Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

monica, miky va asteptam joi cu vesti bune si nu va mai luati dupa sani, si eu i-am avut tari si durerosi si cand colo era CM-ul, deci nu e o regula. Insa petele alea roz zic numai de bine
bob, sper sa mai intri din cand in cand se ne spui ce mai faci, poate chiar sa ne anunti ca esti graviduta
lore frumoasa melodia si foarte emotionanta
Tzuky filmuletele cu bebicul tau ma emotioneaza incredibil de tare si ma bucura nespus sa vad ca e totul ok.

Am luat si eu mladite de zmeur, in primavara, dar nu stiu sa va zic ce efect au avut. Poate doar ca m-au mai lasat durerile crunte pe care le aveam la CM. Acum de 2 luni imi e ceva mai bine, multumesc lui Dumnezeu ca nu mai cad din picioare si nu mai vomit de durere.

sa aveti o saptamana excelenta!

www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Luci astazi sunt ziua 2,ieri m-am simtit f. rau si fizic si psihic si ca sa fie tacamul complet tot ieri mi s-a mai spart si o masea

Mergi la inceput

fetele voi consumati carne, lactate?

sunt parei pro si contra, unii medici recomanda altii nu in infertilitate

daca exista vreun medic printre noi va rog frumos sa-mi spuneti cum stau lucrurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Draguta stiam ca ti-au venit monstrii si ca ai dat tarcoale la butoi , de asta te-am si intrebat.Imi pare rau ca au venit din nou
Eu consum si carne si lactate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

buna fetele vin si eu la o
ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Draguta eu nu sunt medic,dar eu stiu ca de exemplu iaurtul scade aciditatea,deci e recomandat.Proteinele la fel,sunt importante in perioada de preconceptie.Am citit ceva chiar zilele astea,dar nu mai retin unde

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Deci miercuri seara am sa pun sampania la rece si putin suc de fructe pentru noile gravidute!Cine face tortul?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Il fac eu ca asa imi place sa fac torturi, doar ca de acum e post pana la Craciun pauza torturi in casa ca sotul meu posteste si pentru mine nu fac.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:

Fetelor , stiu ca e cam devreme , dar de vineri caut tot felul chestii pentru Craciun...vreau sa am un Craciun de basm

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Ce as vrea si eu un brad de Craciun frumos in casa dar din cauza babei nu pot face ca nu are loc sa se plimbe prin sufragerie si in alta parte nu am unde, am zis ca in anul in care o sa vina bebe nu ma mai uit la nimic daca vrea plimbare sa iasa pe strada.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Luci si eu mananc si carne si lactate

Kimy asa stiu si eu ca avem nevoie de proteine si calciu, dar unii medici spun ca sunt cele mai bune surse de calciu si proteina, altii spun despre carne ca e toxica si ca intra in putrefactie in organism iar despre lactate ca prin firbere contin doar calciu anorganic si asta ne da mari batai de cap iar nefiet contine f. multe microorganisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:

Fetelor , stiu ca e cam devreme , dar de vineri caut tot felul chestii pentru Craciun...vreau sa am un Craciun de basm

Ce as vrea si eu un brad de Craciun frumos in casa dar din cauza babei nu pot face ca nu are loc sa se plimbe prin sufragerie si in alta parte nu am unde, am zis ca in anul in care o sa vina bebe nu ma mai uit la nimic daca vrea plimbare sa iasa pe strada.

Mihaela reda atmosfera Craciunului in camera voastra .

Mergi la inceput