Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Anamariame, sa stii ca si Ada ma uimeste cu mucumesc flumos mama, te iog, etc
; si noi bem de 2 zile suc de portocale ( cateva inghitituri) ca sa fugim mai repede ![]()
!!
Si eu zic ca basmele le fac viata mai frumoasa acum, asta nu inseamna ca ii spun baliverne ci vad totul prin ochii ei si cand e cazul ii mai deschid eu 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Novus, eu mereu am vazut o asemanare intre Eva si Ada, amandoua la fel de vorbarete si de politicoase. Si cam cu aceleasi preferinte in cadourile de Craciun ![]()
Monnvas spune:
Si eu mai infloresc - mancam branzica pt ca sa ne creasca dintii mari etc., dar de obicei incerc sa ii dau "explicatia stiintifica" la nivelul lui. De pilda m-a intrebat de ce e zi/noapte, i-am zis ca e zi cand pamantul e cu fata la soare si noapte cand e cu fundul la soare. Si ca se joaca pamantul cu soarele. Asa ca amu in loc sa planga ca mami tre sa faca intuneric rade gandindu-se cum se joaca pamantul cu soarele.
Pauza s-a terminat, ne auzim de-acasa!
Bianca, sencs pt portret. Apropo de asemanari, am visat azi-noapte o tampenie. Ca am facut schimb de soti pt o zi. Cica eu am rezistat cu Robert, dar tu cu al meu nu 

Zau, asa am visat!!!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
magdyi2001 spune:
Salutare!
In primul rand vreau sa raspund fetelor care imi ofera gazduire in decembrie OLGA, ANCA si MONN
si sa le multumesc din suflet. Numai ca eu nu stiu pe care sa aleg...
Olguta noastra e cu burtoi
si nu prea as vrea sa o deranjez, nu vreau sa stau si sa o incurc, mai ales ca nu sunt singura... Cu toate ca ma tenteaza idea sa o cunosc in realitate si sa-i pup burtica...
Anca cu cine il lasi pe bb3 cand vii sa ne iei de la aeroport, sau il iei cu tine? Ma gandesc ca e tarziu pt el la ora aia... Imi doresc fff mult sa te cunosc si sa stam la povesti...
Monn la tine as veni oricand si la orice ora, mai ales ca ne cunoastem si copiii se cunosc...
Fetelor sincera sa fiu sunt tare nehotarata si mi-ar placea sa va cunosc pe toate si poate si alte fete din bucuresti. Poate reusim sa ne intalnim undeva sambata pe 10 decembrie pana in pranz, caci la 14.30 am tren catre Galati...
Anca, Monn, Olga puneti-va de acord si hotarati voi pt mine, caci nu vreau sa supar pe nici una.
gasca
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora(23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Si eu mai infloresc - mancam branzica pt ca sa ne creasca dintii mari etc., dar de obicei incerc sa ii dau "explicatia stiintifica" la nivelul lui. De pilda m-a intrebat de ce e zi/noapte, i-am zis ca e zi cand pamantul e cu fata la soare si noapte cand e cu fundul la soare. Si ca se joaca pamantul cu soarele. Asa ca amu in loc sa planga ca mami tre sa faca intuneric rade gandindu-se cum se joaca pamantul cu soarele. Pauza s-a terminat, ne auzim de-acasa! ![]() Bianca, sencs pt portret. Apropo de asemanari, am visat azi-noapte o tampenie. Ca am facut schimb de soti pt o zi. Cica eu am rezistat cu Robert, dar tu cu al meu nu ![]() ![]() Zau, asa am visat!!!CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Pai tu esti mai calma si accepti mai multe.
oricum nu cred ca ai stat nici tu mult...ca probabil erau ocupati sa mearga la bere la baietii. Doar ce sa faca acasa?
novus spune:
MONNVAS
Io la fata asta am remarcat din prima doua chestii : mintea brici si spiritul umorului super dezvoltat , combinatia dintre cele doua e traznet si tare-mi place !!
Mai imi plac la ea multe chestii printre care : e deschisa ,comunicativa, prietenoasa, zambitoare , altruista si saritoare, gata sa ajute !
