Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Greturi si voma nu am prea avut. Pot numara pe degete starile de vom avute. Insa, in luna a 5-a mi-au aparut pe labia dreapta, spre interior ............ 3 excrescente negricioase. M-am panicat iar si m-am speriat, ma gandeam la tot felul de herpesuri si dracii, desi nu aveam mancarimi sau usturimi, dar la vizita de 22s d-rul a zis ca sunt: "doar varice vulvare" si ca se vor retrage dupa nastere, dar ma pot astepta sa se extinda........Pana acum nu s-au extins au ramas tot 3 dar parca au crescut un pic.....Mi-a dat doar LIoton gel sama dau seara,sa stau cocotzata cu picioarele mai sus ca restul corpului de cate ori pot si sa nu mai port tocuri toata sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

-lady..nu am cuvinte....esti o femeie puternica, tare......sa te ajute Dumnezeu ca da data asta sa fie mai bine....offf....e greu....astep sa ne mai povestesti..atata timp cat nu-ti face rau...
- copiii aceia de la Budimex..doamne...sunt o gramada cu probleme...eu si sotu avem duhovnicul acolo la bisericuta aceea de la spital...si vad multa lume sarmana acolo, multi copii cu probleme...si noi vrem sa ajutam...vom vedea ce putem face...cred ca nu-i nici o bucurie mai mare sa vezi pe cineva neajutorat cum se bucura cand ii oferi ceva...e un sentiment unic...

30+ cu

Mergi la inceput

despre epilat...eu ma epilez lunar cu ceara. Am o fata dragutza care vine acasa cu ustensilele ei si ma face cu ceara. Ultima data nu m-am facut chiar de tot acolo jos de frica varicelor alora, dar maine vine iar la mine si cred ca .........ma fac de tot sa vad ce o fi. Varicele oricum, sunt mai mult spre interior. Doare mai rau ca inainte si desi, vorba unei prietene:"nu umbla nimeni acolo", nu vreau sa renunt ca vreau sa nasc natural si va trebui sa ma fac (decat sa ma faca cine stie ce "cotzoharla", vorba lui Matza), mai bine ma face fata mea, desi doareeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput

Canne-Marie........Dumnezeu sa va dea putere!
Catiushor: CE slabutza esti!!!!!!!!!!Bravo!
Sara: Felicitari!!! Vei fi mai mult ca sigur prima dintre noi! Sa-ti ajute DD!
Lady.........Mi-au dat lacrimile (sunt un peshte si eu)! Multa putere ai!

Mergi la inceput

DE cand simt bebelusha miscand parca si moral imi e mai bine, daca nu apareau varicele alea..........
Sigur ca acum am inceput sa am vise idioate si ma tem de nastere, dar vreau sa nasc normal ca sa pot repede repede dupa sa ma apuc de mers la sport...
Scria Matza parca de masaj perineal, am citit si io pe net sunt sit-uri pe care gasesti chiar si instructiuni... fdar parca mi-e asa........cumva . Ma tem ca ramanand cu jena m-oi alege cu vreo taietura zdravana pe acolo, ca nahhhh ...... muschiul neutilizat se atrofiaza Sper sa imi fac curaj si sa indraznesc sa incerc masajul acela! Voi ce parere aveti de masajul asta? Ce stiti de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Anca eu chiar mi-am trecut in agendutza masaj perineal cu ulei de masline din saptamana 36. De saptamana asta am inceput sa beau ceai de frunze de zmeur pentru tonifierea uterului, doar o cana seara. Tot de prin sapt 35-36 o sa beau 2-3 cani pe zi. Cam asa ma pregatesc eu pt nastere...aaa si exercitii kegel 100 pe zi, ar trebui macar 200, vad eu ca trebuie rabdare

hai k m-am apucat de scris acu jumate de ora

o seara linistita va doresc !!!

gravidutza 30+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara burtici!

