Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!
Raspunsuri - Pagina 19
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
ha, nebunii zici? sper sa-mi semene cat mai putin in aceasta privinta... azi a primit vreo 80 de urari pe facebook... cadoul insa si l-a luat singura, la banii nostri nu ne-am riscat sa-i luam ceva ce i-ar place mai putin... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ce? Ce? (si-a luat)
larisel spune:
LMA mire! 
Iti doresc tot ce iti doresti si chiar si ce nu gandesti ca iti doresti!

Sondaj de sezon ![]()
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Noi am fost la un botez de fetita azi. Bb-lusha, o dulceata mica cu ochi albastrii... mi-a amintit de Marutza mea cand era (mai) mica. Parca mai ieri a fost si botezul ei . N-am stat decat cateva ore de la 14 la 19 da' ma luase un dor nebun de ei. Abia asteptam sa ajung acasa. Nasa copilului mi-e ca o sora, prietena de peste 20 de ani (clasa 1)... nu poate sa faca copii deocamdata. A incercat 2 inseminari dar fara rezultat. Si ma uitam la ea cu cata dragoste tine copilul in brate.. si sotul ei la fel... topiti dupa copii amandoi. Incercam sa-mi ascund compasiunea si totodata ma gandeam la mine... sunt maxim fericita. Am TOT ce mi-am dorit in viata asta... si cand spun asta ma refer la copii, pt ca dintotdeauna mi-am dorit ... sa fiu mama. Pt mine n-ar fi contat varsta ... as fi facut si la 18 ani si la 20... oricand. A fost cea mai mare dorinta a mea si multumesc lui Dumnezeu ca ii am si ca sunt sanatosi.Mamica fericita de Mara si de David |
Cat de frumos vorbesti... iti meriti din plin copiii superbi pe care ii ai!
larisel spune:
dece Mai lasa stresul si detaseaza-te (daca si cat poti) de problemele de serviciu... oricat ar fi de importante nu cred ca merita efortul chiar asa...
sorina Interviuri zici? La noi in Cta e o criza... de nedscris... pe piata muncii. Banuiesc ca ai suferit si tu niste stresuri suplimentare... bine e ca indiferent de rezultat o sa fie bine, dupa cum chiar tu ai spus. Daca nu ai timp de povestit despre Irisuca, macar o poza ceva...
Sondaj de sezon ![]()
larisel spune:
Eu am catadcsit ieri ca dupa 2 ani si ceva sa calc pragul coaforului
... desi nu sunt mutumita de rezultat (tunsoare prea scurta si shuvitze alta nuantza decat ce am cerut), moralul a urcat simtitor
.
Gemanutele sunt cam plictisite (n-au mai iesit afara de o saptamana decat pt vizite la dri) si nici macar nu sunt pe deplin refacute (mai tusesc si mai au si niscaiva muci)... totusi maine incercam o gradi (impotriva vointei lor binenteles
).
Sondaj de sezon ![]()
sorina_bz spune:
Larisel...
....felicitari pentru vizita la coafor...am reusit si eu o "excursie" de genul asta, prin august, cred...doar mi-am tuns varfurile, si tare bine mi-a facut, "la cap"...
gemanutzele plictisite, sa treaca repede si ultimele semne ale virozei...
Despre irisuca...
...acum, cand ai intrebat de poze...am realizat ca nici nu i-am prea facut poze, in ultimul timp..
..sunt cateva, de prin octombrie, cred...le "micesc" si le pun...
Ea e suuuper bine, vorbeste mult si truncheaza cuvintele de numa'....noi, ai casei, intelegem, altii...mai putin.....Papa bine, dar tot numai borcanele,.... lapte ..cam 3-4 sticle de seara pana dimi...iese si ultimul canin....bine ca s-a comportat super, ca nu stiu pe unde scoteam camasa, daca facea ca la premolari...![]()
Suntem inca purtatori de suzeta, biberoane si pampers...
, dar s-a schimbat mult in bine, in vara ce a trecut, nu mai este bebelina urlacioasa de asta-iarna...noi ii spunem ca este o..."jucarie vie"...mereu pusa pe shotii, se piteste, ne gadila, danseaza, "canta" la orga de jucarie, la muzicutza, deseneaza, face..."glumitze"...e o bucurie de copilash....
(cra-cra!)
nyny spune:

LA MULTI ANI MIREMIA !!!

Sa fii sanatoasa, sa realizezi tot ce iti propui si sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi tie

.
Mamica fericita de Mara si de David
larisel spune:
nyny Asa de mult imi place poza de profil, ti-am scris si pe picassa... ma bucur ca ai ales-o pe asta pt profil ca asa o vad si eu mai des
...
La noi sunt -3 grade, daca aveam de gand sa le scot pe fete un pic pe afara mai pe dupa-amiaza, mi-a trecut clar gandul, mai ales ca nu sunt in forma maxima... nu stiu cum se descurca dadaca de tati cu ideile, ca ele nu prea se mai lasa usor pacalite (eu sunt la birou si apoi bag shopping). Voi mai scoateti pufii pe frigul asta? Cat timp? Unde?
Eu momentan exclud: plaja/faleza (vant), parcuri (crocobauri), locuri de joaca (acoperite) (muci), magazine (crocobauri din nou), plimbare in cartier (iac
)... ne ramane sa mergem la muzee??? Nici macar alea nu le pot include in program (lipsa buget). Ramanem deci la cei 4-5 metri patrati (living) si neuroni pusi la grea incercare...
Astept ideile voastre geniale. ![]()
Sondaj de sezon ![]()
nyny spune:
Neatza si sarumana pt cofee Dece
. Buna ca de obicei..
Larisel asteptam poze cu noua tunsoare
. Te felicit pt vizita la coafor... adevarate terapii: coaforul, shopping-ul... si mai sunt cateva
. Referitor la reinceperea gradinitei, te-ai gandit sa le lasi mai putin macar o saptamana? Pana la 12 de ex, poate prind si ele drag mai repede.
Sorina cred ca e o dulce Iris
. Nu scapi fara poze asa ca baga repede o sedinta foto
.
Sa aveti o duminica super in ciuda vremii urate.
Mamica fericita de Mara si de David
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Larisel asteptam poze cu noua tunsoare |
La cum mi le cunosc, sunt convinsa ca nu vor mai accepta in veci sa nu le iau primele daca creez precedent. Si acasa avem probleme cu somnul, chiar nu vreau sa creez unele noi ... Deci tot pana dupa 16, sa prinda acolo si somnul si eventual gustarea de la trezire (la 16-16.15). Plus ca nu mai avem chiar mult timp dispoinibil pt acomodare pana incep serviciul (8.30-18.00), decat vreo 3 saptamani.

.