nescafe dolce gusto
Are cineva nescafe dolce gusto piccolo??e bun?iese bun capuccino sau latte machiato sau ce capsule mai sunt?
sotul vrea sa imi faca unul cadou....
Raspunsuri
Rufus spune:
Buuuun, buuuun...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Laura25 spune:
f. f.f bun!! Se pot lua cutii diferite si se pot face combinatii super dupa inspiratia/gustul fiecaruia. Latte machiato iese chiar super bun.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
oana_oana26 spune:
f f f bun
eu mi-am cadorisit sotul anul trecut de craciun si sunt f multumita de el (de aparat ca de sot nu mai incape vorba )
per ansamblu e mai costisitoare metoda asta decat facutul cafelei la ibric sau filtrul dar gustul este divinnnnn
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
Ioana_Pos spune:
Dragilor, eu nu beau cafea (nu dati cu zatul dupa mine ) insa ma batea gandul sa ii cumpar Balaurului un astfel de aparat. Am mai intrebat in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca apa curge foarte repede prin 'bulinele' alea cu cafea si cafeaua iese cam apa chioara. Voi ce ziceti?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos ...mi s-a spus ca apa curge foarte repede prin 'bulinele' alea cu cafea si cafeaua iese cam apa chioara. Voi ce ziceti? |
Daca respecti cantitatea de apa recomandata pentru o "bulina", iese ceva grozav. Daca alegi ca dintr-o bulina sa scoti o cana de 250 grame, e apa chioara.
Sa nu uitam ca produsul finit este un espresso, adica 28-35 ml de lichid. Teoretic.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
bulinuta27 spune:
trebuie sa iti faci niste masuratori un pic inainte si pe urma te iinveti cu toate bauturile si le faci din oki...nu iese apa chioara daca respecti masuratorile...gustul e divin ...noi il avem de un an jumate si eu numai de la el beau
EDIT: nu trebuie sa bei cafea musai...exista si ciococcino si ptr cupilasi ccacao cu lapte si e super
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 24+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
madau spune:
Daca respecti cantitatea recomandata nu iese deloc apa chioara. Si apoi, mai ai variantele de espresso intenso, expresso barista care-s chiar foarte tari. Eu sunt fan latte machiato si capuccino, iar fiica-mea e principalul client la nesquick. Am gasit si pe okazii o oferta la capsule si le-am cumparat la jumatate de pret, mi-am facut stoc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
rall spune:
Capsulele respective nu contin multe porcarii? (conservanti, zahar, grasimi, aditivi - din astea adica )