Prietene la bine si la greu - 145

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Mi-a zis de la gradi ca zice ca-l cheama Mus. si acum pe seara l-am intrebat si a zis "Mus"

Pinky s-a autointitulat Iaia. Nu stiu cum a ajuns de la Cezara la Iaia, dar asta raspunde cand o intreb cine e poza. Prima data zice bebe, si cand o intreb cum o cheama pe bebe, zice Iaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Am vazut si eu poze cu frumusetea mica a Liviei si de la ultimele petreceri de aniversare

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Exista si o parte buna, daca pot sa spun asa....din cauza stresului nu mi-a mai ars de mancare si am tinut glicemia in frau (medicul hotarase sa ma treaca pe insulina)

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Magda ce pregatesti pentru maine?

Nu pregatim nimic special, petrecerea va fi wk-ul urmator, cand ne intoarcem de la control. Vom vedea maine ce surprize-surprize apar pe nepregatite.

Ceea ce ma bucura este ca raceala pare sa le fi trecut la amandoi, nu mai detectez decat foarte vagi urme/pareri. Rares are ceva probleme cu burtica de ieri, poate o fi ceva reactie la vaccin, nu stiu... Sper ca acest drum in Germania sa il facem fara antibiotic in bagaje.

Ma gandeam la diverse cadouri si incercand sa ma inspir din ceea ce vad pe aici ca primesc copilasii tot constat ca Rares are deja acela lucruri fiind prezente deja in casa printre sutele de jucarii pe care le-a strans Iarina in cei aproape 6 ani. Asa ca am zis sa ii luam o minge de sarit mai mica pentru ca s-ar juca cu cea a Iarinei insa este prea mare pentru el. Iar de jucarii de baietel se ocupa tati, mie nu mi se par asa atractive ca papusile. Tati abia asteapta sa fie suficient de mare pentru trenulete electrice, avioane cu telecomanda, masini ce merg pe pereti si tavan...

Zilele trecute am facut ordine la incaltaminte si am constata cu stupoare zeci de perechi de sandale/pantofi/adidasi/ghete/cizme/papici/botosei samd... nu inteleg cand a purtat Iarina atata incaltaminte in nici 6 ani.

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Natalie, Timi, Giulia si Maya!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Exista si o parte buna, daca pot sa spun asa....din cauza stresului nu mi-a mai ars de mancare si am tinut glicemia in frau (medicul hotarase sa ma treaca pe insulina)

Felicitari pentru rezultatele cu glicemia !

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LiviaG
poze cu meli

O adevarata papusica !

Nici Iarina nu prea sta la poze... nu are timp, desigur. Iar daca totusi sta, i se pare ca este obligatoriu sa scoata limba.

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dana nu stiu ce sa zic, sper doar sa se faca bine David, cat mai repede

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

De curand am luat un remediu homeopat pentru raul de masina. Nu vreau sa stiu ce contine, pentru ca a avut efect si sper sa mentin farmecul lui activ.

Insa pentru imunitate si raceala la copii, in special pentru Rares, prefer medicina clasica. Aia care nu-mi permite sa ii dau nurofen cu digoxina.

farmecul lui in dilutie mare. sau mica

Nici eu nu as da copilului daca ar urma asa tratament orice despre care nu stiu ce si cum. Si cu atat mai putin un remediu din farmacie, cum ziceam mai devreme. Bine ca ati scapat de raceala

Livia nu ai incercat sa-l rogi pe Janisz sa stea putin si sa zambeasca cat ii face mami poza? am observat ca la Iulian a inceput sa functioneze asta

Ramonika (stiam eu ca am uitat pe cineva...), ma bucur sa aud ca esti cat de cat mai bine . Cu cine ramane Sandra cand incepi treaba?

Liloasa am luat Colargol ca are 3 zile de nas infundat si oricat il sufla, nu se goleste de tot. Si atunci mi-e teama sa nu se inflameze mucii aia si s-o ia razna.

Ali noi cu aceleasi jucarii, mai vechi sau mai noi de la ziua lui. Se joaca mult cu masinute si cu puzzle-uri.

Asta cu jucariile e f stranie, si la noi s-au adunat multe si parca prea multe. Insa daca ar fi sa dau din ele, nu prea stiu ce, ca sunt diferite...

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Gata!Am adormit baiatul si acum trebuie sa o satur pe sora`sa si sa o culc si pe ea!Apoi, urmeaza operatiunea bucatarie, ca de curatenie se ocupa sotul azi!

Dana, ma bucur ca glicemia e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis Sandra in principal va sta cu tac-su, care are program scurtut si mai flexibil, iar cand se va duce el la serviciu (in general intre orele 9,30 - 14) va sta cu mama, ori vine ea la noi, sau va mai merge Sandra la ea, mai ales ca mama are 2 pisici, care deocamdata fug de copil, insa sper sa se mai dea pe brazda

am vazut poze frumoase cu cei trei muschetari ai Dianei, papusica desteapta a Lilei si minunea mica Meli (cand vad bebe asa mic ma apuca iar jalea ).

Dana sanatate multa lui Davidelul. cum a ramas numele celui mic?

MAYA La multi ani!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput