Gravidute cu trombofilie - capitolul 5
Raspunsuri - Pagina 27
mihaela_let spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suzieq Musette, capul sus, vor trece si acele maroneli, eu cred ca totusi a fost un hematom ceva si nu s-a vazut la eco. Georgia, ne bucuram sa auzim vesti bune. Mie la Timisoara ambii medicii (ginecolog si hematolog) mi-au dat clexane-ul in functie de kg, iar dna dr Uscatescu nu mi-a dat deloc clexane, cred ca nici Danei. Intr-un fel e ok ca am doza mai mare ca nu ma stresez cand pierd cate o picatura sau mai avem greseli de injectare, probabil ca daca doza era mai mica aveam motive in plus. Nici nu m-am ingrasat in sarcina si oricum medicul ginecolog mi-a zis ca daca bebele e ok nu are sens sa fac analize suplimentare sau tratament suplimentar. MIhaela, clexane-ul este gradat, ca si o seringa normala si atunci poti sa scoti din lichid sau, mai simplu, injectezi pana la 0.3 si a doua zi diferenta (asta daca e voie sa folosesti seringa de doua ori in 2 zile diferite). Ceea ce nu am inteles eu este cum se recomanda la fundeni anticoagulantul asta, cat nu era pe piata Clexane toata lumea era pe clexane, acum ca nu e fraxiparina, marea majoritate vin cu reteta de fraxi. Daca tot a venit vorba de semnaturi, cum se pun carucioarele alea colorate? Dana, facem capitol nou? MTHFR C677T Homozigot +28 |
Da, Suzie, dar eu am Fraxiparine, care nu e gradat! Ca asta e pb, Fraxi nu se mai fabrica! Si dr U nu ma trece pe Clexane! De aceea m-a trimis degraba sa procur de gasesc...
32+cuEva Ioana
3 sarcini oprite in evolutie: 8s, 8s, 7s, nu am facut anal genetice de trombofilie; acum: sarcina obtinuta natural, tratament: Fraxi 0.3ml/zi; Femibion, vit C, Mg+B6, acid folic 5 mg; DPN 9-10 Ian 2012
MeAlex spune:
Multumesc pentru incurajari, fetelor! Speram sa auzim numai de bine in perioada asta! Sa vina cu cat mai multe II!
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
mihaela_let spune:
citat din mesajul lui dara76 Mihaela, merci, cred ca mi-a iesit. Din cate am socotit eu, ti-ar mai trebui vreo 10 injectii ca sa ai pt. 6 saptamani dupa nastere? Suzie, carucior pui roz sau albastru scriind baietel sau fetita intre paranteze drepte, cam asa stiu eu. Ai vizualizeaza semnatura ca sa poti testa daca ti-a iesit. Daca nu iese, mai caut. Hai ca acu' dupa ce s-a chinuit Mihaela atata, saraca, cautand instructiuni pt. Suzie am gasit instructiunile de care intrebam: Instructiuni pt semnatura: Copiati (ctrl C) urmatoarea formula, stergeti spatiul pus de mine in paranteze si in loc de puncte scrieti mutatiile, tratamentul, etc. [ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]................[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma] Apoi, te duci pe: Profil personal-> Editeaza profil-> Optiuni profil-> Semnatura; acolo Paste (ctrl P). Tot acolo ai si un butonas 'Vizualizeaza semnatura', ca sa vezi cum arata dupa ce scrii. 19+ *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi* |
Exact acum vroiam si eu sa postez asta care era de fapt notata pe prima pagina de la Trombofilia...
Da, Dara, cam asa mi-ar mai trebui... acum depinde si de mom cand voi naste...eu sper ca voi naste mai devreme insa avand in vedere ca bebelusa e mai mare cam cu 5 zile (asa mi s-a spus la eco facute).
Am mai gasit tot la Trombofilia...niste informatii de injectare pt doze diferite decat seringile cumparate. Dar eu stiam ca trebuie sa "injectezi" si bula de aer din seringa si, daca ea ramane langa piston, adica sus, eu voi injecta numai ser din seringa de 0.4, nu?
32+cuEva Ioana
3 sarcini oprite in evolutie: 8s, 8s, 7s, nu am facut anal genetice de trombofilie; acum: sarcina obtinuta natural, tratament: Fraxi 0.3ml/zi; Femibion, vit C, Mg+B6, acid folic 5 mg; DPN 9-10 Ian 2012
Musette_1982 spune:
Foarte tare treaba cu semnaturile. Ordonat, frumos, economic ca spatiu si stim si cine ce are si ce ia.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000, 2 Urtogestan 200, 3 duphaston, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 1, Complex B-uri, acid folic 5 mg, Vitamina E, Vitamina C 1000
in 13+
Musette_1982 spune:
Dublu test ok. Risc scazut la toate!!!
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000, 2 Urtogestan 200, 3 duphaston, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 1, Complex B-uri, acid folic 5 mg, Vitamina E, Vitamina C 1000
in 13+
MeAlex spune:
Felicitari, Musette! De acum asteptam doar vesti bune!
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
danezza spune:
citat din mesajul lui Musette_1982 Dublu test ok. Risc scazut la toate!!! MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot. 2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011 Tratament: Fragmin 5000, 2 Urtogestan 200, 3 duphaston, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 1, Complex B-uri, acid folic 5 mg, Vitamina E, Vitamina C 1000 in 13+ |
Bravoooooooooooooooo!!!
in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
mihaela_let spune:
citat din mesajul lui Musette_1982 Dublu test ok. Risc scazut la toate!!! MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot. 2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011 Tratament: Fragmin 5000, 2 Urtogestan 200, 3 duphaston, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 1, Complex B-uri, acid folic 5 mg, Vitamina E, Vitamina C 1000 in 13+ |
Doamne ajuta!
Tine-o tot asa, Musette!
32+cuEva Ioana
kraluca spune:
felicitari musette! dupa cum a spus alex, asteptam vesti bune!
alex - astept sa ne bucuram de doua liniute (sau de rezultatul BetaHCG).
mihaela - eu am fost joi la fundeni... eram la 6.25 acolo, mi-am luat analizele si am revenit pe la 13 si un pic... poate ne-am vazut si nu am stiut ca mai comunicam pe forum.
dr U mi-a mentinut tratamentul, cu specificatia de a opri aspenterul la 30 sapt. chiar daca IR-urile mele erau maricele (la 26 sapt 0.8 pe dreapta si 0.7 pe stanga), dumneaei nu a spus nimik... iar analizele au iesit bine. ce harnice ati fost zilele astea.... am avut cateva pagini de citit
28+