Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nah ca am zis ca nu mai intru asa des....si nu mai fac discutii off topic (despre deco ) si uite ma iarasi m-am acaparat in discutii
imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.

mamica implinita cu 2 comori !!

yasmi, si eu deschid discuti off-topic..despre slabit, despre Cristi. Dar suntem intre prietene aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nah ca am zis ca nu mai intru asa des....si nu mai fac discutii off topic (despre deco ) si uite ma iarasi m-am acaparat in discutii
imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.

yasmi, si eu deschid discuti off-topic..despre slabit, despre Cristi. Dar suntem intre prietene aici

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

oare o sa ajungem sa ne intalnim vreodata??????
tare mult mi-as dori sa ma vad cu tine, deea, simo, cris, delia,strumf,miki, cami, ally........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Va multumesc la toate pentru sfaturi am sa incerc azi sa o culc fara san la ora 9 ca sa poata sa pape fructele cand se trezeste si am sa ii coc un mar si o para si am sa ii pun si un praf de scortisoara si daca nici asa nu i-o place "printesei" am sa ii pun o lingurita de iaurt in ele, sa vedem care combinatie o fi aia magica. Si la legume la fel am sa incerc sa ii pun niste iaurt si in pireutul de ieri am sa pun 2 lingurite amestecate cu niste dovlecel am sa ii fierb azi separat sa il amestec si am sa pun mai mult dovlecel, poate asa ii place mai mult ca vad ca ai vostri copilasi papa bine dovlecelul

Deea eu am spus de mult ca nu am nimic cu tine, tu ai tinut la suparare desi eu am incercat de mai multe ori sa vorbesc cu tine, dar vorba aia treaca-se cu noaptea, la noi treaca-se ca hormonii de gravida ca dusi sunt de mult, avem copilasi mari de acum, tu ai o exploratoare si eu o mofturoasa Eu aici nu am radacina de patrunjel, as vrea eu, si pastranacul mi se pare ok, nu prea parfumat, telina mi se pare tare parfumata si nu i-am pus deloc ca ii pusesem acum vreo 2 dapt in urma si zeama aia era cam amara de la telina ca am gustat-o eu cred ca in mare parte cheia e suptul de la somn pe care am sa il elimin , sa incerc sa o culc iar numai cu suzi sau fara, dar deloc tzata si sa o las sa incerce mai multe combinatii dupa 3-4 ore de la ultima masa , ca sa aiba pofta

Mai yasmi, ce sa am eu cu tine ? toate va intrebati ce si cum, dar nu am sa spun , deci eu vorbesc cu toata lumea dar nu toata lumea vorbeste cu mine, sau cum naiba era vorba aia de a spus-o nu stiu ce vedeta de pe la tv? Acum serios, nu am nimic cu tine, si daca am omis candva sa iti raspund la ceva , scuze... de obicei am pe toata lumea in gand sa scriu una alta la fiecare si le mai uit, deh, ma ajung si pe mine batranetile

Maduta, eu am citit de asta cu mushii fetzei chiar zilele trecute intr-o carte de mi-a cumparat-o Nick cu si despre diversificare si retete pentru bebelusi, numai 3 am de voi apuca si eu sa fac toate retele alea, poate la al 2 lea bebe Eu nu stiam despre asta, si nici asta cu suptul, vezi, omul cat traieste invata si vezi mi-ai mai dat ceva de gandit acum, pe care sa o adopt si la care sa ma bucur si la care sa plang.... ca suge sau ca nu mananca? cred ca merg pe varianta supt oricu, mi-am adus aminte ca tot asa facea mofturle si cand era bb si nu a supt vreo 2 sapt si plangeam pe aici disperata ca nu stiu ce sa ii fac sa o pun la san inapoi si si-a revenit dar cand a vrut ea si a supt iar , in alea 2 sapt a supt la biberon laptic muls de mami ...deci, ma astept sa se dea pe brazda mai devreme sau mai tarziu

miki bucatareasa sunt eu da nu asa ispravita cum credeti, stiu sa fac mancaruri nu spun dar nu amestecaturi de astea sofisticate si alambicate oricum, o sa incerc si cu dovlecel m poate ii place mai mult, am unul cumparat de vreo 2 sapt sta in frigider si numai nu l-am facut...si sincer nici nu stiu cum sa i-l fac si cum sa il prepar ca noi, adica eu la maica mea nu am mancat deloc ca nu cumpara si nici nu cultiva in gradina, deci trebuie sa citesc retete de prin cartile de bucate

dydya as vrea eu sa am bors proaspat aici, dar nu am, doar daca as umple eu, dar nu am cum , cu ce si deci eu pentru noi ii facem cu bors knorr dar pentru ea nu as baga-o in chimicalele alea de pe acum

roxy, bun ca ai facut stocul de caramizi, de acum poti sa te apuci de facut si mancat cioco, nu mai am griji deloc deci frig si urat la munte? am auzit ca weekendul asta va ninge sa nu stai in frig , sa faci focul in soba

Ioana, nu te impacienta, gogo a ta nu e singura maraita, si a mea la fel e, ieri m-a si capsat de vreo cateva ori, cumma prinde si de oriunde ma prinde, hatz ma musca si mai imi ia si mana si imi baga dejtele mele in gura ei si roade la ele

Somleac multa sanatate si sa revii pe aici la povesti , sa ne mai spui de gasca ta vesela si ce si cum mai spune Daria

Ailed vreau si eu negresa ca imi treuie la cafea, mai am juma de cana Multa sanatate Mariei

Nu mai stiu cui trebuia sa scriu, revin daca imi mai aduc aminte... A mea mandra sta turceste si se salta in sus ca mingea, zici ca are arc sub fund si se prinde cu manutele de bara de la patut si mi-e teama ca o sa o culeg de pe jos si stau cu ochii ca pe butelie... i-am facut si poze , statea asa turceste si cu manutele pe bara la patut si se salta si se uita pe geam afara

In weekend trebuie sa mutam nivelul la patut ca sa nu am vreo surpriza intr-o dimineata sa o gasesc cu perna si plapuma pe jos la nani

Imi termin cafeluta si poate mai trec pe aici, as iesi afara sa cumpar una alta dar e cam devreme si vremea e urata si mohorata, a plouat toata noaptea ... poate mai tarziu, dar treuie sa ies azi ca ieri nu am apucat deloc si parca am fost un leu in cusca nu alta

Va pup

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumf m ai linistit

eu astept sa se trezeasca muciosul meu sa iesim afara...la o merdenea :))
pt cine vrea inspiratie azi la meniu avem asa:
dimi a papat para+mar si cateva felii de clementine si de la noi paine + unt
pranz: i-am mai pastrat papricas de pui cu cartofi de ieri +desert :budinca
dupa masa: ma gandeam sa ii cumpar branzica fagaras+mamliguta . sa vedem daca nu e mai simplu un iaurt combinat cu un borcanas de fructe

Mergi la inceput

iar pt maine: ficatel+dovlecel+usturoi+ardei capia fierte in lapte si cu unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, vezi daca nu gasesti la magazinele bio si de hrana sanatoasa tarate si iti faci bors singura, multumesc pt urari...
hai ca mai am niste negresa!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

tot din domeniu off topic ati incercat sa folositi lapte in loc de balsamul pt par??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu am parul inspre gras, asa ca nu incerc...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

delia si al meu e spre gras parul la radacina si uscat la varfuri . vreau sa incerc sa pulverizez inainte de spalare cu o ora pe lungimea parului doar lapte cu miere.

Mergi la inceput

merg sa trezesc mucosul meu sa iesim afara.

ne auzim pe seara..ca azi am program de somn la amiaza si mi-am facut si norma pe 2 zile la scris pe DC

Mergi la inceput