Mai imi place ca e matura in gandire in ciuda varstei fragede (pt care o invidiez
)
Imi place si ce fel de mamica este,iar perlele Injinerului sunt dovada cea mai buna ![]()
Aaaa si tare-mi place cum scrie, se vede ca a facut facultatea de vorbit frumos (aici am citat-o)
Ce nu-mi place : e cam modesta !
Dodo-pui spune:
Abureli avem si noi...dar doar unde este cazul in rest incerc sa-i explic...incerc![]()
Azi am fost prinsa in umanitare...vrand sa particip si cu clasa lui Bogdi la Mos Nicolae,am vorbit cu doamna care e deacord...dar...caci exista si un dar .Dumneaei isi doreste un parteneriat si sa participe la toate actiunile noastre.Dar se pare ca DC nu semneaza asa ceva...si incerc sa gasesc o alta asociatie umanitara care sa o cunosc macar si din spusele altora...caci nu as vrea sa se piarda oferta doamnei.
Pentru copii din Bacau am dat strigare si la o gradinita ...si se pare ca o sa am sprijin
.
Sunt putin agitata si cred ca tocanita o incep un picut mai tarziu sa-mi linistesc creierii si neuronii desperechati![]()
PS:corectat greselile neuronului
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
ANAAN
Pe Anaan as caracteriza-o intr-un singur cuvant : e o LADY
!
Mi-a placut de ea din prima doar citindu-i postarile asa ca atunci cand ne-am intalnit a decurs totul natural si fara zambete gratuite, mi se parea ca reintalnesc o veche prietena !
Imi place de ea pentru ca emana liniste si caldura, iti da sentimentul de siguranta si incredere, i-as incredinta oricand un secret si as sta linistita ca e in siguranta.
E o prietena buna care stie sa asculte si mai presus de asta , se transpune in situatia ta, dandu-ti sfatul potrivit
E vesela si deschisa, ardeleanca ,ce mai!
E inteligenta si are un simt al umorului foarte fin, imi place ca stie sa puncteze chestiile esentiale asa finut cum face o lady !
No, e evident ca tare-mi place de ea si gata !!! O fi avand si defecte dar nu m-am prins de ele, as trece si la ea modestia ca defect
Aaaa si mai imi place tare parul pe care l-a mostenit si Andrei la pachet cu ochii superbi
!!!
simonapro spune:
Buna!
Si eu cu Lucian vorbesc ca si cu un om mare, am observat ca ne intelegem mai bine asa, mai rar recurgem si la infloriri.
Am uitat sa-i raspund Alexandrei, ca noi dormim cam in stil american, dupa ce stau cu el, ne dragalim, ii cant multe cantecele, apoi ne pupam si inchid usa si plec. Mai rar are treziri, cand vine la noi in pat.
Eu am preferat sa nu dorm cu copiii, ca am un somn finut si la orice foiala de a lor, ma trezeam, adormeam mai greu si am ales varianta asta.
Azi iar am fost la interviu, iar astept raspuns, asa ma apuca cateodata
, cat de greu razbati fara pile in tara asta.
Si eu ca si Inapreda, urasc sa intru pe relatii, sa dau spaga, dar se pare ca avem de pierdut, ca nu ne adaptam sistemului. M-am descarcat si eu 
De maine trebuie sa o apuc spre Bucuresti cu forte proaspete.
Astept fetele la intalnire, daca nu puteti joi, poate ne vedem duminica, daca voi fi apta dupa operatie.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Ilinca_M. spune:
Helou!
Am intrat azi scurt pe forum de la scoala si stagnase tochitura, m-am gandit ca de continua treaba asa bag io o "tochitura reloaded", ca acum privind in urma parca prea succinte le-am descris pe tufete!! M-am grabit sa-mi fac tema complet si n-am stat cat trebuie asupra fiecareia...
Ar fi fain ca o persoana foarte organizata si rabdatoare sa faca un folder in word cu toate caracterizarile (cu subtitluri ca:"anamariame by novus", "inapreda by herself" etc.) si la urma sa puna materialul mare pe mail sa-l pastram fiecare ca amintire.
No, io cu propunerile, cu munca mai putin!![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.