wc, iar la 1 an facea caca la olita in 80% din cazuri. Probabil depinde de copil. Eu mi-am propus sa o invat la olita in vara cand o s-o las fara pampers prin casa/curte. Pana atunci mai incercam doar ocazional.
lauri_ca spune:
Nu v-am zis ce a invatat iubita mea mica de cateva zile? Sa mearga de-a busilea!Cumva cu un piciorus ridicat, cum mergea Isa parca, sontac-sontac.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby78 ] Tina, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti! ![]() ![]() Iuliana mami fericita de minune Tudor |
LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOSI SI FERICITI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Oana
, de aia eram suparata ieri, ca nu ne-am mai certat, dar cand am spus ca n-am avut timp sa ... nici nu mai stiu exact, nu s-a abtinut si a turnat-o, mie asta mi s-a parut sub centura si gratuita.
Saddie, toate mamicile spun ca sunt mai relaxate la bb2. Eu le cred pe cuvant
. Cate s-au intamplat din neatentia mea.. dar suntem oameni si gresim si sa ne mai si iertam. 
Am fost la medic cu V. Nu era lamurita, nici eu.. Tusea azi s-a accentuat, de la o faringita. De azi dimineata a avut 3 scaune, dar cred ca l-am intrerupt eu din timpul primului si de aia s-au .. 'defalcat', dar ultimul, de acum juma' de ora a fost iar mai mult mucus colorat. Pana joi cred ca ma urc pe pereti, cad voi avea rezultatul de la copro.
Ne-a dat sa facem o urocultura, ca nu prea ne iese cu febra asta a lui.. M-a scos din sarite si mi-a dat Sumetrolin, chiar de n-o fi antibiotic, nu-i vad sensul cand la noi totul e viral
, ea a justificat ca ar actiona si pe faringita si pe partea digestiva. Nu sunt f hotarata daca i-l dau, vad pana maine, ca oricum de maine ar tb sa incepem, dupa urocultura..
Avem 13 kg
.. cine mai vrea de la noi? Mai mult cu 1 kg decat ar tb sa aiba la inaltimea lui, 85 cm. Cereale nu-i dam, mai mult de 250g nu-i dau la masa, la gustari pana in 200g.. Intre mese nu primeste nimic si incercam sa mancam cu el, tocmai ca sa nu cerseasca.. In schimb daca plec cu el de acasa, e jaaale, nu poate manca nimeni in jurul lui si el e si lacomel, dar ce sa-i fac? Ca degeaba imi stric eu gura sa-i explic ca a mancat
.
Nu stia nici ea ce sa ne sfatuiasca. Ne-a intrebat daca V face miscare
. Daca nici copilul asta al meu nu e activ si miscaret, nu stiu cum ar fi..
Am uitat sa intreb de uleiul de peste, dar sigur voi mai vorbi cu ea la telefon, pana ne lamurim cu V.
V in ultima vreme sta fara pampers in casa, doar chilotei si panaloni si de cele mai multe ori il nimeresc (ghicesc cand e momentul) si mergem la wc, mi mai da si el indicii, se opreste, se trage de zona chilotului, se screme, se uita spre bijuterii
, il intreb daca face piss sau cahh sau cum ii mai spun eu si il intreb daca mergem si el spune hai, asta daca face. Accidente mai sunt, dar ma bucur ca nu se mai irita asa de tare funducul.
Ne spalam pe maini dupa fiecare 'sezatoare'.
In schimb, greu cu spalatul dintilor, nu-i place senzatia, se gadila, nu stiu, dar greu reusesc sa trec macar cu periuta pe toti dintisorii.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui baby78 ] Tina, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti! ![]() ![]() Iuliana mami fericita de minune Tudor |
La multi ani si de la noi!!
Crissy: asa ma bucur de vestile bune.Am citit mailul, stii ca-s unii indoctrinati, care stiu ei mai bine
.Eu zic sa nu te pripesti, vezi cum evolueaza copilul.Azi am fost la tatala curte cu copilul.asa ii place sa se joace pe acolo, are catel, pisica, cateva gaste.a venit si fata verisoara-mii, are 3 ani, dar e cam salbatica, e drept ca nu prea e bagata in seama.ii tot explicam eu cum e cu impartitul jucariilor, le-am cantat, fi-miu dansa si fata era speriata de bombe.am venit acasa si fi-miu zicea numai:bea , bea, bei..apa, apa .i-am dat papica si pe urma asteptam sa se culce, facea numai:na-na, na-na ( de la nani)si greu s-a culcat, la 4.a adormit in fotoliu cu picioarele pe manerele fotoliului si cu capul pe catel :)).
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Cat scoateti copii afara, acum ca a venit frigul? Oare Belu ce mai face? Nu a mai vb nimeni cu ea? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
Paula, asa cum mai discutase si pe FB cu fetele, noi acum iesim doar o tura...dupa masa...fetele cu 2 copii stiu ce zic, iar cele care vor avea 2 or sa vada...
pe Filip am reusit sa-l tin treaz pana vin cu Eric de la gradi, iar la ora 14 ii culc pe amandoi...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

Raul Ionut, nascut la 24.07.2010