Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 17
LiviaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Livia este adorabila Meli , iar poza in care doarme in palma lui tati este....vreau si eu asa o fetitza. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
mULTUMESC MULT!
monis5 spune:
Livia ce frumoasa este pitica! Iar poza aia in care doarme in palma este senzationala
Andre sanatate Chiarei poliglote! si mamei ei
Many eu te inteleg cu temerea legata de echinaceea . Am retinut legat de stimularea imunitatii ca acest sistem de aparare e organizat pe caprarii si ca nu exista stimularea imunitatii ca un tot, ci pe segmente (de ex cresterea imunitatii organismului la racel sau la infectii etc).
Cu indemnizatia, era vorba de o indemnizatie calculata normal + 600 de lei pentru al doilea copil. Iti spun ele fetele mai pe larg
revin ca mai am restante si la poze
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
Magda ce pregatesti pentru maine?
Lyly dar voi pentru Ace?
Raluci ce fain ca a functionat teatrul la Remus .
Liloaso laude peste laude, mai poti duce? ca mai am! E grozava Lila! Si mi-e foarte dor de voi
Smara suna foarte bine tortul lui Timi, cum a fost primit de catre degustatori?
Diana bafta la angajare! Si pupa copilasii frumosi apasat! Ce mult a crescut mezina de cand nu am mai vazut poze cu ea
plec la treaba in viteza, pup you all
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
dankutza spune:
Coque cand am facut otita medie micotica (de la piscina) asta vara, am primit un antibiotic la 12 ore, dar si niste picaturi cu antibiotic sa le pun in ureche. SI de abia mi-a trecut. Si acum cred ca sunt un pic surda de la otita aia.
dana n. spune:
Salutare!
La multi ani Giulia, Natalia, Timi si Maya !!!
Noi tot bolnaviori. amigdalitele sunt f inflamate, febra persista...suntem la un pas de internare. Partea buna este ca de aseara am reusit sa ii dau antibioticul (pe care ni l-au schimbat ieri...nu mai are mirosul f puternic pe care il avea primul). Il amestec cu putin biscuite si il dau cu degetul in gurita nici asa nu este prea incantat dar macar nu stau cu teama ca se ineaca copilul.
eu nici nu mai stiu cum sa zic ca ma simt...credeti-ma ca de duminica traiesc cea mai groaznica perioada a vietii mele Numai mama sa nu fii in momente din astea cand este copilul bolnav...ma rog la Dumnezeu sa mai il tina be bb2 in burtica pana se mai pune David pe picioare...si cu toate ca mai am dureri vad ca sta cumintel(cand plange David vrea numai la mine, ma striga numai pe mine...nu mai zic de cate ori am urcat si coborat scarile cu el in brate)
Ma simt si prost ca in ultimele luni nu am facut altceva decat sa ma plang...
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui monis5 in homeopatie exista mai multe principii, din care unul consta in folosirea medicamentului (remediului) in concentratii inalt diluate. Nu prea are legatura cu placebo, pentru ca acelasi remediu in dilutie mica, deci concentrat, produce efecte puternice, accentand simptomatalogia. |
Da... nu atat dilutia m-a uimit pe mine cat acel ficat de rata salbatica frantuzeasca trecut in prospect pomps "Anas barbariae". Desigur si comparatia referitoare la dilutie a fost amuzanta: "este atat de dilulat acel extract de ficat incat ai mai multe sanse sa intri in contact cu ficatul de rata salbatica daca te scalzi in lacul unde a inotat rata cu pricina".
De curand am luat un remediu homeopat pentru raul de masina. Nu vreau sa stiu ce contine, pentru ca a avut efect si sper sa mentin farmecul lui activ.
Insa pentru imunitate si raceala la copii, in special pentru Rares, prefer medicina clasica. Aia care nu-mi permite sa ii dau nurofen cu digoxina.
_
Rares - clipe si zambete
LiviaG spune:
Merci tare mult Monis! Sunt doar cateva poze...am si cu Janisz, dar nici una nu e clara, ca jansz era tot timpul in miscare, nu stiu cum sa il fac sa sea calm ca sa ii fac si lui o poza mai aratoasa cu sora`sa!
magdaz_ina spune:
Dana
Imi pare bine sa aud ca acum accepta medicamentul. Sunteti pe calea cea buna, in curand se va simti mai bine !
_
Rares - clipe si zambete
dankutza spune:
citat din mesajul lui Ramonika parca o iubesc mai mult de cand am pierdut sarcina, imi dau seama ce pretioasa e si incer sa vad partea plina a paharului, bine ca nu am pierdut sarcina din prima, cred ca e mult mai demoralizant. asa macar o am pe Sandra si daca o fi sa nu mai putem face alt copil, macar exista ea, e super ok si cu unul. |
Asa gandesc si eu. Chiar daca tratamentel nu dau roade, macar am reusit sa fac un copil. Eu am pierdut prima sarcina. O obtinusem greu, dupa 5 ani si jumatate de tratamente. Am avut inima rupta in 2. Dar Doamne-Doamne s-a indurat de noi si ne-a dat-o pe Cezarica.
LiviaG spune:
Dana, ma bucur tare mult ca ati reusit pana la urma sa ii administrati antibiotic micutului. Si stiu prin ce treci, ca si eu am trecut printr-o faza din asta cu Janisz chiar inainte sa nasc, a fost si racit, si-a prins si degetul la storcatorul de strugure, si stiu cum e sa il cari in brate cu burtica mare...ai grija de tine si mergi inainte! incearca sa fii pozitiva - e greu in momentele astea, dar e doar o etapa care va trece si vor veni zile mai bune, o sa vezi. Te pup! Multa rabdare si curaj iti doresc!