Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)
Raspunsuri - Pagina 7

eliza_cri spune:
LA MULTI ANI!
ursuleti si ursulete dulci sa cresteti mari!
Theodor Matei
Silviu Istoc
Eliza Violeta
Selena-Gabriela
Claudia-Elena
Maria Alexandra
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel
Antonia Stefania minunile mele

eliza_cri spune:
Siuta sper sa se rezolve pana la uma si sa se adune banii necesari interventiei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel

Elfica spune:
Siuta: Doamne, ce veste! M-am pus in locul parintilor si am simtit ca innebunesc! Cum au depistat, doar ca a facut febra si era palida si au venit cu ea la doctor, ca in Pitesti nu stia nimeni ce sa ii faca? Sau avea si alte simptome, era suspecta de mai mult timp acolo si au venit pentru confirmare in Bucuresti? Doamne, fereasca Dumnezeu de astfel de incercari! Am trimis si eu link-ul la toti prietenii, poate se mai gasesc persoane cu dare de mana care sa ajute mai consistent.
Iulia mea de doua luni are aceeasi greutate :( Am zis ca daca si luna viitoare va fi aceeasi situatie, ii facem analize de sange, sa fim siguri ca nu are ceva. Ea e vesela, nu pare sa aiba ceva, dar nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa aflu ca ceva e in neregula...
AnaO: Eu cred ca vin maine si ne vedem. Mai vorbim acolo. Am vazut poza cu David pusa de tine pe FB si l-am apreciat. E un strengar tare dulcel. Mi-e dor sa mai aflu ce mai faci, ce mai face domnul iubi, ce mai face casuta voastra, s-au aranjat toate pe fagasul normal?
Comanda o facem cand se strang cel putin 500 RON, nu e graba, doar sa spuneti daca mai sunt si alte doritoare si apoi gasim solutii pentru toate: cine face comanda, unde sa vina, cum platim etc. eu m-as bucura sa comandam, ca sunt preturi foarte bune si produse diverse, pentru toate gusturile. Si putem afla si de la fetele de pe FB - poate ne ajuta Amelia sa ne transmita ce e recomandat de fetele care au incercat deja produsele.
Iulia mea a stat cuminte dupa ce a mancat, am lasat-o libera, sa scriu un mesaj. Cand ma uit la ea, o mare de alb in jurul ei: o cutie de servetele, din cele care se scot bucata cu bucata, era toata pe jos, iar ea era cu mana pana la cot in cutie sa vada daca a ramas ceva acolo. Apoi a aruncat rand pe rand tot ce aveam pe o masa, asa ca nu va spun cum arata podeaua (a trantit, printre altele, o cutie cu bomboane, care s-au imprastiat care incotro)... Doamne, tare repede se face dezordine dupa copii! Dar are o pasiune cu aruncatul: cand e in patut/tarc, arunca totul jos. Cand e jos, arunca totul in patut/tarc. Ma duc sa incerc sa o culc acum si revin mai pe dupa-amiaza.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

amelia_ilie spune:
Elfica eu am comandat acum prima data ceva, asa ca dupa ce o sa iau coletul de la Ana o sa va pot povesti cum sunt cele pe care le-am incercat: fructe goji, curmale, prune, smochine, stafide si caise.

sugubina spune:
Elfica hahaha si Puficele au reusit sa depufeze o cutie de servetele/desi era sus pe biblioteca, au ajuns la ea se pare! parca au o placere SADICA sa faca numa dinastea
Sunt incantata sa anunt ca au papat salata de sfecla azi, mama ce le-a mai placut. Am copt-o in cuptor si am dat-o pe razatoarea mica si dupa am pus putin ulei otet..

amelia_ilie spune:
La multi anisori pentru ursuletii care azi aniverseaza primul anisor de viata:
Iris Loreley bebe de celesta
Robert Petru bebe de Ral_Eli
Ilias bebe de DIMITRA_R!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!

eliza_cri spune:
LA MULTI ANI!
Iris Loreley
Robert Petru
Ilias
sa fiti sanatosi dragilor

anymona spune:
la multi ani fericiti ursuletilor sarbatoriti!!!
Corina, la multi ani pt Arianna!!! parca astazi este si ziua ei....
sa fie sanatoasa, fericita, iubita si voioasa toata viata!!! petrecere frumoasa!

amelia_ilie spune:
La multi anisori Ariannei! Bine ca ai intrat Adi, ca eu sunt cu neuronu-n leustean, uit de la mana pan' la gura .
Adi, ce mai fac bebeii?

Elfica spune:
Fetelor, am fost la intalnirea ursuletilor si a fost tare dragut, chiar daca am venit cocosata cat m-am tinut dupa Iulia: spatiu mare, multe tentatii, jucarii noi, copii multi, veselie mare! Au fost destui copii, a prins foarte bine intalnirea si se discuta ca poate repetam de Craciun, fiecare sa aduca dar pentru puiul propriu etc. A fost tare dragut, care mai de care mai dragut, care in picioare, care de-a busilea, mare veselie. Poate facem rost de poze si va aratam. Un tort mare si buuuun, maresal, cu inscris "Clubul ursuletilor" si cu lumanare cu cifra 1, le-am cantat La multi ani, a fost tare placut, timpul a zburat cat ne-am cunoscut si am vorbit cate ceva.
Sa nu uit sa ii transmit si lui Bravegirl numai bine pentru Arianna, sa creasca mare si voinica, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai si numai bucurii! Sper ca ati avut o petrecere frumoasa!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE