Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

INTREBARE: Dati "cu voie buna" snitzel la copii?
Ca, in capul meu, face parte din categoria "prajeli" dar in "duminica in familie bistriteana" se spune ca "snitzelucu' de pui" e papa bun pentru copii.

PS. Eu am incercat sa-i dau dar n-a vrut.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

I-am mai dat ocazional, dar cand am mai multe feluri de mancare prefer altceva. Dar nu mi se pare o tragedie daca mai mananca din cand in cand (la noi cam 1 data lao luna, doua). Lui Chiti ii dau caci ii place si mananca mai des. Dar ea este mare.

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Da. Oricum primeste la gradi, asa ca rarisim ii mai fac si eu. Si ii fac si chiftele. Na, ma mai iubiti?

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

INTREBARE: Dati "cu voie buna" snitzel la copii?
Ca, in capul meu, face parte din categoria "prajeli" dar in "duminica in familie bistriteana" se spune ca "snitzelucu' de pui" e papa bun pentru copii.

PS. Eu am incercat sa-i dau dar n-a vrut.

Mama lui Ian.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Si lui David ii mai scapa cate-o chiftea cand se gatesc la noi in casa. Dar tot cam la o luna. Si sunt din carne de vita, pui sau curcan. Iubiti-ma si pe mine

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Merci, Olga Eu nu am verisori, doar pe sora-mea.

Eu am facut snitel - special pt copil, ca pt noi mi-e lene si fac rar - dar nu i-a placut. Dar i-am facut din pui si am dat deoparte crusta aia ca practic crusta trage uleiul.
Piftele fac, in teflon, fara ulei. Si uneori le dau prin susan, ies f bune, dar Ilinca nu maninca si crusta.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mon, in mod normal, nu i-as da FRECVENT mincare ce poate fi usor evitata, gen snitzel, chiftele, vinete cu maioneza. Dar, cum, de-o bucata buna, nu mai maninca, incerc variante.

CHIFTELE: i-am facut fierte cu sos de rosii si busuioc; nu au fost bune; i-am facut in cuptor pe folie de prajitura; nu au fost bune; i-am facut si prajite; nici un succes nici cu astea.

V-am pus intrebarea gindindu-ma ca poate astea de azi -snitzelele fara faina- ii vor placea si nu stiam daca sa...risc sau nu

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, la Ilinca la avatar nu se vede nimic, nici macar "fimeia" aia care se vede la cei care nu si-au ales nici o poza pt avatar. Si eram curioasa. Si a mai fost intrebata si nu a raspuns, asa ca am zis sa "strig"; de uitat nu mai uita sa raspunda, daca tot nu raspunde macar stiu ca nu vrea sa vorbeasca despre asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCO, nu faci temele?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Monn, referitir la intrebarea cu iubitu': la tine nu ma incinta neaparat alegerile cit ASUMAREA lor fara sovaire; cel putin, aparenta.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nu, sarea o pui in amestec, fierbi fara.

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ma duc sa pun la inmuiat, am timp miine sa fierb la el. Poate iau de la mama oala sub presiune, poate il pacalesc mai repede. Se fierbe cu sare, nu? Zici ca ma pregatesc pentru o lansare spatiala, nu pentru o amarita de mincare :))

Oli, mie cred ca tare mi-ar placea sa vin la voi in vizita de Craciun :). Ma rog, e Craciun pentru ca atunci va adunati toata familia, si tare mi-ar placea sa va vad pe toti. Eu cam sufar ca bunicii de pe mama nu se mai deplaseaza de cind cu AVC-ul bunicului, bunicii de pe tata sunt mai...speciali, stiti voi povesti, si se dau si ei loviti cind e vorba de o adunare de familie, parintii Motanului sunt si ei cu mofturile si durerile lor de oameni batrini (soacra-mea nu merge in vizite ca nu poate sa manince ca are dantura praf, si nu merge la stomatolog ca are pe buza un fel de neg si se teme ca o sa se intimple cine stie ce cu el)....
Si in loc sa ne adunam toti in jurul bradului, sa aduca Mosul daruri la toata lumea, sa avem o masa traditionala cu totii etc, trebuie noi sa alergam dintr-o parte in alta, si sa recreez magia Craciunului in cinshpe mii de vizite, dintre care 90% nici nu mai fac brad macar Offf! Si cel mai ciuda mi-e ca singurii de la care chiar nu pot sa am pretentia sa se deplaseze sunt si singurii care s-ar deplasa daca ar putea, si care mi-s si cei mai dragi...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ILINCO, nu faci temele?

CRISTIAN (7.03.2009)