Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cu mine nu-i nimic...cu tine e..si-mi pare rau ca esti atat de sensibila si pui la suflet rautatile oamenilor de pe forumuri... oricare ar fi acest forum...tine minte!!!
si eu ma supar si ma enervez...dar cand tine de casa...de ai mei...ok, am inteles ca si cucoanele au "dat" in familia ta, dar cuvintele lor rautacioase nu conteaza! pentru ca nu te cunosc nici pe tine, nici familia ta...au inceput sa vorbeasca doar ca sa mai scrie cate ceva...atat..
Si eu sufar cand zice cineva pe care il cunosc personal ceva de mine (cand ma vb de rau) dar nu ca pe forum s-a gasit X si Y sa spuna mai stiu eu ce despre noi...imi pare sincer rau ca pui si astea la suflet..
ceea ce a scris Allexa mi-a placut tare mult si anume ca vei castiga si aceea va fi replica ta! Allexa

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

noua ni s-a stricat masina ...
tataie incepe sa se simta mai bine..

acum ma duc si eu la ...maine habar nu am ce o sa facem...

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Magda...meric!3/4 lapte si 1/4 cafea, te rog!

Exact asa este !

Citat:
Pupam Rares-broscutza cu ochii mari!I-au mai crescut carliontii?

Incep sa se intrevada !

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Vias..ai dreptate!Imi pare rau de masina..sper sa nu ajunga mult reparatul!

La multi ani Daniel-Matei de Lorelix!!!!

...sa cresti mare si frumos si sa te bucuri de casuta noua,ca tare fumoasa e!

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
Magda...meric!3/4 lapte si 1/4 cafea, te rog!

Exact asa este !

Citat:
Pupam Rares-broscutza cu ochii mari!I-au mai crescut carliontii?

Incep sa se intrevada !

_
Rares - clipe si zambete

ioi, Magda..da' telegrafica mai esti...cand ai timp, intr-o zi..sa te asezi pe bancheta noastra din spate si sa ne povestesti de voi!!Da???cu lux de amanunte

Oare ce o face Gabita..or fi ok copilasii ei..dar ea?ultima oara era tare trista!

Si Kia.....unde-i Kia...disparu'...

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

La multi ani Daniel Matei de Lorelix
Sa cresti mare, frumos, sanatos si norocos!

Iar pentru mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Daniel Matei, sa cresti mare sanatos si frumos, si sa te bucuri de toate alaturi de parintii tai dragi!
Lady, nu te mai amara, eu ma bucur ca "m-ai tras de maneca" cu participatea voastra la concurs, punandu-ti link-ul la semnatura. Eu n-am vreme ca altii sa scriu si sa verific toate subiectele de pe forum, si sa verific tot ce misca sau dupa cum se pare, ce misuna prin forum...Iar poza cu sotul si fetita ta iesind din apa este EXACT amintirea ce o am eu despre copilarie si vara alaturi de parintii si sora mea! Si ce mi-am mai dorit pe vremea aia sa am ceva posibilitate sa imortalizez momentul, dar nu a fost sa fie....
Eu va doresc mult succes in continuare, cu sau fara coronita...

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

buna dimineata

o vrea cineva???? ma gandesc ca e duminica si fiecare isi bea cafeaua in familie ..pe a mea a varsat-o JR

azi...nu facem mai nimic...cumparaturi..si poate mergem sa ne uitam de materiale pentru bai, intram in renovari

o duminica cu soare va doresc!

Mergi la inceput

acu' se leaga de fundu' gol a lui fii-mea, din poza...pe bune ca-mi vine sa.....e in funfu gol, dar nu i se vede in detaliu...ca nu fundu' ei l-am pozat eu!

28+
Citat:

Mergi la inceput