Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

nyny Asa de mult imi place poza de profil, ti-am scris si pe picassa... ma bucur ca ai ales-o pe asta pt profil ca asa o vad si eu mai des ...

La noi sunt -3 grade, daca aveam de gand sa le scot pe fete un pic pe afara mai pe dupa-amiaza, mi-a trecut clar gandul, mai ales ca nu sunt in forma maxima... nu stiu cum se descurca dadaca de tati cu ideile, ca ele nu prea se mai lasa usor pacalite (eu sunt la birou si apoi bag shopping). Voi mai scoateti pufii pe frigul asta? Cat timp? Unde?
Eu momentan exclud: plaja/faleza (vant), parcuri (crocobauri), locuri de joaca (acoperite) (muci), magazine (crocobauri din nou), plimbare in cartier (iac )... ne ramane sa mergem la muzee??? Nici macar alea nu le pot include in program (lipsa buget). Ramanem deci la cei 4-5 metri patrati (living) si neuroni pusi la grea incercare... Astept ideile voastre geniale.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Larisel multumesc... si tie Mire multumesc (cu intarziere). Si mie imi place tare mult poza, e una din preferatele mele.

Afara... pe o vreme ca asta nu-i scot. Nu stiu cat de bine fac dar pur si simplu mi-e frica. Daca prindem o zi mai cu soare si temperaturi pe plus ne mai riscam 1-2 ore, dar altfel nu. Mara are noroc cu gradi ca ma iese din casa...

Unde? Pai la noi oricum sunt foarte limitate posibilitatile... in afara de parc si zoo n-avem unde. La spatiu de joaca (inchis sau deschis) nu-i duc pt asa cum am mai spus de fiecare data cand am scapat acolo ne-am intors cu crocobauri. Da' de fiecare data.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Larisel asteptam poze cu noua tunsoare. Te felicit pt vizita la coafor... adevarate terapii: coaforul, shopping-ul... si mai sunt cateva. Referitor la reinceperea gradinitei, te-ai gandit sa le lasi mai putin macar o saptamana? Pana la 12 de ex, poate prind si ele drag mai repede.

La cum mi le cunosc, sunt convinsa ca nu vor mai accepta in veci sa nu le iau primele daca creez precedent. Si acasa avem probleme cu somnul, chiar nu vreau sa creez unele noi ... Deci tot pana dupa 16, sa prinda acolo si somnul si eventual gustarea de la trezire (la 16-16.15). Plus ca nu mai avem chiar mult timp dispoinibil pt acomodare pana incep serviciul (8.30-18.00), decat vreo 3 saptamani.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Ai dreptate, e cu dus intors si asa. Nasol si ca e timpul scurt ...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani cuscra!!!

Sa fii sanatoasa, fericita si tot ce iti doresti pe lumea asta sa se implineasca!

si cu intarziere

La multi ani larisel!

La multi ani vi4i!!

Va doresc numai bine si sanatate!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

[b]Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

MULTI ANI TRAIASCAAA!
MULTI ANI TRAISCAAA!
LAAAA MUUUULTI AAAAANI
!

Dar cine sa traiasca????

MIRELA SI CU TOATA FAMILIA EI!!!!

Sa fii sanatoasa, Mire, si iubita, fericita, multumita si asa zambareatza cum te stiu, for ever!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

MAAAARE PETRECERE MAAAARE!!!
Sa cantam in cor

MULTI ANI TRAIASCA! MULTI ANI TRAIASCA!
LAAAAAA MUUUULTI ANI!

Mirela sa traiasca!!!

Sa fi fericita, sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii! Iti urez sa vina ani mai linistiti, sa te bucuri mult de Marutza cea scumpa, sa fi iubita si implinita!

Multi pupici!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Sa incropesc un capitolas nou? Sau sa mai asteptam aici sa apara sarbatorita ...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Haideti sa continuam petrecerea la aici.

Mergi la inceput