Cum stiu daca soia & comp sunt pentru mine?

Cum stiu daca soia & comp sunt pentru mine? | Autor: ANDRUSHKA

Link direct la acest mesaj

Pana la urma, care este adevarul despre soia si produsele aferente? ba e alimentul minune, ba e bau-bau? Nu ma lamuresc deloc si stiu ca au mai fost pe-aici discutii care avertizau asupra efectelor soia, dar nu le gasesc la cautare. Mie shnitelele alea din magazine nu-mi inspira nici o incredere si daca mai trebuie sa le si prajesc...
Deci...
1. cine poate consuma soia?
2. de unde se procura soia nemodificata genetic?
3. sub ce forma se consuma?
4. orice informatie relevanta...va rog.

Daca nu se potriveste subiectul aici feel free sa-l mutati voi unde considerati...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Singurele forme sub care consumam soia e tofu,sosul de soia si as cumpara miso daca as gasi. Restul preparatelor din soia nu imi plac.

Un lucru mi-a ramas din tot ce am citit, ca e buna soia fermentata( miso, sos de soia).

Astept si eu cu interes raspunsuri mai documentate ca al meu

Ani de Stefana (23.01.2008)

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

da, supa miso si mie imi place tare mult, dar nu am gasit pasta de miso pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu consum snitele de soia ( le prepar eu), chiftele de soia, lapte de soia. Daca sunt preparate cum trebuie sunt foarte gustoase.Se mai poate face pateu de soia, drob si multe alte chestii.
Gasiti in magazine soia nemodificata genetic.

Mergi la inceput