Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim pt urari!
Ce rau imi pare ca n-am ajuns si noi la intslnire. Poate data viitoare reusim si noi sa venim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sa va spun, din cate imi amintesc, ce mamici au fost: Crisis81, Anavio, Raleli, Inacat, Vmadelain, Ioanamami, Danaint, Anao, Misticgirl, Geniusamb, Sorinaalex, Joy, MSymo, Anymona, Sugubina, Vasari, Siema, Anya (mami de viking). Cam atat imi amintesc acum, daca am omis pe cineva, scuze, dar au fost destule persoane si mi-e greu sa imi aduc aminte.Imaginati-va o incapere plina de pui, care misunau care incotro, mai ales ca au venit si cu fratiori mai mari, care aveau .

Va pup, noapte frumoasa!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ma bucur ca a fost frumoasa petrecerea.mi-ar fi fost oricum imposibil sa ajung, sa nu mai zic ca fix azi au dormit 2 ore jumate, 4.30-7, de nu se mai trezeau.

amelia, multumim de grija, ce sa facem, din ce in ce mai naspa cu ioakim. i-am sarit fructele azi dimi, ca sa vad daca papa la 14, adica la 6 ore dupa LP. nicio dorinta de mancare, cu greu niste iaurt gol.

ana-exemplara ca intotdeauna.
am zis azi ca ioakim o sa se mire tare mult la gradi cand va manca pulpe, snitel, cartofi, o sa zica ce sunt astea, io la mama n-am vzt decat banana. si aia o sa-l creada venit din jungla si o sa-i zica mowgli.

va pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multe lunite Noah bebe de EvaF! Sa cresti mare, sanatos si frumos!

Adi, s-ar putea ca la gradi sa pape de toate si sa-ti faca o surpriza ...

Elfica ma bucur ca v-ati distrat! Abia astept sa vad si eu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

fetele ma bucur ca a fost fain la petrecere, cum am mai spus de invidiat vreau si euuuu. da e departe buc. de noi

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Ola fetele!

La multi ani sarbatoritilor! si mici si mari, si vechi si noi

Elfica felicitari pt mica bipeda! de-acum incep poznele cu adevarat, ce-o sa mai radem noi citind ispravile ursuletilor

Am vazut pozele de la intalnire pe FB, super mamici, super bebei! unul mai frumos ca altul

despre noi ce sa va mai spun, saptamana dinaintea motului a fost una de cosmar, a vomat Alex in fiecare zi, cu jet, si pe gura si pe nas, de imi venea sa plang de mila lui, si scaunul era ceva mai moale, nu mai manca decat cateva linguri de mancare toata ziua si restul san, de aceea ii devenise scaunul ca atunci cand era alaptat exclusiv, cu boabe de mustar prin el (scuze detaliile...) dar acum el e bine, in schim eu sunt racita cobza, sper sa nu ii dau si lui, lui ii dau preventiv oscilo. Am amanat vaccinul de 1 an pe miercurea viitoare, sper sa nu ia raceala, daca cumva am indoieli il mai aman o saptamana, asta e...

La mot am avut cel mai cuminte copil, fara fitze, smiorcaieli... a socializat cu toata lumea (18 adulti 0 copii ) de pe tava a ales cheile de la masina, surubelnita si ceasul... o sa fie un sofer puctual, in caz de nevoie isi repara si masina sa ajunga la timp

Am uitat sa va spun ca l-am imbracat romaneste pe ficior, a fost un super dragut... iti venea sa-l mananci, pun poze sa-l vedeti

Acum va las, ma duc sa mai trebaluiesc prin casa...

Mergi la inceput

La multi anisori Alexia bebe de Sunset_zuzi! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!

La multe lunite Vlad Andrei bebe de Lore1983! Sa cresti mare, sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!
Alexia cu sanatate si impliniri!

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

La multi ani Alexia!

Mergi la inceput

La multi anisori ursuletilor care azi implinesc primul anisor de viata: Eduard Andrei bebe de Hera25 si Amelia bebe de onniex! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!

Mergi la inceput