Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Pisigri, treci la treaba, eu vreau scrisoare pt Eva! ![]() |
mi tu
!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
mi tu !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Sunteti dragute !

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Ioi ce m-am delectat cu tocanitzele voastre. Io pohta de tocanit am dar nu pot ca doarme Phi si io tot nu mi-am luat tastatura mai silentioasa, asta tzacane de se aude pana in camera ei

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Dumnezeule mare, vedeti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168210
Am citit doar prima postare si am intrat pe primul link (fara sonor, desigur); nu mai pot, mi-a urcat tensiunea, tremur toata, m-a bushit plansul
Inapreda, uite, o dorintza pt. la anul: sa dispara asemenea ritualuri salbatice, sa nu mai aiba unii popi nesimtirea sa faca altfel decat vrea parintele (in multe cazuri merg parintii inainte, vb. cu f@#t-ul de popa, il roaga sa NU cufunde copilul in apa iar desteptul stie el mai bine- jap in cristelnitza- nu pot sa uit ca asa i s-a intamplat si lui Aris cu Vitamina!!)
Probabil ca e un subiect delicat, ca credintza, ca Biserica, ritualul plm...dar CUM, CUM poti pune mai presus de viatza si sanatatea copilului tau un kkt de ritual?!
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dumnezeule mare, vedeti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168210 Am citit doar prima postare si am intrat pe primul link (fara sonor, desigur); nu mai pot, mi-a urcat tensiunea, tremur toata, m-a bushit plansul ![]() Inapreda, uite, o dorintza pt. la anul: sa dispara asemenea ritualuri salbatice, sa nu mai aiba unii popi nesimtirea sa faca altfel decat vrea parintele (in multe cazuri merg parintii inainte, vb. cu f@#t-ul de popa, il roaga sa NU cufunde copilul in apa iar desteptul stie el mai bine- jap in cristelnitza- nu pot sa uit ca asa i s-a intamplat si lui Aris cu Vitamina!!) Probabil ca e un subiect delicat, ca credintza, ca Biserica, ritualul plm...dar CUM, CUM poti pune mai presus de viatza si sanatatea copilului tau un kkt de ritual?! ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Asta e motivul pentru care eu am asteptat ca Vladimir sa implineasca 10 kg ca sa fiu sigura ca nu mai incape in cristelnita.
Io cand aud faza aia ca "trebuie sa il bage cu capul in apa ca asta inseamna botezul" o zic p-aia ca Iisus a fost botezat la o varsta inaintata si nu cred ca l-a scufundat Ioan.
sincer, botezul la ortodocsi si mi se pare barbarie curata.
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dumnezeule mare, vedeti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168210 Am citit doar prima postare si am intrat pe primul link (fara sonor, desigur); nu mai pot, mi-a urcat tensiunea, tremur toata, m-a bushit plansul ![]() Inapreda, uite, o dorintza pt. la anul: sa dispara asemenea ritualuri salbatice, sa nu mai aiba unii popi nesimtirea sa faca altfel decat vrea parintele (in multe cazuri merg parintii inainte, vb. cu f@#t-ul de popa, il roaga sa NU cufunde copilul in apa iar desteptul stie el mai bine- jap in cristelnitza- nu pot sa uit ca asa i s-a intamplat si lui Aris cu Vitamina!!) Probabil ca e un subiect delicat, ca credintza, ca Biserica, ritualul plm...dar CUM, CUM poti pune mai presus de viatza si sanatatea copilului tau un kkt de ritual?! ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Fiecare cu ce-l doare ![]()
Sper ca vreti sa mai facem intalneala, nu ?! mai facem dupa inca o tocanita ![]()
INTALNEALA DE IARNA 2011
Perioada: 16-18 decembrie 2011
Pret: 380 - 400 ron /familie/sejur care include cazare + demipensiune (o sa trimit pe mail-ul comun lista de meniu si alte detalii primite)
Participante : Novus, Anaan, Gina, Denisamada, AncaNicolae, Olga, Pisik, Anamariame (singura)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Ilinca, eu cred ca in situatii de-astea este si vina parintilor: cu preotul trebuie vorbit inainte, in general ei cam intreaba cum vrei sa fie botezul (cu scufundare sau fara) si tu optezi. Chiar daca nu intreaba, nu te opreste nimeni sa-ti exprimi ferm opinia. Daca nu tine cont de dorinta ta, tu iti dai seama la botez, ca doar incepe sa-l dezbrace pe copil si tu il poti opri, doar nu esti cu mainile legate. Noi suntem ortodocsi, dar preotul nu a insistat deloc pentru scufundare, ne-a prezentat alternativele si hotararea a fost a noastra: noi am ales sa nu fie scufundat in cristelnita aia, iar preotul ne-a respectat dorinta.
Ilinca_M. spune:
Pai in primul rand e vina parintilor, dar de multe ori parintii sunt intimidati de preoti, dupa cum scria in linkurile alea, cu chestii de genul:"n-ai credinta?! stiu eu cum se face, n-ai frica!" etc. si in cazuri de-astea, mai ales daca parintii-s oameni simpli, de la tzara etc, asa vor face
.
Iar cazul lui Aris mi-l amintesc cam asa: ea cu muuult timp inainte a umblat sa vorbeasca, preotul a asigurat-o ca daaa, numai pana la umeri il baga (sau asa ceva), nu cu capul...iar la fatza locului- surpriza, de era Aris sa lesine
In fine, n-am vrut sa deturnez subiectul, sa ne intoarcem la tocanitza noastra...desi dupa ce am citit descrierile lui Anaan, parca nu mai am nimic de spus, eu nu stiu cum poate fata asta folosi atat de bine cuvintele si cum poate citi asa omul!!! Numai la Gaza difera putin perceptia mea...dar abia astept sa scriu si eu pe larg!!
Ilinca_M. spune:
Da' stati asa, ca parca in tocanita asta sunt prea multe ingrediente, a incurcat cineva borcanele sau chiar asa lunga e lista?...
Cineva sa refresh my memory, please: Anaan, Gaza, Monvass, Floric, Anca, pisigri si gianina? Asa muuulte-s de data asta? Pai pentru fiecare-mi trebuie macar o zi!!!