Lady ce sa zic Medicina practicata la Bc este deosebita intr-adevar ne este si frica sa ne intoarcem acasa sa nu ne "contaminam". Eu zic ca va merge mai usor a doua nastere deci curaj. Nu am inteles de ce ti-a provocat nasterea? Poate era si bebelina mai pregatita daca mai astepta. Sa stii ca nasterea mea cu cezariana mi se pare floare la ureche fata de ce ai patit tu desi nu am programat-o.
Nu m-a ajutat nimeni cu bebe dupa si imi era greu sa ma tot aplec sa o iau la alaptat si toata ziua in brate dar cand a implinit 2 luni eram la Sinaia si urcam la Peles fara probleme deci nu e chiar asa horror operatia. Aia cu pusul in brate mi-a dat batai de cap dar sotul a luat-o in brate si a pozat-o in primele minute si sigur nu mi-au incurcat-o cu altul ca si pe mine ma terorizeaza gandul asta.
Din nefericire am asistat si eu la nasteri naturale si nu mi-au facut prea bine la psihic. O fata cu gemeni in 7 luni care desi au incercat dr sa-i opreasca contractiile nu s-a putut si urla pe holuri si apoi in sala de nasteri de imi venea sa fug de acolo. Copilasii erau atat de firavi fata de cei la termen si nu aveau putere sa planga de mi-au dat lacrimile am crezut ca s-au dus dar totul a fost ok la final dupa ce i-a aspirat bine. Ea tot bodoganea ca ce i-a trebuit copii si tot asa

Da la noi in bloc se schimba liftul vechi cu unul nou si noi stam la 8, asa ca de ieri am niste scurgeri rozii- maronii, difera . Inca nu ma panichez dar nici bine nu mi-a cazut, nu imi mai trebuie sala ca imi iese pe ochi urcatul colerica fiind din fire si nici de bara nu ma tin ca mi se pare cleioasa asa ca

Aerilian, Georgia bafta la dr maine.

Anca si eu am fost deprimata de kg la prima sarcina de asta nu am oprit sala la sarcina asta dar nu am avut probleme si nici o interdictie de la dr. Muschii au memorie si daca te intorci la sala dupa 3 luni de la nastere eu zic ca ok, bine mai greu cu bebe dar nu imposibil. Dr cu care am nascut prima data mi-a zis nu cumva sa fac efort fizic 8 luni dar acum mi se pare o aberatie ca doar nu trebuia sa ma pregatesc de maraton, cat de cat bicicleta, saltea dar nu am facut nimic de frica pana la 1 an si 2 luni apoi da-i bice.
Deci ai grija ce mananci si cat de tarziu seara in rest nu prea poti face nimic acum. Si eu am luat 7 kg in primele 12 sapt cu Sara pana am oprit Duphastonul.

Ies ca mi-a venit sotul de la sala

Va pup si sper sa nu mai citesc decat vesti bune!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 27s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mihaela..tipa informata este Ozana- colega cu mine la odiseea Rebeccai!

Micii de la Bacau sunt buni..cei de la Cosarom si de la Iosca-din piata.De care vreti?

Io acum plang..si sunt deprimata.nu are legatura cu forumul.va spun mai acus de ce.acum sunt prin casa..cu una cu alta

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am revenit. Am fost la dr., bebe este bine.

Multumesc de sfaturi legate de epilat. Sunteti curajoase cele ce va faceti cu ceara, dar si cele care va faceti pe pipaite. Eu cred ca o sa ma duc la cosmetica, dar o s-o rog sa ma faca cu lama

Cati ai o burtica tare frumoasa

Migulet bine ai venit si felicitari

Anne tare m-a intristat vestea despre bebe Sper sa va dea Dumnezeu cat mai repede un bebelus sanatos.

Lexi imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea. chiar esti puternica O sa fie bine de aceasta data

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

deci ramane stabilita intalnirea pt marti, 22 nov, dupa-amiaza (ora 18 e ok?)
Ligia
Ica
Alina_anto
Faith
bulinutza
mady
aerlilian

Faith Chiar ma gandeam sa-ti fac o strigare azi, ma uitam ca esti si tu sarbatorita luna asta! Te-am trecut pe lista la intalnire. Sa faci bine sa ajungi, da?

Migulet Bine ai venit in grup!

canne_marie Off Doamne..imi pare teribil de rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.. Ma rog sa fiti bine, sa depasiti cu bine sarbatorile si sa ne dai o veste buna in februarie.

Cati, ce mamica dragutza esti!

off, Lady trebuie sa te imbarbatezi singura. Esti puternica si de data asta nu va mai fi la greu ca prima nastere! Dar ce s-a mai intamplat? De ce plangi scumpa?

Anca La capitolul sangerari si eu am avut de suferit, dar bine ca suntem bine acum! Iar de ingrasat am si eu de "declarat" 12 kg+..

Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput