Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***362***
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Olga, nu e vorba numai ca o cunosc dar daca tu ai fi fost "normala" Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie... |
Magdy ca sa precizez...nu sunt eu chiar normala, dar doar nu o sa ma puneti la munci grele
Legat de camera lui bebe...de aceea o amenajez de pe acum ca sa profit de ea. pana acum a folosit-o pe post de dressing si de depozitare, dar am zis ca daca tot o sa-i camera lui bebe, sa o fac din timp caci avem foarte des musafiri si sa profitam de ea. Si de Craciun se preconizeaza ca o sa fim multi si o sa folosesc camera, la fel cand vine soacra o culc acolo. Sterila o sa fie cu o saptamana inainte sa nasc probabil. sau cand o sa plec la maternitate o sa faca mama o curatenie generala. Asa ca daca tu crezi ca-ti este mai ok sa vii la mine, te astept cu drag

Olga, mamica lui David iepurasul

si
25+
Monnvas spune:
Da, se lasa la inmuiat peste noapte, apoi se fierbe vreo 2 ore, arunci prima apa ca la fasole, eventual si pe a 2a daca te tin nervii. Pe mine nu.
| citat din mesajul lui pisigri Inapreda, da' se umfla ca fasolea? Si am inteles ca se pune si la inmuiat inainte? |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
Si eu stiu de naut ca se lasa la inmuiat si fierbe greu. tin minte ca matusa-mea gatea 2 zile la el (lasat la inmuita + fiert). Dar merita 
si
25+
pisigri spune:
Ma duc sa pun la inmuiat, am timp miine sa fierb la el. Poate iau de la mama oala sub presiune, poate il pacalesc mai repede. Se fierbe cu sare, nu? Zici ca ma pregatesc pentru o lansare spatiala, nu pentru o amarita de mincare :))
Oli, mie cred ca tare mi-ar placea sa vin la voi in vizita de Craciun :). Ma rog, e Craciun pentru ca atunci va adunati toata familia, si tare mi-ar placea sa va vad pe toti. Eu cam sufar ca bunicii de pe mama nu se mai deplaseaza de cind cu AVC-ul bunicului, bunicii de pe tata sunt mai...speciali, stiti voi povesti, si se dau si ei loviti cind e vorba de o adunare de familie, parintii Motanului sunt si ei cu mofturile si durerile lor de oameni batrini (soacra-mea nu merge in vizite ca nu poate sa manince ca are dantura praf, si nu merge la stomatolog ca are pe buza un fel de neg si se teme ca o sa se intimple cine stie ce cu el)....
Si in loc sa ne adunam toti in jurul bradului, sa aduca Mosul daruri la toata lumea, sa avem o masa traditionala cu totii etc, trebuie noi sa alergam dintr-o parte in alta, si sa recreez magia Craciunului in cinshpe mii de vizite, dintre care 90% nici nu mai fac brad macar 

Offf! Si cel mai ciuda mi-e ca singurii de la care chiar nu pot sa am pretentia sa se deplaseze sunt si singurii care s-ar deplasa daca ar putea, si care mi-s si cei mai dragi...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
ILINCAAAA!!!!
CIND NE LAMURESTI SI PE NOI CE ESTE/AR TREBUI SA FIE A AVATAR-UL TAU?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Si eu as da...multe (ca sa nu mint spunind "orice") pentru inca o "masa de-a noastra". Nu musai "de Craciun" pentru ca nu aveam nevoie musai de pretext ca sa ne familim.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
inapreda spune:
Da' care-i "poanta" cu avatarul Ilincului?
Mi-e lene sa dau in marsharier sa vad ce are cuscra pe post de avatar. ![]()
Mama lui Ian.
inapreda spune:
INTREBARE: Dati "cu voie buna" snitzel la copii?
Ca, in capul meu, face parte din categoria "prajeli" dar in "duminica in familie bistriteana" se spune ca "snitzelucu' de pui" e papa bun pentru copii.
PS. Eu am incercat sa-i dau dar n-a vrut. ![]()
Mama lui Ian.
Monnvas spune:
Da. Oricum primeste la gradi, asa ca rarisim ii mai fac si eu. Si ii fac si chiftele. Na, ma mai iubiti?![]()
| citat din mesajul lui inapreda INTREBARE: Dati "cu voie buna" snitzel la copii? Ca, in capul meu, face parte din categoria "prajeli" dar in "duminica in familie bistriteana" se spune ca "snitzelucu' de pui" e papa bun pentru copii. PS. Eu am incercat sa-i dau dar n-a vrut. Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
Pisigri te astept cu drag, avem loc pentru toata lumea 
In schimb esti o norocoasa ca mai ai bunici. Eu nu am avut niciodata bunici, de fapt am avut, adr au murit tineri si nu am amintiri cu ei. Doar cu bunicul din partea mamemi am o singura farama de amintire cum ne urca pe toti nepotii in caruta si ne plimba. Dar este o amintire de 2-3 secunde, o farama cum am mai zis. Nu pot sa zic ca am suferit ca nu am avut bunici, caci nu stiu cum este, la fel si cu tatal, dar cred ca mi-ar fi placut.
Craciunul este sarbatoarea mea preferata si intr-adevar fac ceva eforturi (din timp) sa adun o parte din familie. Din pacate nu cred ca va putea veni mama anul acesta si as fi foarte, foarte necajita. Eu inca mai sper ca o sa vina. Anul acesta o sa fie fain caci vine si matusa din Rep Moldova si verisoarele mele. In fiecare an insa "adoptam" si pe cineva din afara familiei, nu ne suparam. Si ma bucur ca aul acesta o sa vina finii nostri de la Deva
Eu si verisoara mea Catalina suntem "organizatoarele". Iubim atat de mult aceasta sarbatoare ca discutam inca din ianuarie-februarie ce facem de Craciun ![]()
si
25+

de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora(23.12.2005-25.12.2005)