Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 3
lili_a spune:
Ilinca
Mihnea fratior mare si intelept!
smara eu am facut blatul www.amorebio.ro/index.php/dulciuri-fara-zahar/100-blat-de-tort-fara-zahar" target="_blank">asta pe care l-am insiropat in siropul dintr-o cutie de ananas fara zahar, crema e cu pudding de vanilie de la DM amestecata cu smintina de frisca si bucati de fructe si decorul cu fulgi de cocos si fructe. Blatul n-a crescut deloc, dar gustul era bun
dana n. spune:
Neata!
Ofera cineva cafea direct in vena? Sunt nedormita (copil cu febra peste 39, marait, apatic...probabil de la vaccinul de joi)). sper doar sa nu ma apuce nascarea pana nu isi revine el...
Licuriciule, te imbratisez strans si multa sanatate la pui...tare greu trebuie sa mai fie.
Ancutz, Lili vazut poze frumoase cu doua domnisoare adorabile!!! Sa va traiasca!
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu
gabitza35 spune:
Smarandita,poti incerca si varianta propusa de Flavours http://bebster.ro/retete-copii-bebelusi-alimentatie-sanatoasa/tort-cu-spuma-si-jeleu-de-zmeura-mango-si-ciocolata-alba
vara asta :)
marijan90 spune:
Ramonika, imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Dumnezeu sa iti dea putere!
Lili, eu ii dau Gabrielei broncho-vaxon din septembrie la recomandarea dr. deoarece ea face f.des bronsiolita. De cand il ia am observat ca dupa ce termin de administrat in luna respectiva raceste. Poate e doar o coincidenta, cine stie...In octombrie la sf.a racit cam rau, cu febra. Acum astept sf.lui noiembrie, care este ultima luna. Dr. a zis ca daca nu se ia 3 luni consecutiv toamna si primavara, cativa ani, nu are nici un efect.
Foarte frumoase pozele cu Sabina, si cele de la fulgusori aniversati.
La multi ani! ILINCA si MIHNEA
magdaz_ina spune:
pentru puiutii bolnaviori si multa sanatate !
Noi azi facem vaccinul de 6 luni.
_
Rares - clipe si zambete
dankutza spune:
Magda vaccinare usoara!
Laura groaznic trebuie sa mai fie fara caldura in casa si cu 2 copii mici. Brrrr!
Marijean nu stiam ca broncho-vaxomul trebuie dat anii de zile. Ce aiurea! Intrii la stapan! O prietena imi spunea ca dupa ce nu-i mai da osccilo, raceste copilul. Pai ideea e sa-i dai imunitate pe o perioada mai lunga.
ali762000 spune:
LA MULTI ANI MIHNEA !
LA MULTI ANI ILINCA !
Sunt foarte obosita de cateva nopti Mihai se trezeste pe la ora 3 si sta treaz o ora. Iar de cateva zile nu prea mai mancam bine. A inceput sa manace numai 3 mese pe zi din care 2 sunt de lapte dimineata si seara iar la amiaza cu chiu cu vai mancam cate ceva. Sper sa fie o perioada la el si sa isi revina.
App. am uitat sa va spun ca de 2 saptamani nu mai dormim cu suzeta am scapat definitiv de ea. A fost greu la inceput vreo 2 zile acum doarme fara sa mai intrebe de ea.
Ce nu putem inca face e la olita...nu vrem nici in ruptul capului ...poate ar trebui sa incerc cu colacul, desi ma anunta cand face kk.... aici trebuie sa mai lucram...numai ca am zis sa nu il strezez.
smaranditza spune:
La multi ani fericiti, ILINCA si MIHNEA!
monis, lili si gabitza, multumesc mult pt idei si retete. Survoland site-ul lui Flavours (de care mi-e dor) am uitat ca-mi fierbe spanacul pe foc.
Si pt ca noi tot timpul am fost in pas cu moda fulgusorilor, bineinteles ca bifam acum prima zi de raceala - deci...inca nu stim cum va fi ziua de nastere....
Licu, te inteleg atat de bine! Si noi suntem raciti (eu si sotul mai usor deocamdata), copiii infundati la maxim. Deocamdata dam cu Colargol si Vitamina C. Dar voi de ce ati mers la urgente? Ca nu mai putea respira?
Din cate am observat eu, cei de la urgente (mai ales in cazul copiilor atat de mici) baga antibiotic fara rost, just in case....nu ca ar fi musai nevoie.
Teodora a avut si febra doua zile - 38,2 rectal cea mai mare, si tot nu i-am dat antibiotic. De gura sotului i-am dat 2,5 ml de Panadol in doua zile cat a fost febra. Pe cand se pare ca ii trece ei, vad ca a inceput Timi cu mucii pana-n barba.
Tare greu mai e sa fie puiutii bolnaviori.
si MULTA SANATATE VA DORESC!
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
ionelamaria spune:
ILINCA!
Multumim pentru felicitari si va servim cu o felie de tort si suculet
La multi ani puiului meu drag, Mihnea!
www.noriel.ro/jucarii_copii_Desen_pictura_-_CreioaneCariociCreta/jucarie_Mazgalici_Interactiv" target="_blank">acesta este cadoul primit de Mihnea de la noi
Mami fericita de Mihnea si de Tudor