Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Acum serios vorbind, chiar am avut noroc de un copil "cuminte" si somn si mancat (cand am inceput diversificarea) manca mai mult decat acum (acum e mai fitos). chiar e prea cuminte (si cu toate astea datorita hormonilor, mai tip la el...il mai cert)
Nu e meritul meu, asa e el.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (36 saptamani)

Aaaa...pai ai fost super norocoasa...la noi norocul a tinut doar de diversificare.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Dana oricum toate avem copiii perfecti pt noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna dragele mele

in primul rand vreau sa felicit mamicile care au nascut si sa le urez bebei sanatosi,papaciosi si norocosi

acum o galerie pt brambu

HAIIIIIII BRAMBUUUUUUUUUUU....

acum despre noi ce sa va spun....am o pitica minunata...nu ma satur sa o privesc,nu-mi vine sa cred ca ea era la mine in burta si ca face parte dinmine.eu una nu mai am notiunea timpului...nu stiu cand e dimineata,noapte,zi sunt bulversata...dar se merita
pitica este fooooooarte cuminte...papa ,faca nani si din cand in cand mai avem si mici reprize de plans
cu papatul am avut probleme pt ca nu vroia la san(de lene) si trebuia sa ma mulg,sa-i sau biberon...dar acum de aseara nu i-am mai dat biberon si de foame a inceput sa suga la san...sper sa o tinem tot asa.
am pus poze cu ea pe picassa!!!

va pupi si intru mai incolo ca da semne de trezire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

daniela eu m-am vopsit de 2 ori, cu vopsea fara amoniac, ultima ora saptamana asta cu una pe baza de plante nu a prins nimic, eu am si par alb, partea buna e ca mi s-a regenerat parul, nu mai am deloc ars, si cred ca pe sarcina s-a ondulat un pic mai tare, doc mie mi-au zis sa ma vopsesc cu orice vopsea vreau oricand oricum acuma cred ca ma voi face dupa ce nasc cand vreau sa-l mai deschid, acuma cred ca nu are nimic cu alaptatul
in privinta somnului in pat cu noi clar nu, oricat ar urla se vor obisnui la ei in pat,cu noi in camera, eu am pregatit 2 patuturi sunt curioasa daca or dormi impreuna sau separat
brindusa eu sunt mare amatoare de pisici, am avut in casa 2 motani simultan, dar nu cred ca e bine pt inceput ca pisica sa intre in camera copilului macar cateva luni , nu-ti zic sa o dai

34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Legat de pisica...si noi avem (am avut...ca de 2 luni este la fratele meu)..dar este tot fata noastra. David a crescut cu ea in casa, am dormit si cu ea in pat (Eva dormea la picioarele noastre). Aici toti medicii sunt pro animale in casa atata timp cat sunt vaccinate, controlate periodic.
Noi am decis sa o dam pe Eva ptr o perioada ptr ca David facuse o obsesie. Vroia sa se joace cu ea, o "calarea" toata ziua...ne era frica sa nu o raneasca(ea fiind extrem de blanda). mai erau momente cand ea statea sus pe scari si il privea de la inaltime...ce spectacole mai facea David de nervi ca nu ajungea la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Dana, am vazut pozele cu printesa voastra... e o dulce.. cred si eu ca nu-ti vine sa nu-ti mai iei ochii de la ea

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 40 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Na ca azi ma bag in seama!

Si noi am avut pisica, Miruna a crescut cu ea, cat eram gravi ii placea sa doarma la mine pe burta, sa o simta pe bebelina cum misca. Interesant a fost ca nu se apropia de Miruna cat a fost bebe. Ii placea sa stea in aceeasi incapere, undeva sus si sa se uite la ea, parca o pazea. Nu s-a apropiat de fata, nu i-a facut nimic, doar statea si o privea. Mai tarziu, bineinteles ca shmootza o cauta si o smotocea, da' nu au fost incidente. Parca o data a "capsat-o" de manuta, ca a tras-o cam tare de coada. Cand a mai crescut Miruna, Jerry (pisica) o cam evita, isi gasea un coltisor retras, ca era batran si nu avea chef de "deranj".

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
37+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Legat de pisica...si noi avem (am avut...ca de 2 luni este la fratele meu)..dar este tot fata noastra. David a crescut cu ea in casa, am dormit si cu ea in pat (Eva dormea la picioarele noastre). Aici toti medicii sunt pro animale in casa atata timp cat sunt vaccinate, controlate periodic.
Noi am decis sa o dam pe Eva ptr o perioada ptr ca David facuse o obsesie. Vroia sa se joace cu ea, o "calarea" toata ziua...ne era frica sa nu o raneasca(ea fiind extrem de blanda). mai erau momente cand ea statea sus pe scari si il privea de la inaltime...ce spectacole mai facea David de nervi ca nu ajungea la ea

noi avem doua! au 5 ani, sunt scumpe tare.. dar am incercat sa le dam in vara asta, sa le ducem la tara, etc... nu ne-a iesit, asa ca-s tot aici cu noi!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

al meu a crescut cu un ciobanesc german pana acum in vara . s-au respectat reciproc. cateaua protectiva cand venea cineva la noi sau mergeam la plimbare statea intre radu si persoana respectiva fara a face vreun rau (just in case )
f multa lume ne zicea sa dam cateaua..dar nu ne-am indurat avea 8 ani deja cand s-a nascut radu. si chiar nu ne-am pus problema ca nu se vor intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor sunt normale intepaturile in vagin sau suna a infectie sau raceala?

plus ca daca stau in picioare parca simt ca-mi trage cineva burta in jos.

31+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput