Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

daniela eu in sarcina asta m-am vopsit cu vopsea normala, am inteles de la o prietena coafeza, si de la alte mamici (din experienta lor) ca nu e toxica si ca nu afecteaza bebele. Acum nu stiu ce sa zic, eu asa am facut...

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
37+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

si mie mi-a spus coafeza ca ma poate face si cu vopsea normala,dar parca mi-a fost frica...cum de altfel mi-a fost frica si sa ma epilez cu ceara pana pe la 4 luni, cand vazand cat ma chinui cu crema(de fel ma epilez doar cu ceara si numai la salon) si ca nici nu mai puteam, am intrebat gine daca e adevarat ca il doare pe bebe, care normal ca s-a uitat incrucis la mine si numai nu mi-a zis ceva de "dulce"....

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 40 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Fetele, unde gasesc si eu o lista cu nume de baietei si fetite pentru inspiratie? Listele care ies la cautare pe google sunt de multe ori aberante.

30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Vin si eu cu experienta legata de somn. Al meu baiat a dormit in patutul lui din prima zi. Nu a fost lasat sa planga nici o secunda pt a fi "invatat in patul lui". Eu am dormit o luna cu el in camera pe canapea el la locul lui. ziua dormea in general pe unde eram si eu...canapea, bouncer...
Nu am facut nimic special pt asta, ba din contra daca stateam langa el era agitat si nu adormea (multe prietene nu ma credeau pana nu le-am dovedit). el a fost genul de copil care se foia in brate, dar stateam langa el in timpul zilei.

e f adevarat ca eu nu am vrut sa il invat cu noi in pat, dar nu am facut nimic in sensul asta.
cand avea 1 an si ceva si se mai trezea noaptea il luam cu noi in pat...noi rupti de somn...lui i se parea cool si incepea joaca chiar pe intuneric (ce dulce era!) si pana nu il duceam la el in camera nu se mai culca.

Tare sunt curioasa cum va si cu juniorul. Care va fi "metoda de crestere" .

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (36 saptamani)

ei, uite asta ziceam eu cand spuneam ca depinde si de copil clar ai fost norocoasa, as fi preferat si eu sa fie Matele meu asa flexibil.. si cum spuneam, a tinut pana pe la 2 luni, la noi atunci s-au schimbat lucrurile.. si eu sunt fff curioasa cum o fi Bogdan, sper sa fie ca Radu tau, chiar 4 in pat nu vreau!.. oricum, al meu spunea ca eventual isi va rupe carca pe canapea in sufragerie, se jertfeste el daca Bogdanelul e fitos..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Luny, si eu sper ca bb2 sa fie la fel ca Radu, ca altfel nu stiu sa cresc un copil . Macar la somn sa semene cu el...ca eu cred ca va fi mai nezdravan decat cel mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Si o intrebare:
VOI CUM ATI FACUT SA "CONVINGETI" BEBELUSII SA DOARMA IN PATUT?A mea fetita nu vrea deloc in patut,ii place mai mult cu mami si tati in pat.
Si daca o sa doarma cu noi in pat pana la urma are ceva?

mamica fericita de Sara Elena

Arleza, eu sunt pro co-sleeping
Uite, daca ai timp sa citesti ceva interesant:
http://adelle.ro/co-sleeping-trei-pe-o-saltea/

David inca doarme cu noi in pat...si este minunat. Nu stiu cum vom proceda de cand va veni si bebe2...ne vom descurca noi.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

facem o gasca, noi doua, o luam si pe Diana, si gasim solutii de dormit 4 desi patul are 180x200 cm.. ar trebui sa incapem

Al nostru este la fel de mare. Ne-am gandit si la posibilitatea de a dormi "de-a curmezisul"...asa mai castigam 20 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Acum serios vorbind, chiar am avut noroc de un copil "cuminte" si somn si mancat (cand am inceput diversificarea) manca mai mult decat acum (acum e mai fitos). chiar e prea cuminte (si cu toate astea datorita hormonilor, mai tip la el...il mai cert)
Nu e meritul meu, asa e el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

e bine de stiut cum sa facem bebeii sa doarma in patutul lor eu vreu neaparat sa doarma in patutul lui pentru ca asa mi se pare normal.

31+ cu baby Rafael-Ioan

Asa gandeam si eu pana sa vin cu bebe acasa...aveam patutul pregatit, intre timp a ajuns sa fie piesa de decor sau depozit de jucarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Dia, si eu am incercat varianta cu tricoul meu in pat, sau un ursulet de plus tinut pe pielea mea si la noi n-a mers dar mai stiu mamici la care a functionat trucul, la fel si cel cu mutatul cu tt cu paturica.
Daniela, eu m-am vopsit numai la salon cu vopsea normala in sarcina asta.. la prima sarcina, m-am chinuit si eu cu Casting de la l'oreal.. cantitatea de amoniac din vopsea este mica, nu cred ca ajunge la bb, si daca vrei sa fii precauta, important e sa nu ajunga in primul trimestru cand se formeaza organele, acum deja nu mai are nicio treaba..

Mergi la inceput

Daniela, eu m-am vopsit in ambele sarcini cu vopsea normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
Daniela, eu m-am vopsit numai la salon cu vopsea normala in sarcina asta.. la prima sarcina, m-am chinuit si eu cu Casting de la l'oreal.. cantitatea de amoniac din vopsea este mica, nu cred ca ajunge la bb, si daca vrei sa fii precauta, important e sa nu ajunga in primul trimestru cand se formeaza organele, acum deja nu mai are nicio treaba..

eu m-am vopsit tot cu vopsea de la salon doar ca fara amoniac, a comandat special pentru mine,pretul acelasi ca si cu la cea cu amoniac, dar piticii mei au fost satisfacuti... oricum trebuie sa ajung si la tuns si voi vorbit atunci cu ea, ca nici nu-s hotarata daca sa ma vopsesc inainte de nastere sau inainte de craciun... de vopsit sigur vreau...

merci mult fetele...

edit: cred ca totusi ma voi vopsi inainte de cezariana, ca nu stiu cat imi va permite mie bebe inainte de Craciun sa ma lase saplec pentru vreo 3 ore de acasa sa ma vopsesc...plus senzatia de disconfort de a sta in sezut din cauza operatiei...

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 40 zile

Mergi la inceput