Aspirante optimiste (732)
Raspunsuri - Pagina 20
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia salutare fetele am intrat sa va multumesc in numele lui jasmine pt urarile voastre atat pt ea cat si pt bebe pe de alta parte scuzati buzna si iertati utilizarea termenului de garda veche eu l-am folosit si probabil histamina l-a intarit nu are nimeni nimic cu nimeni e un loc liber unde se poate posta orice parere fara ingradiri si fara dat cu pietre sau punere la zid draga mea luciana nu stiu de ce a trebuit sa vorbesti atat de urat eu am folosit acest termen doar pt a face ca fetele care incearca de fffffff multi ani exact ca si jasmine sa nu se opreasca sa aibe incredere in ele ca totul va fi bine si noi am facut parte din optimiste si noi ne-am varsat naduful aici ani la randul dar asta nu ne permite sa ne jignim atat de usor histamina doar v-a dat un sfat daca vreti sa il urmati ok daca nu iar ok e numa problema voatra cum vreti si despre ce vreti sa discutati eu am vrut doar sa intaresc faptul de a nu lasa garda jos cu una cu doua in incercarile voastre de a avea un bebe numa cine nu a trecut prin asa ceva nu stie cum e sa plangi la fiecare copil mic pe care-l vezi la fiecare scancet la fiecare test pozitiv al altora etc. toate de aici au trecut sau vor trece prin aceste stari apoi bucuria de a fi parinte care te implineste etc. dar va rog eu frumos nu mai sariti atat de repede si usor la cearta cu unii sau cu altii stiti voi vorba dulce mult aduce de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
cami,
nu sare nimeni la cearta cu una cu doua
cand s-a simtit descurajata histamina (imi pare rau ca nu ii retin numele), am incercat cu toatele sa o incurajam, poate nu suficient
poate nu ne-am priceput
cand a vrut sa se retraga nu am fost indiferente
insa, nu e sinura data cand e nemultumita de acest forum
si a mai mentionat i ea de garda veche. ma rog...nici nu mai conteaza cine ce si cum
ideea e ca, luciana nu e singura care s-a simtit lezata
si pe mine m-a deranjat
si repet de ce: pentru ca nu intervine in discutii decat sa ne anunte diverse aspecte importante (absolut) despre bebeul ei.
ma bucur ca sunt amandoi mai bine, te rog sa nu judeci gresit
dar nu am auzit-o comentand la vreun post
nu se integreaza si nimeni nu ii reproseaza asta
dar sa nu o faca nici ea
eu repet, ma simt bine aici, pt ca lumea intelege despre ce vorbesc si ma pot descarca in voie fara sa fie nevoie sa fac conversatii de confunctura despre vreme, serviciu si alte loucruri
am ajuns sa le cunosc pe fete si cateodata impartasesc cju ele si alte momente din viata mea, ceea ce fac si ele
nu e ceva mecanic dar nici nu e ceva foarte diluat
in fond acest forum este dedicat acestui subiect
fetele din garda veche poate au nascut, au viata lor, alte fete vin sa isi spuna oful
sa nu le marginalizam, plangand dupa vremuri apuse
daca nu se mai regaseste aici, exista forumuri adaptate cerintelor sau poate pastra legatura cu fetele din garda veche in varii alte feluri, daca ii lipsesc...
nu stiu ce sa zic...
nu stiu daca ai observat dar noi aici nu ne certam, nu pufnim, nu jignim......
iti multumim insa pentru mesaj
ai stiut sa il pui in cuvinte mai delicat
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Simo_82 spune:
Moni, gandeste pozitiv si minunea se va intampla. Abia astept ziua de joi, sa vii sa ne dai vesti bune si liniute duble
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Monique77
Simo si eu tot pe stangul am ovulat luna asta nu am nici un simptom mai deosebit sanii ba dor ba nu dor, ba sunt tensionati ba nu-s sambata si Duminica am avut o usoara stare de greata inconfortabila, dar nu clara - asa o greutate scarboasa - dar nu am scris in mod special despre ea pt ca e posibils a fie de la mancare sau pur si simplu inchipuita..ca e posibhil (deci nu vreau s-o miau in seama) efectiv n-a fost o greata clara in rest nimic....dureri de burta toata luna, de cand a fost ovulatia dureri ca la ciclu...ba mai intense, ba mai slabe cum scriam si acum jumka' de ora: ca ma doare burta, acum nu ma mai doare nimic deci....nimic diferit fata de orice luna normala sper totusi ca la final de luna acum sa se culeaga diferenta Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
Simo_82 spune:
subscriu la tot ce spun Moni, Miki, Luci
citat din mesajul lui Monique77 sincer...nici eu nu as vrea sa ma simt prost sau sa ma gandesc de doua ori inainte de a posta ceva aici... si devine intr-adevar stresant gandul ca cineva in spatele unui calculator poate pufaie la postarea mea.... asta e parerea mea...si vad ca nu sunt singura Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
dana, mie mi-au zis ca e ok in luna cu HSG, dar cu o pauza de kminim 24 h si majoritatea fetelor care au facut tot asa stiu nu exista nici un pericol nu se iradiaza pt ca in ziua 7-8 cand faci HSG nu e format nimic aproape sau e f mic foliculul ovultia se produce in minim ziua 111 deci e timp ... relax Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni dar din cate tin eu minte dana a facut HFG in ziua 12-13 parca de asta i-a zis doctorul protectie.Sper sa nu fi gresit referitor la zi dar asa imi amintesc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Moni dar din cate tin eu minte dana a facut HFG in ziua 12-13 parca de asta i-a zis doctorul protectie.Sper sa nu fi gresit referitor la zi dar asa imi amintesc. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
aaaa da?
pai de ce asa tarziu?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Simo sa speram ca Moni o sa ne dea vestea miercuri cand face beta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Simo_82 spune:
Doamne ajuta
citat din mesajul lui Mihaelafalt Simo sa speram ca Moni o sa ne dea vestea miercuri cand face beta. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Monique77 spune:
fetele va las,
ne citim maine mai pe seara, cand ajung si eu acasa
va pup
miky82 spune:
Miha multumim pentru reteta, a bine ca mi-ai zis ca de maine incepe postul, o sa ii zic eu lu' sefu sa nu mai sara cu gura pe mine asa degeaba
.... da si eu stiu ca Dana a facut hsg prin ziua a 12 a .... cred ca nu a putut sa mearga mai devreme sau nu a fost medicul ...ceva de genul asta.
Fetelor pe mine m-a cam luat durerea de burta asa ca la menstruatie dar mai rau e cand stau jos, cand sunt in picioare nu e dureros, bineeeeeee dar nu le am tot timpul ca am mai avut astazi niste reprize din astea..... sunt asa de atenta la tot ce se intampla cu organismul meu, dar nu imi gasesc nimic ..nimic....nimic care sa ateste o posibila sarcina, am momente cand rad de mine cat pot sa fiu de dusa cu capul
Ylari, Stefulici, tzuky cum va mai simtiti? sunteti bine?
pe toate
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
miky82 spune:
citat din mesajul lui Monique77 fetele va las, ne citim maine mai pe seara, cand ajung si eu acasa va pup Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni spor la treba maine, bine ca ai zis ca intri maine seara ca te dadeam disparuta
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza