Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
La multi ani Mihnea si Ilinca!!! la mamici!
Licu mama ei de mangalica.....tare greu o mai duceti voi cu frigul ala. Sper sa se faca baiatul bine rpd si sa treceti de iarna fara alte raceli!!sa va incalziti
trimit pm la fata
Ali felicitari ca ati scapat de suzi......cum ati reusit????.....fimea nu pune capul jos dc nu are suzi/pea (pernuta ei) si pupusa
Dana sa dea DD sa fie doar o reactie la vaccin , ca atat ti-ar lipsi...sa raceasca exact acum cand se apropie barza
Vad ca a inceput iar "sezonul racelilor"
Sanatate fulgusorilor bonaviori!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monica_80 spune:
La multi ani Mihnea, pui mic!!!
La multi ani Ilinca!!!!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi!!!
Mami fericita de Mariuta
Ramonika spune:
Mihnea la multi ani!
Ilinca la multi ani!
Ancutza te rog scoate-mi burta din lista daca mai poti schimba.
foarte faine pozele, mai ales cea cu olitele , le-am vazut si pe ale Lilei, superbe.
Licu iti trimit o imbratisare calduroasa si le doresc multa sanatate la copiluti.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
raluci_b spune:
Heloo,
uf uf, vin si eu rostogol
Dana hai ca mai e nitel pana la barza, David se face repede bine
Licu, imi pare rau de experienta, sper sa se inclazeasca vremea si baiatul sa se faca repede bine
Ionela interesanta jucarie
LA MULTI ANI ILINCA, LA MULTI ANI MIHNEA sa fiti sanatosi si bucurosi
Lili succes cu ursuletii, pozele o frumusete, ne e dor de voi, sper sa ne vedem curand sanatosi
Ali felicitari pt stop suzeta
Ancutz Sabina arata foarte bine si se vede ca-i fericita la cresa
Azi am inceput si noi a4-a sapt de gradi, neantrerupt si dimineata cand a vazut-o pe D-ra a intins mainile la ea zambind
Lyly sa-ti traiasca cafetiera
Many Coque, Monis cum e la serviciuri?
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Many Coque, Monis cum e la serviciuri? |
vezi pe blog
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
vezi pe blog Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
dana n. spune:
Mai fetelor, lui David, pe langa febra, ii miroase foarte tare si gurita...aveti idee ce poate fi?
Daca nu este mai bine pana maine, mergem la medic
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu
many_bani spune:
Raluci, Monis macar incearca sa aiba obiectul muncii, eu nici macar pe ala nu-l am. Mai multe nu pot spune ca nu stiu cine ne citeste, dar este treaba lor, la mine ziua trece leafa merge
Dana îmi pare rau ca David este bolnav, eu stiam ca daca miroase gurita, este semn de paraziti, nu stiu daca este adevarat sau un alt mit romanesc. Sanatate multa
NB
rgagapie spune:
Buna seara,
Imi cer scuze, dar sunt foarte stresata, am o intrebare:
Te poate da afara daca te-ai intors din CIC de 2 uni jumate?
La noi se fac restructurari si as vrea sa stiu daca ma poate da afara. Nu mai stiu care ste noul cod al muncii si dupa care lege ...
rgagapie spune:
tututor sarbatoritilor de 2 anisori cadouri multe colorate si frumoase. Torturi mari si gustoare si cel mai important multa, multa sanatate.