Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
Lady eu nu inteleg cum poti sa-ti faci singura atata rau..pe cuvant!!!!!
eu zic sa nu mai citesti acolo, nu mai intra, da-le ignore, te rog eu!!!
hai ca m-ai suparat!!
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
allexa06 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 acu' se leaga de fundu' gol a lui fii-mea, din poza... pe bune ca-mi vine sa.... .e in funfu gol, dar nu i se vede in detaliu...ca nu fundu' ei l-am pozat eu!![]() Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim ![]() 28+
|
Dar ai una in care se vede bine,bine

poate ca pe aia ar trebui sa le-o arati ( Orice ar mai spune,nu le mai raspunde,lasa-le sa vorbeasca singure)
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
eh..."vreme trece/vreme vine/ toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/tu te-ntreaba si socoate/nu spera si nu ai teama/ce e val ca valul trece/de te-ndeamna,de te cheama/tu ramai la toate rece"
Vias...de ce nu ,mergeti voi la zoo azi, la un muzeu..cu autobuzul/troleibusul..Brsovul e mare...faceti o mini excursie la picior!
Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui allexa06
Dar ai una in care se vede bine,bine ![]() ![]() poate ca pe aia ar trebui sa le-o arati ( Orice ar mai spune,nu le mai raspunde,lasa-le sa vorbeasca singure) http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
ar fi fost o treaba..se lasa cu lesinuri....aghizma..popa..protectia copoilului...psiholog...psihiatru chiar...pus la colt si dat cu pietre..ce mai:DIXTRACTIE!

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
No, vin si eu la cafa ca m-au prost-dispus si pe mine astia cu concursul lor...am citit si eu pe acolo, nici nu-i de mirare ca-ti creste tensiunea....e de rasul plansu...chiar ajungi sa te intrebi daca n-ai ajuns intr-un film prost...
ieri am fost plecati toata ziua la München, tare frumos a fost...numai vremea n-a prea tinut cu noi...a fost frig si ceata densa, din aia ed s-o tai cu cutitul...Dar ne-am intalnit cu cativa prieteni f dragi noua, asa ca a rasarit soarele de dupa nori!![]()
trei din camere sunt terminat de vopsit geamuri si calorifere, dar e un miros ca nu poti sta, si din pacate trebuie sa aplicam tactica cetateanului cu constiinta ecologica, adica incalzim caloriferul dar stam cu geamul deschis, pentru ca mirosul se degaja cel mai tare la caldura...CU restul trebuie sa asteptam pana reusim sa scapam de miros in primele...
Iar azi se pare ca e o zi superba de toamna, sa vedem ce putem face...
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
getik1 spune:
buna fetelor am venit la
suntvarza cu niste nervi de
imi vine sa urlu am o duminica aiurea rau.
lady calmeazata si nu ai intra la subiect probabil ca stiu ca citesti deaceea si scriu la adresa ta
asa ca nu te mai supara
, si cu bastonasele nu am avut cand sa fac unu sa iti arat ca am avut treaba ieri de nu mi-am vazut capu
, poate diseara cand ajung acasa.
fetelor : vias, alexxa, suny, magda 
sa aveti o duminica frumoasa si linistita
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
busymummy spune:
Lady pup fata
... nu te mai supara... te inteleg, ca nu am putut sa ma abtin si am comentat si eu acolo... da nu mai pune la suflet...
My_Lady0091 spune:
sun...busy

daca nu ati putut rezista noi...dar eu!?!
dar cum spuneam mai sus:"vreme trece/vreme vine..."
fug la somn..ca-s rupta...franta..rapusa si fizic si psihic mai ales(fac urat tare..cand cineva se ia de familia mea..de mine, nu-i bai..dar nu de ei..never
)
Geta..nu-i graba...mamitule..cand ai tu timp..pana la Craciun mai este!
vias spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 eh..."vreme trece/vreme vine/ toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/tu te-ntreaba si socoate/nu spera si nu ai teama/ce e val ca valul trece/de te-ndeamna,de te cheama/tu ramai la toate rece" Vias...de ce nu ,mergeti voi la zoo azi, la un muzeu..cu autobuzul/troleibusul..Brsovul e mare...faceti o mini excursie la picior! ![]() Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim ![]() 28+
|
avem masina...a firmei, dar acum baietii mi dorm

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
pishko spune:
Si acum sa revin cu uptdate-ul despre emma... a inceput de vreo saptamana sa pape biscuiti... am ajuns la vreo 3, 4 biscuiti pe zi... si azi a papat vreo 3 sferturi dintr-o mandarina... bucatele intregi... e clar ea e genul de copil care n-o sa-mi manance in veci tercituri... vrea doar bucatele intregi sa le mestece ea... sa speram ca in curand o sa facem progrese si o sa incepem sa diversificam cu adevarat papica... acum ne distram cumplit pe covorul mare din sufragerie si ne alintam cat se poate si facem bau... e o dulce, ce mai!
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

.e in funfu gol, dar nu i se vede in detaliu...ca nu fundu' ei l-am pozat eu!