Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!

Brambu! Baby! Asteptam vestile bune!!!

Arleza bine ai revenit! MA bucur ca sunteti bine! Sa ne pui poze cu pritesa ta cand ai timp!

Va las ca am de calcat un munte de haine...si nu sunt numai hainute

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Hai fetele, e o zi superba de nascut copii !

Hai Abramburika!!! Vei avea o bucurie mare azi!

Hai Elisa!!! Sa strigi tare cand o sa o cunosti pe mami!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

arleza, tot incercam sa te scot din cuib nitel ma bucur ca sunteti bine, in curand veti intra intr-un ritm si o sa mai poti respira putin.. daca te mai pot ajuta cu ceva, ma poti suna oricand

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Saru' mana mult,da o sa sun daca e sa am vreo nelamurire.

mamica fericita de Sara Elena

Mergi la inceput

Multumesc mult tuturor fetelor pt sustinere si suport,sunteti THE BEST.

Felicitari tuturor proaspetelor mamici,insanatosire grabnica si bebei mancaciosi si cumintei.

P.S:O sa pun si eu poze cu Sara zilele astea,dar sa imi fac timp sa le scot din aparat si sa le postez pe picassa.

Mergi la inceput

Si o intrebare:
VOI CUM ATI FACUT SA "CONVINGETI" BEBELUSII SA DOARMA IN PATUT?A mea fetita nu vrea deloc in patut,ii place mai mult cu mami si tati in pat.
Si daca o sa doarma cu noi in pat pana la urma are ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Am vorbit si eu cu doctorul si maine dimineata la 8 fara un sfert trebuie sa merg la spital, a zis pregatita cu toate....acum nu stiu dc ma va interna sau nu....deja am emotii k eu chiar nu vreau sa imi faca cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetelor
Sunt o viitoare mamica in 22 de sapt dar activez la strengari de martie-aprilie dc ma puteti ajuta cu un sfat pana ajung eu la dr. mea ginecoloaga , am fost ieri la eco pt morfologia de ttimestrul II fetita este ok este in grafic are 475g si 17cm de la cap la fundulet numai ca a val la IR ombilical e mare si IR pe arterele uterine sunt mari, din ce am inteles eu de la dr Iosup ca dc nu ma menajez eu sa ma relaxez sa nu mai fiu stresata cica copilul nu s-ar mai alimenta cum trebuie , aveti idee ar trebui sa fac analize de trombofilie sau ce analize as putea face? vreau sa ma documentez un pic pana ajung la dr mea sa nu ma duc chiar bata.
va pup sa aveti nasteri usoare , bebei sanatosi si mancaciosi.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Arleza, ma bucur ca ai dat un semn de viata. Cu dormitul in patut, nici noi nu am reusit la Stefan, asa ca a dormit cu noi in pat pana dupa 3 ani jumate . Adevarul e ca imi era si mie mai comod, mai ales noaptea, puneam piciul langa mine, ii bagam sanul in gura si la somn . Nu trebuia sa ma tot dau jos din pat, aplecat pe patut, ridicat, etc..si cum eram si cu operatie... Insa acum ma voi stradui sa il invat pe Calin sa doarma in patut, nu de alta dar nu vreau scandal din partea lui Stefan de ce piciul doarme cu noi si el nu. Si nici sa dormim toti 4 intr-un singur pat nu mi se pare ok, de abia ma odihnesc si cu Stefan in pat (cand e bolnav il culc cu mine si cu tatsu).
Tocmai am primit mesaj de la Rania, fata a facut icter, si ii da lapte de la mami, dar se mulge cu pompa, zice ca e slabita sa traga. Poate ca totusi a fost ceva cu pitica. Oricum, cand va ajunge acasa ne va povesti mai multe (daca o avea net pana atunci, ca inca nu avea cand a plecat la spital).

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Primele vesti bune sunt de la Babyr:

Mesaj de la roxana, babyr

"Am nascut la 7.45 dimineata.bebe Lukas-Gabriel are 3600,e sanatos,nota 10." eu inca astept, n-am intrat. Petro.

Felicitari Roxana!!! Bine ai venit bebe Lukas-Gabriel!!!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

felicitari Roxana! Bine ai venit bb Lucas!
Deea, deci te astepti la orice? Curaj!

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput