Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

ce vesti mai aveti de la fete....
lia cum se simte?
abramburika a plecat spre spital?

39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ioana, eu ma refeream strict la suzeta in bagajul de spital. Asta mi se pare un lucru nefolositor. Acasa, ma mai gandesc daca ii dau sau nu suzeta. La Stefan am avut si am scapat de ea la 1 an jumate. Insa nepotu-meu si acu la 4 ani inca rontaie pe ea, si i se strica dintii.
In opinia mea, suzeta o folosesti pentru a calma bebelusul cand ii e foame si pe moment esti in imposibilitatea de a-l alapta, pentru a-l linisti cand il doare ceva (colici, ii cresc dinti etc.), dar nu mi se pare ok sa dai copilului non-stop suzeta, sa tot molfaie pe ea, cum ii scapa din gurita cum i-o bagi inapoi. Unii adorm si cu suzeta, si cum le scapa din gura cum se trezesc.
Lia ma gandesc ca ar trebui sa ajunga acasa, de la brambu si de la roxana asteptam vesti cum ca au nascut, deci sunt deja la spital.

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ioana - nu, in bagaj nu pun suzeta ca la noi stau bebelusi la neonato. acasa am doua bucati dar probabil o sa evit sa o folosesc de teama sa nu se pacaleasca si sa nu mai ceara mancare. asa am facut si la primul si uite ca nu prea s-a lipit de suzeta niciodata(lucru care are avantaje si dezavantaje)

mama de mic +s36+ AMR 3sapt.

exact asa a fost si la noi... acum, parca-parca l-as imprieteni cu suzi, dar in niciun caz in primele saptamani... vedem cum se comporta bb intai, sa se instaleze bine lactatia, si apoi daca e cazul, poate ii dau si pipa-pacii

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

HAI BRAMBU!
HAI BABY_R!
NASTERI USOARE SI RECUPERARE RAPIDA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

teodor a tinut suzeta de pe la 2 luni pana la 4
nu a mai vrut imi amintessc cum o scuipa,dar ce chestie cand o vroia trebuia sa fie acea care de la 2 luni o tocaia,daca ii dadeam alta noua la fel ca cealalta nici vorba plangea...deci imaginativa cand o uitam la cineva sau o uitam acasa fuga dupa suzeta.
pt noi a functionat pt ca a avut colici si de cate ori era nervos din cauza burtici tocaia la suzeta cu o ciuda:))

39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut!

NASTERE USOARA BRAMBU SI BABY!! BEBEI SANATOSI SI RECUPARARE RAPIDA!!

Apropo de suzeta, Miruna a avut si a scapat cu greu de ea la aproape 3 ani. De fapt, ea avea permanent 2 suzete, una in gura si cu una se freca la nas . Le lua si ziua, si noaptea, nu puteam merge nicaieri, nici pana la magazin fara ele, ca se trezea sa le ceara si facea scandal... Daca bebe nu cere, si nu-si suge degetul, eu nu vreau sa-i dau, i-as da numai daca vad ca devine obisnuinta suptul degetului, ca de asta nu stiu cum as dezvata-o...

No, fug la piata, ca e drum lung.
O zi buna va doresc!

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
37+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

HAI ELISA! HAI PETRO!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

SALUTARE FETELE MELE DRAGI!!!

Am reusit si eu in sfarsit sa intru putin,sa va spun ca suntem bine,incercam sa ne adaptam,papam la mami la san,si nu ne place sa dormim in patut.
Avem deja o saptamana si o zi de viata si suntem tare rasfatate.

Bafta multa BRAMBULE,fii curajoasa si optimista!Sunt cu gandul alaturi de tine.

Roxana,multa bafta si insanatosire grabnica.

Va pup pe voi toate,si sper sa ne mai citim ca acum nu am timp mai de nimic cu pitica mea,sper ca mai tarziu cand o sa creasca sa fie mai usor.

37+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

arleza, tot incercam sa te scot din cuib nitel ma bucur ca sunteti bine, in curand veti intra intr-un ritm si o sa mai poti respira putin.. daca te mai pot ajuta cu ceva, ma poti suna oricand

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

HAI PETRO!!
HAI ELISA!!
suntem alaturi de voi!!
sa ai nastere usoara!!

Mergi la inceput