Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

uite lalel despre ce spunea deea
http://idealbebe.ro/philips-avent-aparat-de-gatit-cu-aburi-si-blender-p-5697.html
fara bpa....
NOAPTE BUNA MAMICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Dya se vede culoarea doar cu internet explorer
Mandreac-iti imaginezi ce exagereaza soacra-mea? La orice....ea a zis ca vaaaai ce pliiiin era parcul vreau si eu sa ma tin bebe de 4 kg in brate

Apropo de tv eu il am toata ziua deschisa...nu pot sta fara

Strumph- a mea papa cam tot timpul cu tom si jerry

Astept sa vina sotul si la 21 sa ii facem baita
Teea tot imi stranuta si fff rar aud niste fornaieli...asta de cateva zile! Ce inseamna asta??

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Ailed - super ca a papat! Pui la cuptor
As vrea sa ii bag ceva nou....spanac?mazare? Am voie mazare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

credeam ca sunt eu chioara de nu vad culoarea. eu sunt cu mozilla. eu stiam ca mazarea, fasolea si varza dupa un an

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Ailed - super ca a papat! Pui la cuptor
As vrea sa ii bag ceva nou....spanac?mazare? Am voie mazare?

spanac sigur..si cred ca merge si mazarea, parca am vazut borcanase cu mazare de la 6 luyni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea mami si pe kkacioasa anna

catank eii....este cineva pe aici, care sigur e deranjat de off topicurile mele

alexina, spanacul cu siguranta il poti da. mazarea i-am dat doar asa sa guste cateva boabe de la noi, dar cred ca este borcanas si cu mazare de la 6l.

merg sa imi scot printesica de la baie si sa stam la un laptic cald cu miere si sa citim povesti

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Pup fetele...
Strumpfi, sfaturile date de Miki le aplic si eu. Eu i-am dat pufuleti (gusto ca nu-s asa sarati si ii incerc eu intii ) Ii pun cativa in fata si cand vrea sa duca la guritza ii bag repede linguritza mea. Sau ii dau covrig. Altfel nici al meu nu se omoara sa pape. Dar e ahtiat sa tina el in mana, sa pape singur. maninca banana singur. Hai, incet incet o sa mearga si la voi. Imi amintesc ca eram si eu la David cum esti tu la Piscoata...mi se parea asa greu si fara iesire...Dar am iesit din situatie doar obisnuindu-ma cu ea si relaxandu-ma...
Catank papa rezonabil zic eu cu trucurile de rigoare. nu ma cramponez de un anumit program....daca nu-l vad infometat la ora 13/00-14.00 il culc si ii dau legume cand se scoala...
Imi pare rau ca am pierdut pozele puse de lavi cu mobilier/finisaje...Mie chiar imi place sa mai discutam si de altceva pe aici, deci din partea mea...e binevenit...Si al meu e mucios de aseara, nu putea deloc sa respire, i-am tras noaptea cu aspiratorul..n-a iesit nimic. Am dormit chinuit in fund si cu capul sprijinit in perete...ca sa-l tin pe el in brate la tzitzi ( se ineca cu mucisorii altfel, nu stiu...culcat nu putea respira deloc)
lavi si Arsenie ma pupa cand tugui buzele si-i zic sa-mi dea pusi se apasa cu guritza lui de a mea e dragostea mea, mor de el....dar desigur nu ma pupa mereu, doar cand are chef...
Andreea, imi pare rau ca n-am citit azi forumul, poate veneam si eu sa te vad...ca tot il luasem pe dav de la scoala...
te invidiez si pe tine ca nu se lipesc kgmele de tine...tu ce crezi???
Mada, doi scumpei ..Seamana ff tare amandoi. Felicitari pt abdomene....Roxy felicitari si tie pt persuasiune!!
Deea mami
Mada, Alexina...si eu sunt la regim cica. Incerc cu multa varza si conopida...dar azi am bagat si covrigi, ieri inghetata...Halal regim...Macar incep progresiv si renuntz treptat si la rautatile astea pe care le maninc..
Ally draga de tine...cred ca vremea te deprima...las ca vine mami si iesi doar tu cu sotul undeva si te vei simti mai bine
Miki, ma bucur ca Vlad s-a vindecat si a plecat la gradi...E altceva sa ai si tu cateva ore linistite...cred si eu..
Someleac, sanatate...noroc ca nu a luat si fata ceva d ela tine...ooof.
Delia,in privintza culorii care va iesi eu zic incearca Garnier-ul . Nu va iesi atat de blond...si eu sunt saten inchis la baza. Va iesi insa o culoare frumoasa, cred ca vei fi multumita. Totul e insa sa nu-ti cad aparul...mie imi cade inca f mult...SI a inceput sa cada cand m-am facut blond...nu stiu dc e coincidentza sau asta e cauza...
Roxy, nu am vazut ciocolata ca mi-e sa nu-mi fie prea pofta...ce conteaza aspectul...parca imi place mai mult nu e chiar asa liniar aspectul

Lavi...am rezolvat cu centrala chiar atunci, a doua zi ca n-am fi putut sta in frig cu copilasii.Enelul va deconta dupa facturi toate reparatiile...dar cred ca nu decontam decat centrala
...ca sotul nu mai are chef sa repare DVD-ul si combina...Mi-ar fi placut sa cunosc pe cineva sa-mi dea o factura pe o suma(sa-i dau si lui ceva)...si sa iau alte aparate mai degraba...Acum am pus prize de protectie si pt centrala un alt aparat nu stiu cum se numeste...care s-o protejeze...Poate ar fi bine sa puneti si voi din start

Cam asta..nu stiu ce sa mai zic sau dc mai am ceva de zis....
Azi a fost ziua cumnatului meu, maine a lui David, scumpul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am comandat si eu steamer..sa vedem daca lui David ii plac mai mult legumele asa..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Am comandat si eu steamer..sa vedem daca lui David ii plac mai mult legumele asa..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

chiar s-ar putea sa fie mai gustoase asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Buna seara la dumneavoastra doamnelor!

Am revenit si noi. Sunt muuuuult in urma cu cititul asa ca nu am cum sa raspund punctual.

O singura chestiune am retinut. Strumph, am citit ca nu iti mai mergea internetul la un moment dat si ca Nick l-a rezolvat dintr-o privire. Intotdeauna am zis ca barbatii au asa un fel de comunicare speciala cu device-urile. Intamplarea asta mi-a adus aminte de un serial "IT crowd", nu stiu daca l-ai vazut. Tipii de la IT nu se deplasau decat dupa ce puneau urmatoarele intrebari:"Did you try turn it off and on again? Are you sure is pluged in?" Sper sa nu te superi, dar pur si simplu asta mi-a venit in cap cand am citit.

In rest, noi suntem bine. Incet, incet incercam sa mutam ora de culcarede la 23 mai devreme. Avem deja 3 zile de adormit pe la 22.

La multi ani! le urez tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat zilele astea: bebici, mamici, Mihaele, Mihai, Gabriele si Gabrieli.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput