Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
din ciclu...manusi cu puf..
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
Lady...mie nu-mi iese cu sigurantaaaa
Tanti...asta cam asa e, aceeasi problema am avut-i si eu in Belgia, ca si aia ori le au fantastic gretoase iar restul...tarte cu fructe sau mous de cioco...pe cand la Romanicaaaaaaa, life tata...dar nu va mai zic ce-am mancat si ieri ca ma bateti
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
gusta spune:
Am fost la doamne acasa frumos nu gluma si doamne frumoase cu casa luna ,bine ca se tin la ele intalnirile si nu la mine.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Tanti Zavaidoc spune:
Lady!!!!!!! Aia e Mariana, mai!!! Duamna Mareana, din "Vai, Mariana, ce mizerie e!"
Muama, multumesc mult! Cat mi-au lipsit simpaticele astea doo!
Mihaela, pot sa iau sucitoare si de la vecini, tot nimic nu iese. Sunt antitalent la prajituri, poate pentru ca nu ma dau in vant dupa ele. De gatit, gatesc destul de comestibil si in principal neveninos, dar cu prajiturile e Jale. Cu J de Janine (mai tineti minte ce isterie a fost cu parfumul aleia?)
mianna spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Mai, astia au numai prajituri gretos de dulci, de obicei cu martipan pe deasupra (asta e culmea rafinamentului) dar fara niciun gust. Doar foarte dulci. Mi-e dor de un ecler ca de mama! |
cand am fost la Stockholm in septembrie am mancat un fel de tarte cu scortisoara, nu mai stiu cum se numeau, dar nu mi s-au parut chiar atat de dulci. e drept ca erau consistente, ceea ce era de bine - cate o bucata de-aia mi-a tinut loc de o masa, asa c-am facut economie. ai vreo idee despre ce vorbesc?
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui mianna cand am fost la Stockholm in septembrie am mancat un fel de tarte cu scortisoara, |
Da, a zis si Mihaela despre ele. Kannelbullar, colaci cu scortisoara. Sunt foarte dulci pentru gustul meu si aia
Suedezii ii mananca la cafea-de obicei nu beau cafea simpla, ci doar cu ceva dulce langa.
Si toti se mira ca pun zahar in cafea Pai e singurul meu zahar, la naibaaaaaaaaaaaaaaa....
Ei beauc cafea foarte multa, foarte slaba, fara zahar si cu lapte (de obicei). Deh, gusturi si gusturi.
Eu raman turcoaica pana la moarte: cafeaua tre sa fie tare, sa stea lingurita dreapta, multa si cu zahar. Altfel nu inteleg nimic din viata
gusta spune:
Neatza,
Si cum v-am invatat va dau cafeluta la fiecare.
O zi buna fara mopuri si gandaci.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Androix spune:
Am uitat sa va povestesc ieri apropo de sushi:alataieri noaptea tarziu butonam televizoul si am dat peste Antony Bourdain pe undeva prin Coreea parca. Era cu o tipa intr-o piata de peste unde se licita pentru peste proaspat si au mancat tentacule de caracatita nu crude ci care miscau! Brrrrrr. Zicea ca simte ventuzele cum i se lipesc de gat. Ma gandeam la voi cu sushiu' vostru.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
viviana spune:
Neata,
Azi fata are meditatii la romana. Nu c-ar interesa pe cineva! Trebuie sa fac ordine si curatenie la ea in camera. Si chestia asta ma da peste cap.
Azi n-am chef. (Oare cand am eu chef?)
Mi-am baut cafeaua tare si cu un cub de zahar.
PS: puteti sa ma impuscati ca pe gandaci da io tot va spun. Pluralul de la ecler e ecleruri. Parol.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Ordinea in camera la impuse n-ar fi nimic. Dar mai am si un metru de oale de spalat. Nu incap toate in cuptor.
Ieri dupa-amiaza am avut o multime de vizite. Nu in acelasi timp.
Si a fost scoal-te masa pun-te masa.
Cel mai mult si mai mult a fost apreciat Sushi-ul.
Si m-am simtit obligata sa-i dau fino-nepotului meu, acasa, un intreg rulou.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi