Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

salutare fetele

am intrat sa va multumesc in numele lui jasmine pt urarile voastre
atat pt ea cat si pt bebe

pe de alta parte scuzati buzna
si iertati utilizarea termenului de garda veche
eu l-am folosit si probabil histamina l-a intarit

nu are nimeni nimic cu nimeni
e un loc liber unde se poate posta orice parere fara ingradiri
si fara dat cu pietre sau punere la zid
draga mea luciana nu stiu de ce a trebuit sa vorbesti atat de urat
eu am folosit acest termen
doar pt a face ca fetele care incearca de fffffff multi ani
exact ca si jasmine
sa nu se opreasca
sa aibe incredere in ele
ca totul va fi bine
si noi am facut parte din optimiste
si noi ne-am varsat naduful aici ani la randul
dar asta nu ne permite sa ne jignim atat de usor
histamina
doar v-a dat un sfat
daca vreti sa il urmati ok
daca nu iar ok
e numa problema voatra cum vreti si despre ce vreti sa discutati
eu am vrut doar sa intaresc faptul de a nu lasa garda jos cu una cu doua in incercarile voastre de a avea un bebe
numa cine nu a trecut prin asa ceva nu stie
cum e sa plangi la fiecare copil mic pe care-l vezi
la fiecare scancet
la fiecare test pozitiv al altora
etc.
toate de aici au trecut sau vor trece prin aceste stari
apoi bucuria de a fi parinte
care te implineste
etc.
dar va rog eu frumos
nu mai sariti atat de repede si usor la cearta
cu unii sau cu altii
stiti voi vorba dulce mult aduce

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cami,

nu sare nimeni la cearta cu una cu doua
cand s-a simtit descurajata histamina (imi pare rau ca nu ii retin numele), am incercat cu toatele sa o incurajam, poate nu suficient
poate nu ne-am priceput
cand a vrut sa se retraga nu am fost indiferente
insa, nu e sinura data cand e nemultumita de acest forum
si a mai mentionat i ea de garda veche. ma rog...nici nu mai conteaza cine ce si cum

ideea e ca, luciana nu e singura care s-a simtit lezata
si pe mine m-a deranjat

si repet de ce: pentru ca nu intervine in discutii decat sa ne anunte diverse aspecte importante (absolut) despre bebeul ei.
ma bucur ca sunt amandoi mai bine, te rog sa nu judeci gresit
dar nu am auzit-o comentand la vreun post
nu se integreaza si nimeni nu ii reproseaza asta
dar sa nu o faca nici ea

eu repet, ma simt bine aici, pt ca lumea intelege despre ce vorbesc si ma pot descarca in voie fara sa fie nevoie sa fac conversatii de confunctura despre vreme, serviciu si alte loucruri

am ajuns sa le cunosc pe fete si cateodata impartasesc cju ele si alte momente din viata mea, ceea ce fac si ele
nu e ceva mecanic dar nici nu e ceva foarte diluat
in fond acest forum este dedicat acestui subiect

fetele din garda veche poate au nascut, au viata lor, alte fete vin sa isi spuna oful
sa nu le marginalizam, plangand dupa vremuri apuse
daca nu se mai regaseste aici, exista forumuri adaptate cerintelor sau poate pastra legatura cu fetele din garda veche in varii alte feluri, daca ii lipsesc...
nu stiu ce sa zic...

nu stiu daca ai observat dar noi aici nu ne certam, nu pufnim, nu jignim......
iti multumim insa pentru mesaj
ai stiut sa il pui in cuvinte mai delicat

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Moni, gandeste pozitiv si minunea se va intampla. Abia astept ziua de joi, sa vii sa ne dai vesti bune si liniute duble

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui Simo_82

Moni,

Cea mai mare temere a mea e la fel ca a ta. Mi-e frica sa nu halicinez, sa nu fi vazut ceva ce in realitate nu era. Tu ce simptome ai mai avut? De ieri sunt f. balonata, si parca ma inteapa ovarul stang (cel pe care aveam foliculul).
Tin pumnii sa fie cu II la amandoua.

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Simo_82

Buna fetelor,

Nu am mai scris de ceva vreme pentru ca nu aveam nimic de raportat dupa productia slabuta de foliculi obtinuta in urma injectiilor pt. ovulatie ( doar un folicul de 13 mm in Z13 a CM. Am incercat sa-mi pastrez calmul, am inceput sa iau tratament pentru prolactina marita si am prestat astfel: Z9, Z11, Z12, Z13, Z14, Z15, Z17, Z20. Am incercat sa nu ratam momentul ovulatiei, mai ales ca sotul sta f. bine cu gigeii
Astazi (Z25 a CM) am observat o pata rozalie pe absorbant. Nici nu stiu cum sa reactionez.. Mi-e frica numai sa ma gandesc ca ar putea fi de la nidatie.. Voi ce spuneti?
Va pup, si va doresc p saptamana minunata.

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

'Neata fetele!

Ahhhhh Simo
nu stiu ce sa zic
asa am avut si eu joi sau vineri dar era de un roz care parca n-avea legatura cu culoarea rosie
acum astept cu sufletul la gura
in mod normal e de bine
dar mie mi-e sa nu fi avut halucinatii si cine stie de la ce sa fi aparut umbra mea de pata

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Simo si eu tot pe stangul am ovulat luna asta
nu am nici un simptom mai deosebit
sanii ba dor ba nu dor, ba sunt tensionati ba nu-s
sambata si Duminica am avut o usoara stare de greata inconfortabila, dar nu clara - asa o greutate scarboasa - dar nu am scris in mod special despre ea pt ca e posibils a fie de la mancare sau pur si simplu inchipuita..ca e posibhil (deci nu vreau s-o miau in seama)
efectiv n-a fost o greata clara
in rest nimic....dureri de burta toata luna, de cand a fost ovulatia
dureri ca la ciclu...ba mai intense, ba mai slabe
cum scriam si acum jumka' de ora: ca ma doare burta, acum nu ma mai doare nimic
deci....nimic diferit fata de orice luna normala
sper totusi ca la final de luna acum sa se culeaga diferenta

Mergi la inceput

subscriu la tot ce spun Moni, Miki, Luci

Citat:

sincer...nici eu nu as vrea sa ma simt prost sau sa ma gandesc de doua ori inainte de a posta ceva aici...
si devine intr-adevar stresant gandul ca cineva in spatele unui calculator poate pufaie la postarea mea....
asta e parerea mea...si vad ca nu sunt singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Miha sigur nu sunt gravi. Nu am prestat fara protectie decat 1 data in ziua 20 sau 21,dr a zis ca nu e ok in luna cu HSG sa ramai. Unii recomanda,altii nu. Acum macar sa se intample ca la Ancadragoman.Ea zicea ca a ramas dupa HSG imediat.
O sa imi cumpar ceai,acum tot beau de sunatoare mi s-a pus pata pe el ca are un gust bun si fara zahar.Oricum ceai si cafea cu zahar nu mai pot sa beau.Daca as reusi sa nu mai imi placa si ciocolata ce bine ar fi

Am bagat la cap,duphaston nu iau dar ce ziceti? E normal sa imi intarzie de la HSG? Cam cat v-a intarziat voua?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

dana, mie mi-au zis ca e ok in luna cu HSG, dar cu o pauza de kminim 24 h
si majoritatea fetelor care au facut tot asa stiu
nu exista nici un pericol
nu se iradiaza pt ca in ziua 7-8 cand faci HSG nu e format nimic aproape sau e f mic foliculul
ovultia se produce in minim ziua 111 deci e timp ... relax

Moni dar din cate tin eu minte dana a facut HFG in ziua 12-13 parca de asta i-a zis doctorul protectie.Sper sa nu fi gresit referitor la zi dar asa imi amintesc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Miha sigur nu sunt gravi. Nu am prestat fara protectie decat 1 data in ziua 20 sau 21,dr a zis ca nu e ok in luna cu HSG sa ramai. Unii recomanda,altii nu. Acum macar sa se intample ca la Ancadragoman.Ea zicea ca a ramas dupa HSG imediat.
O sa imi cumpar ceai,acum tot beau de sunatoare mi s-a pus pata pe el ca are un gust bun si fara zahar.Oricum ceai si cafea cu zahar nu mai pot sa beau.Daca as reusi sa nu mai imi placa si ciocolata ce bine ar fi

Am bagat la cap,duphaston nu iau dar ce ziceti? E normal sa imi intarzie de la HSG? Cam cat v-a intarziat voua?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

dana, mie mi-au zis ca e ok in luna cu HSG, dar cu o pauza de kminim 24 h
si majoritatea fetelor care au facut tot asa stiu
nu exista nici un pericol
nu se iradiaza pt ca in ziua 7-8 cand faci HSG nu e format nimic aproape sau e f mic foliculul
ovultia se produce in minim ziua 111 deci e timp ... relax

Moni dar din cate tin eu minte dana a facut HFG in ziua 12-13 parca de asta i-a zis doctorul protectie.Sper sa nu fi gresit referitor la zi dar asa imi amintesc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

aaaa da?
pai de ce asa tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Simo sa speram ca Moni o sa ne dea vestea miercuri cand face beta.

Mergi la inceput

Doamne ajuta

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Simo sa speram ca Moni o sa ne dea vestea miercuri cand face beta.

Mergi la inceput

fetele va las,
ne citim maine mai pe seara, cand ajung si eu acasa
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha multumim pentru reteta, a bine ca mi-ai zis ca de maine incepe postul, o sa ii zic eu lu' sefu sa nu mai sara cu gura pe mine asa degeaba
.... da si eu stiu ca Dana a facut hsg prin ziua a 12 a .... cred ca nu a putut sa mearga mai devreme sau nu a fost medicul ...ceva de genul asta.

Fetelor pe mine m-a cam luat durerea de burta asa ca la menstruatie dar mai rau e cand stau jos, cand sunt in picioare nu e dureros, bineeeeeee dar nu le am tot timpul ca am mai avut astazi niste reprize din astea..... sunt asa de atenta la tot ce se intampla cu organismul meu, dar nu imi gasesc nimic ..nimic....nimic care sa ateste o posibila sarcina, am momente cand rad de mine cat pot sa fiu de dusa cu capul

Ylari, Stefulici, tzuky cum va mai simtiti? sunteti bine?

pe toate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

fetele va las,
ne citim maine mai pe seara, cand ajung si eu acasa
va pup

Moni spor la treba maine, bine ca ai zis ca intri maine seara ca te dadeam disparuta

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput