PRIETENE FARA TITLU (80)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Si eu tocmai m-am intors din Metro ca aflasem ca au we asta reducere 40% la jucarii.Am fost cu Ramo si Cristi ca el oricum trebuia sa ia marfa si Ramo voia sa le ia si ea ceva.Pentru Diana n-am luat nimic ca nu aveam ce.Am luat in schimb pentru Tudor trei seturi fainute: unul de pompieri,unul de gunoi (masina de gunoi,pubele,gunoierul) si unul de constructii.Tare dragute si mai micute sa nu ocupe spatiu si sa se potriveasca si cu parcarea aia cat de cat.Ala de pompieri il pun de Mos Nicolae,celelalte doua de Mos Craciun,ala de gunoi de la Ramo si Cristi si cel de constructii de la mami.Sau poate fac schimb cu ea si ii dau parcarea ca aia e mult mai scumpa si asa s-a oferit
Si Dianei cum ziceam pauza.Oricum deja ma dispera ... mai nou in fiecare zi vrea altceva de la Mos Craciun - azi se chinuia sa ii scrie scrisoare ca vrea gemenii nu stiu care (am vazut pe net asa ceva la 230 lei parca ) si papusa Ciciobelo ... ma tot intreba cum se scrie GE si CI/CE ca pe astea nu le prea stie inca.Inainte voia fabrica de ciocolata,laptop testoasa etc etc. In niciun an n-a facut asa sa isi doreasca toate tampeniile vazute la TV Deci clar n-are rost sa bag nu stiu cati bani in ea si ea sa fi vrut ... altceva M-am uitat la niste laptopuri de jucarie in Metro,apai vai si amar ca au niste ecrane minuscule de ccc 15/10 de cm O porcarie.Pe de alta parte o vad ca zilnic se face ca se joaca cu laptopul,ia o carte cartonata si ii zice lui Tudor ca e laptopul ei.Cred ca de cand m-a vazut zilnic la Moneasa cu minilaptopul ala i s-a pus mai rau pata Am gasit pe net unul mai complex (incusiv cu matematica) in engleza/romana si ar fi cca 80 lei ,tot mai ok decat testoasa cu 200 lei -asta fiind pret la reducere Asta chiar daca mai iau unul mai pentru copii mici si pentru Tudor ca dupa ce m-am gandit bine,sigur isi vor scoate ochii daca va exista un singur laptop Asa ,daca urla Tudor dupa al Dianei,macar il ia ea pe al lui in loc pana se plictiseste el de al ei ... Am vazut ceva la cca 60 lei ff fainut si pentru el.Sunt si la doar 20 de lei dar doar in engleza,iar pentru el macar vreau sa fie si in romana ... Altceva chiar nu stiu ce i-as putea lua Dianei ... voiam patine,dar poate ii zic nasei sa ii ia,iar daca nu ii ia,poate ii luam noi de ziua ei.Bicicleta n-are rost acum,o lasam pentru Paste.
Revin.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"
monica70 spune:
Diana e placata la vecina si colega de gradi Stefi.Si ieri a fost la ea si au fost pe urma si la noi.Sa va explic cum e cu trei copii chiuind/razand/fugind/sarind pe-aici??? Cand i-am prins pe toti trei sarind in patul din dormitor,am zis ca trebuie sa fac musai ceva.Asa ca i-am instalat sub ochii mei in camera de zi la masuta de plastic si le-am dat de lucru - setul de facut bratari.Tudor a facut si el bratari in rand cu ele Dupa 20 de minute s-au plictisit,fetele au tulit-o iar la Stefi iar lui Tudor i-am dat setul ala cu cuie colorate din plastic - si cu ala s-a jucat frumos si singurel.La ora asta e iar cu bratarile ... tot e bine ca am o gramda de jucarii/jocuri ramase de la Diana si chair daca-s multe "de fetite",se joaca si Tudor cu ele cu mare placere
INGRID ce chestie ! Deci la voi au invatat-o bras ,pluta si pe spate! La noi in Arad fac astea fix invers,ii invata la inceput ,dar si in continuare,am vazut, doar crawl pana il stiu perfect! Asta cica pe principiul ca asta e cel mai greu si daca il vor stii pe asta cu celelalte merge mai usor treaba.Cred ca daca o invatau si pe Diana mea bras si pe spate,n-ar fi renuntat la curs, ca cel putin la bras stia de la mine miscarile si s-a vazut ca a invatat f. rapid cu mine.Atat ca eu nu ma bag si cu capul sub apa . Ea la curs o facea,dar cand inoata la bazin la strand n-o face nici ea .Asta iarna la bazinul acoperit o mai facea ca ii era mai proaspat in memorie cursul facut.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"
monica70 spune:
Na ca am facut o pauza de papa,am bagat in mine ca sparta - salata de boeuf .Am gatit ieri si azi si pentru fratelo si am mancat impreuna la noi - mai ales ca Ramo smabata lucreaza de dupa-amiaza,pana la ora 21 - e la stomatologie la urgente.Aseara am papat ficatei de pui cu cartofi prajiti,azi supa de pui cu taitei si piept de pui pane cu cartofi piure,plus salata verde.Si am facut si salata de boeuf cu ocazia asta.
Tudor s-a invatat acum cu jucarii/jocuri noutati,tot imi cere sa ii mai dau "alta sulpliza" din debara Dar ce-o fi dupa sarbatori cand tot vor aparea "noutati"? Nici eu nu le-am luat aproape nimic de la Paste incoace,cu exceptie ziua lui Tudor.El are destule ramase de la Diana,iar ei ce sa ii iau? In afara de ce ii era strict necesar/adica haine si incaltaminte - doar prostioare gen agrafe si-alea cumparate mai mult de Ramo . Ei ii mai iau probabil si niste creioane colorate,ca de alea oricum are musai nevoie si acum e mai jale ca le cam rupe Tudor varfurile frecvent si se consuma si mai rapid.
Ziceam ca s-ar bate pe laptop ... pai aseara sa isi scoata ochii pe carti si nu alta Scosesem una din seria Padurea fermecata,cea cu Piticii - a inhatat-o Tudor si nu-i mai dadea drumul.Diana plangea ca o vrea ea,pe urma si-a adus-o pe-aia cu Zanele - ce sa zic ca Tudor a abandonat rapid Piticii si-o voia evident pe aia cu zanele Diana miorlaia de zor,asta si el Din seria aia mai avem Uriasii,iar acum le-am luat si prima din serie, una ce nu o gasisem atunci si anume Animalele.I-o pun de vreun mos Dianei,probabil de Craciun,ca de Mos Nicolae am ochit niste seturi dragute cu figurine pentru Tudor cu personajele din Clubul lui Mickey Mouse (tare ii plac) si atunci m-am gandit sa ii iau si Dianei un set cu zanele din Tinkerbell sigur ii vor placea.
asteryaro spune:
Buna seara!
Noi suntem... intrun mare fel. S-a imbolnavit si Viorel, destul de rau, o viroza combinata (mutanta ii zic eu). A fsot cu ceva stomacal, apoi ceva raceala... frisoane mari, febra nu prea, acum il dor bratele si salele... vai noua!
Razvan e bine, de maine merge la gradi, de azi l-am trecut cumva pe hrana normala.
Eu... ei bine, la mine e mai complication : io am facut sinuzita cu ceva laringita. Am o infectie pe nas de toata jena! Nu iau antibiotic, nu am febra, elimin la greu, deci pot sa lupt singura. Daca o fi cazul, bag si antibiotic. Mai nou ma ineaca o tuse urata, dar o biruiesc eu si p'asta.
Asa, si cand sa zic: gata, sunt mare vedeta, sa zac si eu putin, nooooooo, ca am un bolnav de ingrijit, care nu nimereste prea usor tabletele sa le ia, iar de-un ceai nici nu poate fi vorba fara instructiuni desenate .
Ok, am de ales?
Cadouri... Razvan si-a dorit mult pe Pooh povestitorul si pe Mickey la fel, deci i-am cumparat pe ambii, la o reducere, de pe net. Doctorul lui ne-a spus sa-i incurajam joaca cu plushuri, fiindca la prima copilarie a ratat asta, dar el oricum se joaca cu plushuri, doarme cu ele, asa ca e bine. I-am mai cumparat din partea socrului un set Cars 2 (scump al naibii, dar omul a decontat); am mai cumparat ceva chestii, si cum tot se aduna maruntisuri, le aruncam in portbagajul masinii. Acum mai ramane sa decidem care jucarie la care ocazie, ca vor fi destule: Mos Nicolae, Serbare, Craciun, zi de nastere. Ehee, bani sa fie, gasim noi ce sa punem acolo. I-am mai gasit niste Zibbits (mini robotzei cu mini-telecomanda, sunt absolut super) la reducere in Carrefour, i-am cumparat 4, pe primul i l-am oferit deja, are ffff mare succes.
Mda, problema este ca noi cu finantele suntem la fundul sacului, efectiv, se termina rezerva si... nu avem inca o solutie.
Mai nou, isi poate scrie numele intreg, dar am observat ca-i trebuie exercitiu zilnic, fiindc altfel mai uita.
Oricum, fara lipsa de modestie, eu apreciez ca Razvan este undeva in parametri de dezvoltare, si asta nu face decat sa-mi umple inima de fericire.
recunosc, uneori mai urlu la el, imi mai pierd firea, dar... apoi regret si incerc sa ma controlez, este un copil bun si iubitor si-a traversat o perioada dramatica din viata lui, ajungand acum sa fie laudat de cei care lucreaza cu el, pe buna dreptate. Eu sunt mai degraba critica cu el, dar nu pot sa nu vad uriasele lui progrese.
Gata cu lauda .
Mai revin poate in seara asta.
monica70 spune:
CRISTINA distractie pe tine Si eu zic ca Razvan e super in grafic.Eu sunt convinsa ca s-ar descurca ok chiar si in clasa intai,nu doar in clasa zero.
Mai cu plusurile si ai mei sunt si Diana parca mai mult acum,decat cand era mica! Se culca cu veverita primita anul trecut de mos de la frate-meu,dar s-a indragostit si Tudor de ea.Sunt nelipsiti Scooby si Ursul - amandoi mari de tot ,iepurasul Mark - primit de Tudor la Anda&Mark . La mami mai are Tudor inca doi catei destul de marisori.Restul plusurilor le-am spalat,indesat intr-o punga imensa si le-am depozitat in debara ca nu se mai putea cu atatea in zona ... la cate avem . Asteptam nepotica mica sa i le plasam pe rand.Si pe Bau+ursuletul - iubirile Dianei,l-am ascuns tot acolo.Tudor nu s-a atasat de Bau-ul lui ,dar el nici de suzeta nu era atasat,precum Diana.
Pana acuma fost liniste,deja e tambalau ... doar a sosit Diana acasa la Stefi am inteles ca a fost f.cuminte ,iar acum se dezlantuie.Imediat ii bag la baie,merg sa le dau drumul la apa.
Asa si ca tot ziceati de raceli: eu la Moneasa am stanutat de zor si imi curgea rau nasul - acasa mi-am revenit intr-o zi cred ca si de la "licoarea" de imunitate de la Mira - pe care mi-a fost lene sa o car cu mine la Moneasa,iar odata sosita acasa am reinceput sa o consum.Dupa mine a urmat mami cu aceleasi simptome,iar acum l-a apucat si pe taica-meu ...
Inca ceva: sigur m-am ingrasat,ca abia intra pe mine si ma strang toate cele trei perechi de blugi purtabili (adica nu si cei evazati care-s pusi deoparte ca-s iesiti din moda ) Cred ca maine cobor sa imi caut blugi La cantarul din Ungaria au iesit cca 53 kg (calculat fara haine)
Ingrid S spune:
Cristina, anul trecut am avut exact ca si tine: laringita, curs nas si tuse la greu, pana n-am luat antibiotic nu mi-a trecut, tusea se inrautatise, ma durea mereu pieptul cand respiram...ei si am lasat eu toata dorinta de a lupta singura si mi-am luat antibiotic, de a doua zi eram alta persoana. Nu-mi plac medicamentele datorita orelor fixe, daca uit? dar cand e musai, cu placere.
Sanatate si tie si sotului!
Ce frumos scrii de baietelul cuminte si destept. Sigur ca se incadreaza in parametrii normali, efortul e comun sa stii, amandoi aveti cate o floare de la mine.
Si Diana si-a dorit pe Winnie povestitorul, dar anul trecut i-am luat poneiul ala din reclame, dadea din cap si necheza, m-a costat peste 2 milioane si ce sa vezi? o saptamana a tinut interesul. Stii ce face? ia o minge de ping-pong (de ex.) si ii deseneaza mustati, urechi, picioruse, botic, ce mai, un soricel in toata regula si se joaca toata ziua cu el. Il pune la somn..ii da apa, mancare...cele mai bune jucarii nu sunt cele mai scumpe, adevarul e probat de ani de zile de mine.
Sa nu crezi ca nu-i cumpar in general ce vrea. Dar acum ma asigur ca sunt obiecte de care se va folosi mai mult timp. Carti, jocuri in comun (vrea Pantomime), din astea. Pe masura ce creste observ ca a devenit mai "inteleapta" in alegerea cadourilor.
Hai ca am facut o expunere in toata regula si nu vreau sa intelegi ca te critic in alegerea jucariilor, Doamne fereste!
Moni, asa e cu inotul. Depinde de fiecare instructor si metoda lui de predare. Cate bordeie, atatea obiceie. Bine ca stie sa inoate si daca o duc la Szeged sau Gyula nu mai am grija colacului.
Si tu cu jucariile. De fapt, asta e perioada. Atata alergi in sus si in jos dupa cumparaturi, te si enervezi cateodata. Rezultatul insa e frumos...bradul impodobit si masa plina si clopotele de la biserici.
A, am uitat sa zic de ce nu-i cumpar nuielusa de Nicolae. In fiecare an a primit-o. Acum nu are nevoie. M-a intrebat: mami, am fost rea, mami? o sa primesc nuia, crezi tu?
Ce puteam sa raspund? I-am zis ca nu cred. Na, s-a dus pe copca decizia mea de a fi stricta. Corect era sa o primeasca, n-a fost chiar ingeras, dar balanta inclina spre cumintenie.
Merg sa ma intind, ma ia cu somn.
Noapte buna, fetelor!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
asteryaro spune:
Hello again!
Ba Ingrid, de-o trebui vreodata sa ma critici, s-o faci, de la prieteni nu poate fi decat constructiv .
Mai,eu, in fiecare an, pe vremea asta, nu pot sa nu rememorez mmentele cand imi frangeam mainile, nestiind ce sa-i cumpar lui Razvan. Ma refer la perioada cand jucariile erau inexistente pt. el. Si a durat aproape 3 ani!!!
Moni, nu cred ca la clasa I s-ar descurca, dar, asa cum pica acum, si asa cum am mai spus, noua ne este pe plac. El are mare nevoie de maturitate psihica (sper ca nu spun balarii). Vreau sa zic ca, cu cat creste, teoretic trebuie sa invete sa aiba discernamant, sa treaca de etapa asta de baietel-bebelus.
In sufletul meu si cu mana pe inima va spun insa, ca regret ca anii trec totusi mult prea repede ! Ador perioada asta de copilarie jucausa. Stiu ca toate au vremea lor, insa parca nu ma pot abtine.
La noi nuielusa... nu stiu daca ar avea vreun efect. POate si din cauza ca nu i-am pomenit niciodata de ea? In fine, acum a realizat ca, daca pe Mos Nicolae il cheama ca pe el , atunci musai Mosul trebuie sa aduca un cadou, nu? Asta e rationamentul lui propriu.
monica70 spune:
Uf eu astept sa adoarma trupa - Tudor inca "croncane" de zor .L-am lasat pe husband cu ei,ca nu mai am nervi.Am incercat pana a uscat-o el pe Diana pe par sa il adorm eu pe Tudor,adica sa sting lumina si sa ii povestesc ceva pe intuneric.Eroare.A inceput sa zbiere ca sa aprind lumina si sa ii citesc Asa ca am adus cartea Uriasii si ... a "citit" el imaginile - superbe imagini ce-i drept,si mie imi plac,darmite lui.A participat pe urma si Diana si asta ne-a fost "cititul" - sa ii acultam lui Tudor comentariile gen "uite mama o mamalutza" , "asta ce-i, o fulnica?" etc.etc. Diana cand am trimis-o la spalat pe dinti,dupa ce-si terminase laptele cu cacao, a zis ca ii e foame si a mancat salata de boeuf.Si eu iar.Noroc ca mai aveam paine in casa - o felie Maraise husbandu' ceva mai devreme de paine,cred ca sa merg sa iau de la Cristi sa avem pana dimineata,dar nu l-am bagat in seama ... oricum ne-a ajuns.Dupa ce or adormi ma imersez la o si dupa aia ma pun la citit
INGRID da mai ciudata treaba cu inotul.Cand am invatat eu la 17 ani ,doar bras am invatat.Tare mi-ar fi convenit sa o fi invatat astea pe Diana bras si pe spate,ca astea ii sunt ok pentru coloana,crawl pe care au incercat sa o invete,chiar nu ii e indicat defel.Dar cand am fost acum la Moneasa a mers cativa m buni si gen crawl,deci stie si poate.Cam stie miscarile la toate stilurile dealtfel,ca a mai "furat meserie" vazand pe altii cum inoata.Atat ca la cursuri la performanta mai ales,nu e destul sa faca cum are ea chef,gen 5 m de un fel,3 m de alt fel,pe urma balaceala,iar 10 m de un fel ... acolo trebuie sa execute ce zice profesorul si sa faca si miscarile ca la carte.Dar cum ziceai,important e ca inoata Legat de nuia,Diana chiar o merita , pai zilele trecute cand vorbeam cu Ramo aci in hol, numai ce ii sare Diana in fata si ii striga: " ce fatza de broasca ai!" Am inlemnit! Am strigat-o sa isi ceara scuze,dar a tulit-o din zona,nu mai voia sa se uite la noi,sigur ca a prins-o rusinea.Si Ramo a zis la fel,sa o las in place ca ii e rusine.Cu noi isi permite sa se prosteasca ea in toate felurile si sigur o percepe si pe Ramo ca pe cei de-ai casei de s-a scapat asa Diana e in general cuminte pana ... ii interzici ceva.Atunci sa auziti replici si obraznicaturi Si faza ca e exagerat de zburdalnica si galagioasa nici n-o bag la capitolul "negativ" ca altfeeeel ...
Legat de jucarii,eu de mult am sustinut asta legat de jucariile scumpe versus cele ieftine.Io una n-as fi dat 2 mil pe un ponei sau alta dracie care da din cap si necheaza/miauna/cotcodaceste etc., oricat si-ar fi dorit asa ceva, nici sa ma pici cu ceara.Poate daca eram milionara daca am luat ceva mai scump, intotdeauna am calculat sa dau banii aia pe ceva cu adevarat folositor,cu unele mici exceptii.Sa va zic si una dintre exceptii - bucataria de jucarie? Am dat pe ea atunci aproape 1 mil. si chiar nu s-a meritat fiindca de jucat amandoi s-au jucat doar cu vasele aferente - din care jumate-s de la alta ieftinatura de set de bucatarie de doi bani.Bucataria in sine - adica chiuveta,arazagul,frigiderul nu le-au folosit mai deloc,"instalatia" e folosita doar de decor Cara si Tudor vasele alea dintr-un loc in altul,numai la bucatarie nu prea manevreaza cu ele. In schimb s-au jucat - mai mult Tudor acum cu cuptorul cu microunde,primit cadou de la Anamaria&Clara.Deh ce atata aragaz,mai bine rapid la microunde
Acum sunt curioasa cat ii va folosi "parcarea" aia,dar macar avem unde instala masinutele.Io abia astept moshu, sa pot desface seturile alea sa ne jucam cu ele - de cand asteptam io sa am baiat sa am ocazia sa iau jucarii de genul asta Mie imi placea la nebunie sa ma joc cu asa ceva.
CRISTINA mie mi-a placut la nebunie cum se juca Razvan cu jucariile lui si am ceva sperante ca o va face si Tudor.Zilele astea se juca la castel singurel cu balaurul,si alte figurine si ce mai bodoganea de zor .I-am scos repede si piticii + Alba sa aiba mai multe personaje Diana parca avea si are alt stil de joaca.Dar numai te miri cate chestii il invata,o aud uneori cand se joaca impreuna cum vorbeste cu el ca si cu colegii ei de aceeasi varsta,deci ii zice multe chestii de care noua nu ne-ar fi trecut prin cap sa i le pomenim ... asa ca nu-i de mirare defel cate lucruri stie deja! Am vazut si eu o papusa Mickey vorbareata azi la Metro,chiar am apasat pe un buton si a inceput sa se prezinte ... era dragut si cred ca le-ar fi placut tare mult la amandoi.Dar in mod sigur,nu mai mult de 2 zile
Ah si ca uitam CRISTINA bafta cu redresatul,ca la faza cu sacul,la noi ce sa fi ajuns la fund de sac, noi demuuult am trecut dincolo de fund,e gaurit si tot mai laaarga gaura
Denisam spune:
Hello,
Moni-vreau detalii la rezultatele alea,te rog-eu zic ca te agiti cam mult cu cadourile alea,mai ales ca sunt destule sarbatori la distante mici si ai tai primesc si de la bunic si de la nasi,deci nu cred ca tb sa ii iei tu mai mult de 1 cadou important.
Cris-felicitari pt scris si sanatate si tie si soatei..bine ca e k Razvan.
Ingrid-Alex nu prea cere, ii luam noi ceea ce observam ca il intereseaza-puzzle,mini-trambulina,carti,are si destule jucarii cu care se joaca f., putin,dar cred ca ii zic nasei sa ii ia un avion ca vad ca se tot uita pe afara dupa ele ca la noi trec f.f. des.
Emma clar o sa primeasca un bat si 3 carticele in franceza sa puna mana sa exerseze ce stie, apoi de craciun vrea joc de sah din ala de lemn si cu biletele la spectacol si mai iau ceva mic-poate o carte de exercitii si o sa ii luam de ziua ei -numai dc se poarta exemplar in luna Dec- un IPAD,nu ipod,nu iphone telefonul ci IPAD-asta incorporeaza tot in el,muzica,jocuri,internet,etc..E cam scump si dc primeste ceva bani de craciun si de ziua ei,vom mai completa noi si ii luam,are si la pusculita vreo 250,asa ca sigur nu treb sa dam prea mult, ca de ziua ei in general primeste bani ca are de toate (deci sigur stringe vreo 200) si noi o sa punem 150 si gata,si asa e destul pt varsta asta ca o scula din asta e pe la 550-600 cea mai noua,dar o putem folosi si noi clar,asa ca e posibil...
Ai mei primesc clar de sarbatori ceva cadouri si de la prieteni-nasii si mai avem cel putin 2-3 familii cu care ne vedem.Doar de la bunici si unchi si matusi nu primesc ca sunt departe.
Tb sa fug sa o iau ca sa manince si apoi la tenis azi-va pup!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
La noi s-a lasat ceata, nu-mi place cand e de mers zeci de km cu ea. Sunt soferi cretini care nu-si aprind farurile. Pe ceata! Exista si exemplare din astea. Of, uite asa se fac accidentele, cu dobitoci.
Diana e la gradinita, joi avem liber, ma gandesc sa o tin si vineri acasa.
Moni, s-ar putea sa va tragem o vizita, daca suntem asa de liberi, macar sa vad cat te-ai ingrasat. Iti dau si de la mine, daca mai ai nevoie.
E tare nostima Diana, sigur a auzit la gradinita fraza aia cu fata de broasca si cum nu avea curajul s-o spuna unui membru al familiei..s-a gandit ca la Ramo merge cel mai bine.
Eu sa nu mai vad vase de bucatarie, mi-ai rememorat cate seturi a primit Diana, sora-mea era campioana la capitolul asta, ce-i aducea cadou? vase de jucarie , la al treilea deja m-am enervat si i-am spus.
Cristina, tu esti o dulce, sigur ca nu te superi si nici eu nu m-as supara. Stiu cum era Razvan cu jucariile mai demult. Bine ca s-a schimbat puiul.
Citat: |
In fine, acum a realizat ca, daca pe Mos Nicolae il cheama ca pe el , atunci musai Mosul trebuie sa aduca un cadou, nu? Asta e rationamentul lui propriu. |
Ce logic suna.
Denisa, super cadou pentru frumoasa: un ipad. Uite, eu zic ca merita, in sensul ca e o fetita foarte cuminte si desteapta. Eu nu i-as cumpara Dianei, poate l-ar pierde/fura cineva, plus ca nu cred ca-si da seama de valoarea lui, copiii sunt neglijenti si uita des.
Cand va fi mai mare, de ce nu? Ok, a mea nici n-a cerut asa ceva, ei ii zboara altele prin cap: caini, dinozauri, stele...
De ce nu-i cumperi lui Alex un avion lego? Sa-l faca din bucati? Sunt cu piese mai mari, mai mici, sta cu tati si-l fac impreuna. Sau cu telecomanda, sa-l ghideze prin aer. Cand merg la Mall, mereu e o sectiune inainte de Auchan unde sta unul cu jucarii din astea: prin aer zboara elicoptere, pe jos masini, trebuie mereu sa te feresti sa nu-ti dea in cap, dar e strategie, privesc copiii cu ochii cat cepele. Bietii parinti...sunt si scumpe.
N-am mai jucat demult sah cu Diana, cam de vreo luna, o sa incep din nou cu ea. Sah, remi, carti...punem mintea la contributie. Voi jucati des cu Emma?
Azi a avut de dus niste materiale pentru 1 Decembrie. M-am chinuit sa-i gasesc aseara pe internet niste poze cu Adunarea Nationala de la Alba-Iulia, am gasit si textul Declaratiei, un mosulica imbracat frumos (din cei care merg la parada din 1 Decembrie) si le-am lipit pe doua cartone. Am invatat-o ce sa citeasca de acolo, cine cu cine s-a unit si cand si unde si gata.
Sper ca a retinut ceva.
Restul fetelor, au venit si la voi copiii cu teme din astea?
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues