Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Dana eu zic sa nu iei progesteron asa de capul tau ca nu e bine, esti sigura ca nu esti graviduta?
Daca esti sigura bea ceai de coada soricelului 2-3 cani pe zi si in cateva zile iti vine, daca stai in dubii legat de bebe atunci bea ceai de cretisoara ca ajuta pentru fixarea sarcinii si daca nu e bebe regleaza menstra.
Incercat de mine, bea cateva cani, 2-3 pe zi fara zahar, eun pic rau la gust dar eu il beau ca pe apa si nu stau sa il gust.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor eu maine nu vin la munca deci nu stiu exact cand va scriu
cred ca pe seara cand ma adun de pe drumuri

deci sa nu ma dati disparuta maine

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Miha sigur nu sunt gravi. Nu am prestat fara protectie decat 1 data in ziua 20 sau 21,dr a zis ca nu e ok in luna cu HSG sa ramai. Unii recomanda,altii nu. Acum macar sa se intample ca la Ancadragoman.Ea zicea ca a ramas dupa HSG imediat.
O sa imi cumpar ceai,acum tot beau de sunatoare mi s-a pus pata pe el ca are un gust bun si fara zahar.Oricum ceai si cafea cu zahar nu mai pot sa beau.Daca as reusi sa nu mai imi placa si ciocolata ce bine ar fi

Am bagat la cap,duphaston nu iau dar ce ziceti? E normal sa imi intarzie de la HSG? Cam cat v-a intarziat voua?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Buna Dana,

Eu cand am facut HSG mi-a venit menstra mai repede, la 26 zile in conditiile in care mie imi venea la 30-32 zile.
Stiu ca ovarele micropolichistice dau intarzieri, si de fiecare data cand am fost la medic mi-a dat sa iau 5 zile duphaston, si dupa ce-l intrerupeam, la 2-3 zile venea menstra. Acum cum crezi, poate ar fi mai bine sa dai o fuga la medicul tau, sa te sfatuiasca el ce sa iei.
Poate nu mai vin uratii 9 luni , ca stiu multe fete care au ramas in luna cu HSG.

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Miha sigur nu sunt gravi. Nu am prestat fara protectie decat 1 data in ziua 20 sau 21,dr a zis ca nu e ok in luna cu HSG sa ramai. Unii recomanda,altii nu. Acum macar sa se intample ca la Ancadragoman.Ea zicea ca a ramas dupa HSG imediat.
O sa imi cumpar ceai,acum tot beau de sunatoare mi s-a pus pata pe el ca are un gust bun si fara zahar.Oricum ceai si cafea cu zahar nu mai pot sa beau.Daca as reusi sa nu mai imi placa si ciocolata ce bine ar fi

Am bagat la cap,duphaston nu iau dar ce ziceti? E normal sa imi intarzie de la HSG? Cam cat v-a intarziat voua?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Citat:

JASMINE30, O PREOTEASA MINUNATA, A REUSIT SA RAMANA GRAVIDUTA DUPA MULTE PIERDERI DE SARCINI DE-A LIUNGUL A FFFFFFF MULTI ANI SI A NASCUT IERI UN BAIETEL DE 4,200KG, IOAN TEODOR ... SA SE RECUPEREZE REPEDE SI BEBE SA FIE SANATOS SI SA AIBE O VIATA PLINA DE CREDINTA CA SI PARINTII LUI

Waw ce veste buna! Dupa 10 ani de incercari!!
Jasmine felicitari si recuperare usoara! Ioan Teodor sa fi sanatos si sa cresti mare!

www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Miha,

Multumesc pt. reteta. M-am uitat si arata super, imi ploua in gura

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Haideti ca pun linkul de la site de unde ma inspir eu in unele lucruri, am incercat multe mancaruri si dulciuri si nimic nu da gres, la unele mai umblu un pic la reteta daca nu imi place ceva asa cum fac cu tortul asta ca mie nu imi place cu ciocalata, nu imi place cacao un general.

http://www.lalena.ro/172-reteta-tort-lapte-de-pasare.html

Sper sa nu se supere lena pe mine, dar nu cred ca ei ii place sa vada toata lumea ce gateste.
Spor la gatit tuturor si pofta buna, sa stiti ca daca intr-o zi nu stii ce sa gatesti si intri aici e imposibil sa nu gasesti ceva bun si usor de facut.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

fetelor deci....
eu iar am avut o mica dungulita bejulie pe absorbant
ma simteam uda fleasca cand am ajuns acasa si chiar eram
pe absorbant o dunguta bejulie spre roz dar tot pala
poate sa fie la asa interval mare pata de bun augur?
ca am mai avut una joi sau vineri

sau e posibil, luand utrogestan, sa imi vina mai devreme?
sau utrogestanul efectiv impiedica endometrul sa se destrame?
mi-e sa nu se anunte incet incet menstra

voi ce ziceti?
ati mai auzit? sa vina si cu utrogestan loa termen sau chiar mai devreme?

repet - o dunguta palida bejulie cu o tenta fffooooaaarte slaba de roz...dar distinct pe absorbant

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

am intrat sa va multumesc in numele lui jasmine pt urarile voastre
atat pt ea cat si pt bebe

pe de alta parte scuzati buzna
si iertati utilizarea termenului de garda veche
eu l-am folosit si probabil histamina l-a intarit

nu are nimeni nimic cu nimeni
e un loc liber unde se poate posta orice parere fara ingradiri
si fara dat cu pietre sau punere la zid
draga mea luciana nu stiu de ce a trebuit sa vorbesti atat de urat
eu am folosit acest termen
doar pt a face ca fetele care incearca de fffffff multi ani
exact ca si jasmine
sa nu se opreasca
sa aibe incredere in ele
ca totul va fi bine
si noi am facut parte din optimiste
si noi ne-am varsat naduful aici ani la randul
dar asta nu ne permite sa ne jignim atat de usor
histamina
doar v-a dat un sfat
daca vreti sa il urmati ok
daca nu iar ok
e numa problema voatra cum vreti si despre ce vreti sa discutati
eu am vrut doar sa intaresc faptul de a nu lasa garda jos cu una cu doua in incercarile voastre de a avea un bebe
numa cine nu a trecut prin asa ceva nu stie
cum e sa plangi la fiecare copil mic pe care-l vezi
la fiecare scancet
la fiecare test pozitiv al altora
etc.
toate de aici au trecut sau vor trece prin aceste stari
apoi bucuria de a fi parinte
care te implineste
etc.
dar va rog eu frumos
nu mai sariti atat de repede si usor la cearta
cu unii sau cu altii
stiti voi vorba dulce mult aduce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

dana, mie mi-au zis ca e ok in luna cu HSG, dar cu o pauza de kminim 24 h
si majoritatea fetelor care au facut tot asa stiu
nu exista nici un pericol
nu se iradiaza pt ca in ziua 7-8 cand faci HSG nu e format nimic aproape sau e f mic foliculul
ovultia se produce in minim ziua 111 deci e timp ... relax

Mergi la inceput

Mirunita,

Multumesc ca totdeauna incerci sa insufli energie si gandire pozitiva fiecareia dintre noi

Mergi la inceput