Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sugubina: Super, tre sa iau si eu!

Fetelor, maine (adica azi, ca e trecut de miezul noptii) plec la Bran pana duminica. Sper sa nu ne faca probleme Iulia, ca toti ceilalti vin fara copii, ca nu mai sunt alaptati. Sau poate mai vine o pereche cu doi baieti, sa vedem. Ne intalnim luni. Pupici si sa petreceti frumos aceste zile!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ei, Adi, asa progres... e de mare bine !

Bubulina mea s-a trezit cand am ajuns inapoi in casa, asa ca am mai stat putin, am papat legumitze (fara galbenutz, ca uitase ma-sa sa-i fiarba si era fomila mare) si abia pe la 14.30 a adormit din nou.

Cum ati petrecut?

Elfica, drum bun si we placut! Hai ca Iulia e fetita cuminte, o sa va distrati la maxim cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

multumim de urari!
suntem numai intr-o sarbatoare.Am avut invitati 12 copii, si mari si mici, casa a fost intoarsa pe dos -si muncisem 2 zile la curatenie,dar bine ca s-au distrat copiii.
Azi facem infanrix-ul,am ajuns la 13 kg si suntem fffffff alintati.

Sanatate si LA MULTI ANI ! tuturor ursuletilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Antonia! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

waw, gabriella, ce bine ca ne mai scrii, ministresa noastra draga! mi-era dor de voi. ce grasi si mari sunteti, tineti-o tot asa!

amelia, am petrecut intr-o casa de baieti plina de sabii, satare, pumnale, cutite, pusti si pistoale, pe care le-au ros A si I extaziati. mai lipsea melodia aia cu unde-s pistoalele, unde-s pumnalele si era tacam perfect.

corina,

letzy, am primit cartea, started already reading it.
elfica, distarctie placuta! ah, ce dor mi-e de moeciu, dar plecam si noi pe 23-24 si venim dupa revelion. abia astept.

Mergi la inceput

Gabriella, ce grasunel!!!

Cum Adi, si nu le-ai pus melodia? Vaaaiiiiii!!!!!!!!!!!

La multi anisori ursuleata Antonia Stefania bebe de Eliza_cri! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

tocmai venim de la medlife: ioakim a dat cu capul de un balansoar si are un cucui de 3/4 in mijlocu fruntii. nu a lesinat, nu e apatic, nu a vomat etc, dar tre sa il urmarim 2 zile. sunt tare amarata.

Mergi la inceput

Of Adi pupam cucuiul sa treaca repede . Bine ca e ok puiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

corina si amelia va multumim din suflet ca vi-ati adus aminte si de noi. sa se intoarca insutit urarile. va pupam

intrais si mai inainte da asa greu merge netul nu stiu de ce, nu se incarca deloc paginile

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Amelia imi pare tare rau ca nu a reusit Mihai sa treaca sa ia fructele.Mi-a zis ca a ramas pe luni.
Adi stai linistita,eu sunt sigura ca nu-i nimic.Sandra ia o gramada de lovitiri,cazaturi din pat etc.
Elfica intrebai cat ar putea sa te coste scoaterea coloratiilor... nu cred ca ar trebui sa-ti ia mai mult decat pt consultatie.apoi sunt mai multe tipuri de "pete" asa ca pana nu vad nu-mi mai dau cu parerea ca s-ar putea sa te debusolez prea tare.

Eu am avut cateva zile groaznice,astept cu nerabdate sarbatorile sa ma mai odihnesc si eu.Ma duc sa ma uit la o emisiune proasta care sa nu-mi solicite prea tare neuronii,oricum sunt singura.Mihai si Sandra s-au plimbat un pic pe la tara(cu treaba).

Mergi la inceput