Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Eu am fost cu bebe David in Arcadia la med lor angajat, dr. Batog , chiar si Ionela mi-a recomandat-o.
Si mergem saptamanal la control , oricum am scapat de bubite pe fata avem iarasi obrajori de bebelusi
Multa sanatate puiului

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Eu am fost cu bebe David in Arcadia la med lor angajat, dr. Batog , chiar si Ionela mi-a recomandat-o.
Si mergem saptamanal la control , oricum am scapat de bubite pe fata avem iarasi obrajori de bebelusi
Multa sanatate puiului

Am fost si noi la dr Batog si nu am fost multumita, si se pare cam nepregatita.

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi
Cam liniste pe aici, mamicile cu bebei mai mari vb de diversificare, sincer uneori imi doresc sa ajung cat mai repede la etapa asta ,apoi ma gandesc ca nu vreau prea curand, deci toate la timpul lor.
Bebelosul meu e super cute, m-am indragostit nebuneste de el( nu ca nu as fi fost de la bun inceput), eo dulceata cum im zambeste cu gropitelele lui, cum gangureste si da din manute. Acuma adoarme singurel in patut, nu prea avem noi orar fix, dar mergem inainte, papam tot asa la 1ora jumate, doua, uneori 3-4(asta ff rar).Sunt bucuroasa ca doarme noaptea(chiar daca se trezeste din 2 in 2 ore), ca nu-l doare burtica.
Zilele trecute am remarcat ca sta inghesuit in landou, si DA marele landou recomandat pana la nus cata luni e mic ptr pui mic al meu .
Eu care eram mandra de ce carut am luat acum sunt supi foc, cum scot eu bebe la plimbate acuma cand vine frigul . Ieri l-am pus in partea sport intinsa, cu paturica, nu-i place, se agita tot si plange.
Azi am testat scoica de carut, nici in asta nu-i place, ce ma fac oare?
A si nu-i place nici in ham.
Azi a fost asa frumos afara, dar un vant cam periculos, speram ca maine sa nu mai bata vantul.
Oana intrebare: cat dai la dr sa vina acasa?? Mi-ar place si mie , dar nu cred ca dr mea ar face din astea, nu a venit nici prima data.
Va dulce si va dorim o saptamana frumoasa si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Multa sanatate puiului

Am fost si noi la dr Batog si nu am fost multumita, si se pare cam nepregatita.

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Eu am fost multumita ca am avut noroc ca crema recomandata a functionat, sa fiu sincera ma asteptam sa puna vreo lampa cu vreo lumina sa se uita la bebe, dar nu..., dar decat la dermalux unde trateaza dermatita si-ti da toate cremele sa le ei, sau la roderma unde macelaresc oameni, decat corticoizi mai bine asa mai soft.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu numele celor 2 cabinete, dar am ajuns la concluzia ca uneori e mai bun un dr mai tanar decat unul cu vechime si renume.

Mergi la inceput

Pot sa mai intreb ceva , azi am chef de vb
- mamici la voi bebei la cate luni si-au ridicat capul din pozitia pe spate>
Eu citesc dezv lui bebe pe sapt si zice ca in sapt 11 incepe sa-si ridice singur caputul, al meu deocamdata il tine daca-l trag de manute,mai astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Claudia, doctorul nostru a venit de prima data acasa. Nu am fost niciodata cu fata la el. La vaccinul de 2 luni am fost la circa. Era caldura mare afara, acum la cel de 4, am adus-o acasa pe doamna care face vaccinurile. La dr. ultima data i-am dat 100 de lei. De obicei atat ii dau, dar i-am dat o data si 60 de lei. Vine cu masina lui... eu zic ca merita. A stat cam o ora si mi-a predat lectia despre diversificare si am vorbit f multe despre copil. Eu sunt f multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Clau, pe mine nu m-a deranjat ca e tanara dr Batog, ci faptul ca mi-a dat niste raspunsuri si niste solutii la problemele mele pe care si eu mi le dadeam singura..deci..pt mine consultatia la ea = bani aruncati pe fereastra.

M-am uitat la pozele cu fata si de pe la 10-11 sapt isi ridica capul din pozitia de pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

clau nu te lua dupa ce scrie in carti.Antonia a ridicat capul la 6 saptamani si il tinea destul de multisor.Am si poza facuta pe data de 1.07 cu progresele ei.:))Acum depinde de fiecare copil in parte.Fiecare are ritmul lui propriu de dezvoltare.O sa ridice capusorul odata ce e pregatit.
oana fainos inseamna paste fainoase si tot ce tine de papa facuta din faina: produse de patiserie fara gluten, aici intra biscuitii din faina de orez, gris, paste fainoase fara gluten(sunt un fel de paste micute in forma de bobite, floricele mici pentru bebe de pus in supici)de la Plasmon.Am mai scris eu ca tot de la astia am luat si biscuitii praf fara gluten cu care ii imbogatesc pireurile de fructe.In lapte sunt cam gretosi biscuitii praf pentru ca ofera laptelui un gust de lapte praf pe care eu nu il tolerez.Mi-e greata numai cand simt mirosul si terciul din faina de orez Antonia il refuza ca e tare rau la gust.Nu imi place nici mie asa ca nu ii dau nici ei.
Eu la dr.am dat 50 ron dus si adus cu masina de acasa iar la vizitele la cabinet ii duc mereu ceva si lui si asistentei.
Oana il inveti cu narav :))

Mergi la inceput

Dada si bebele meu a tinut capul sus de la 3-4 sapt dar pus pe burtica, eu ma refeream din pozitia pe spate.
La voi stand pe spate a ridicat caputul la 6 saptamani????
In carte scrie ca incepand cu 11 sapt incearca sa-si ridice capul stand intins pe spate .
Oana 100 lei mi se pare cam multisor, cat o consultatie la o clinica
Si eu ma duc cu atentie la cabinet, sotul meu uraste fazele de genul, dar a observat diferenta .
O seara frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Avand in vedere ca vine cu masina lui, tot pe acolo iesim. Sambata, chiar a stat mai bine de o ora si mi-a explicat foarte bine, pe indelete tot ce trebuie sa stiu. Atat mi-a scapat: ce inseamna fainosul. La clinica nu am fost decat la Arcadia, unde in 5 minute ”ne-a rezolvat”.

Mergi la inceput