PRIETENE FARA TITLU (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello ,am zis ca va "invit" la o cafea.
Prin urmare l-am rugat pe Tudor sa mearga in bucatarie la taica-su si sa ii zica sa imi aduca o cafea.Raspuns: "Nu ca ai baut destula cafeaua". Ca sa vezi La capitolul cuvinte inventate,azi a scos un "te-ai arzat" in loc de "te-ai ars".
Noi avem in plan sa mergem toata trupa pe la 17-18 la Carrefour-Armonia ,ca e concert de colinde cu Hrusca.Sper sa si apucam,ca Tudor nu doarme inca: azi a dormit dimineata pana dupa 10 I-am zis lui taica-su ca daca nu-l culca urgent,n-are decat sa ramana cu el acasa la 17 daca doarme inca.Afara ploua Sper sa adoarma odata sa ma pot reapuca de citit.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor,
na, ati fost cuminti, a venit Mosul?
La noi a venit duminica seara deja. Am fost la prietenul lui David si acolo a venit la toti 4. Cu sacul cu dulciuri si nuci si un cadouas simbolic pentru fiecare.
Au fost tare comici cat erau ei de nervosi in asteptarea Mosului. I-am si filmat dar din pacate nu pot sa incarc nicaieri filmuletele. Nu stiu sunt prea mari sau de ce. Mai incerc asta seara.

La noi ploua, in munti ninge de ieri, a venit in sfarsit iarna, elvetienii jubileaza ca pot da startul la sezonul de iarna

sunt la lucru si nu am chef de nimic,..... ba da de dormit

V-am pupat

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RAZVAN-NICOLAE,NICOLAS-ALEXANDRU si la care o mai fi Nicolai !
Si la noi a venit Mos Nicolae - mai mult cu dulciuri si ceva haine Dianei (d-alea oricum necesare si urgente ... ) In plus doua carti,un pachet de creioane colorate si f. putine jucarii dar si pe-alea au reusit sa se bata aseara De fapt le-am luat doar figurinele alea micute din plastic lui Tudor cu personajele din Clubul lui Mickey Mouse si Dianei cu zanele din Tinkerbell (astea puse la maica-mea),alta jucarie fiind doar un set de constructii lui Tudor (cu un camion cu busteni si macara si un motostivuitor ) Toate astea au venit din mai multe directii,ca si mosul asta a trecut si pe la buni,pe la nasa,ba si pe la frate-meu ... Diana saraca a asezat de alaltaieri seara cizmele tuturor la usa si le-a frecat de zor de nu stiam initial ce i-a venit cand a zis ca vrea sa isi stearga cizmele.Ieri am lasat-o sa fiarba din plin,a verificat de n ori holul ,ba ne-a si certat ca nu poate sa vina mosul din cauza noastra ca e lumina aprinsa si tot circulam pe-acolo S-a mai luminat la fata cand a aparut nasa cu provizii de cioco ,suc si banane - se pare ca prin centru totusi trecuse mosul ,asa ca mai avea o sansa Ca sa o calmez am tulit-o la mami unde era si Tudor sa verificam daca macar pe-acolo a trecut mosul - nu trecuse ... dar a venit intre timp.Abia in final ne-am intors toti acasa si ce sa va zic ca a luat-o in fuga pe scari in sus,n-a mai asteptat liftul,stiam de ce: sa dea ea buzna cat mai rapid si prima in hol Dar cand a vazut cadourile - la ea in cizma era fix doar o bata cum ii promisesem si in disperare a inhatat cartea de la Tudor zicand ca e a ei.Abia dupa cateva minute a depistat o pereche de cizme negre si in spatele lor cadourile ei - ea a zis ca-s cizmele mele,dar erau si-alea ... cadoul ei
Dupa ce s-a batut cu Tudor pe jucarii - de fapt ea a inceput cu pocnitul - s-a vazut clar ca trebuia sa ii las io frumusel doar bata aia cum i-am promis ca o sa pateasca !

La noi a plouat ieri,pe husband l-a durut rau capul cca 24 de ore incontinuu,plus i-a fost rau.Chiar si pe mine m-a cam bazait capul si eu simt ca de la spondiloza cervicala era.Azi a iesit soarele si ne-am revenit.Aseara au fost pe-aici si Ramo cu Cristi,am mancat toti pizza,era si mami cu Tudor,doar tati a ramas acasa a profitat sa-si vzioneze in liniste stirile la TV
Noua cadouri ciuciu,am trantit repede si la noi in cizme o carte mie si un dvd sotului - luate din biblioteca evident,ca altfel iar ne zicea Diana ca n-am fost cuminti si de aia nu ne-a adus mosul nimic.De data asa m-a intrebat ce carte am primit - nimerisem Coliba unchiului Tom - si m-a pus sa ii promit ca o las si pe ea sa o citeasca.
Ieri am fost super stresata,ca pe langa ca ma bazaia capul,asteptam sa imi soseasca niste colete unde erau unele dintre cadouri - noroc ca au sosit la timp,pe urma nu mai stiam care si unde sa repartizez cadourile Agitatie aiurea ... da' parca vad cum o fi de Craciun,si mai si! Acum ma agit ca nu am gasit beteala argintie sa ii impodobesc sortul si sa ii fac (iar ) pompoane pentru serbare. Avem doar aurie,rosie si alte culori,ca din aia argintie ii facusem coronita la alta serbare.Mami a cautat pe la magazinele de prin zona si n-a gasit,Ghita a gasit dar o ultima bucata si nu ajunge,acum ca norocul ca are drum frate-meu in Metro si sper sa gaseasca macar acolo.
Ce sa va zic ca si astea de la gradi is zapacite,cica in data de 8 parca,seara or sa danseze copiii de la gradi pe scena din fata primariei si sa venim care cum putem cu masini,ca nici nu au cu ce sa ii transporte.Asta dupa ce ca ii duc pe asa vreme rece,parca vad cum imbracati ca doar n-or dansa in geci.Sper ca macar sa nu ploua ca ieri ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI NICOLAS-ALEXANDRU! Sa fii sanatos si norocos!
La Multi Ani Razvan-Nicolae! Sa traiesti cu numele.
Raportam. A venit si la noi Moshul. Nu foarte incarcat, dar multumitor, pt copii evident! Ba chiar si bunicii au primit o carte si un set cosmetic. Ana era foarte intrigata "de ce noi nu am primit nimic?". Apoi i-am zis ca la noi sigur a venit Moshul la servici. Si a fost multumita, sigur o fi vazut Mosul ca acolo ne gaseste mai des, ca doar n-om sta si noi degeaba atata vreme la munca.
Ce a adus Mosul? Carioci, creioane, caiete, carti de colorat si lipit pt baieti.
Baietii vad ca invata poeziile impreuna. Tavi le stie cam ca Razvi, numai de vorbit vorbeste mai putin clar.
Ingrid, intrebai de Kindle. Nu l-am primit de ziua mea, nici nu se putea sa-l primesc. Insa l-am primit vineri, cand in sfarsit a realizat si sotul meu ca are nevoie de el. Era sa fac atac de cord, fiindca eu m-am saturat de "nu avem, nu putem, nu sunt bani, insa iaca Kindle-ul". Ok, am reactionat multumitor, adica nu i l-am azvarlit in cap, insa dupa vreo 2 zile tot am intrat in greva(Si am motive, nu ma mai criticati). De data asta chiar suntem si suparati si indarjiti amandoi.
Moni, sa inteleg ca posezi una bucata obraznicatura acasa? Sa stii ca totusi a mea e intelegatoare, docila si cumintica. Asta chiar daca nu aude, nu vede, n-o intereseaza! Adica intelege ca anumite lucruri nu TB sa le faca din cauza lui Tavi. Dar cu manipularea ce fac? Cand o aud "Tavi nu-i asa ca vrei o ciocolata?"........
Cum mai e la voi cu scoala? Eu am intrebat ieri, ca v-am spus ca eram ingrijorata. EU stiu ca la Ana in grupa sunt putin din 2005, deci ori ar fi fost o clasa 1 ffff mica, ori ar fi fost o clasa 1 cu multi copii de etnie rroma din satul nostru, nu din comuna. Concluzia e ca vor merge la scoala si copii nascuti pana-n iunie, dar cu o declaratie a parintilor si cu acte de la gradi care sa ateste frecventarea grupei pregatitoare anul asta. Nu de alta, dar sunt copii foarte buni si bine pregatiti din toate punctele de vedere, dar nascuti in martie-aprilie. Era pacat sa faca grupa 0. Asa ca m-am linistit putin. Stiu si invatatoarea, care e tare draguta si mai trecuta de 50 de ani, deci numai buna pt copii.
Vineri am fost la o petrecere si am lesinat...... Deh, oboseala. Nu mi-am pierdut cunostiinta, dar incercand sa trag de Radu sa plecam inainte sa cad, n-am mai reusit sa ma tin pe picioare. Negru in fata ochilor, transpiratii reci si rau......In 5-10 minute mi-am mai revenit. De mult n-am mai patit asa ceva.....De la venetia cand eram gravi cu Razvan.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI RAZVAN-NICOLAE SI NICHOLAS- ALEXANDRU SI ALAIN-NICHOLAS!
Sa fiti sanatosi si norocosi si sper ca ati primit ce v-ati dorit

Eu ii astept sa se scoale,de fapt pe Emma care are un bat,ceva kinder, smarties si 1 carte de mate de clasa a 3-a si lui Alex i-am pu sdulciuri si puzzle. Am vrut sa pastrez traditia cu dulciuri si doar ceva simbolic.
Sper sa revin maiincolo,sunt prinsa cu astia mici ca au activitati mai ales E car etreb sa si repete pt concertul din 16, si pe 18 pleaca mama si avem multe de facut-eu de terminat cursul si apoi de pus burta pe carte sa dau examenul cumplit(400 intrebari in 4h si sunt grele ),Dragos ia purcel mic vineri si vor sa execute carnati si altele, avem zile de nastere si de mers in vizite in fiecare WE si vreau sa fac si curatenie
V-am pupat si o zi faina!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

BRANDUSA pai tocmai acum am sunat-o pe tipa aia si mi-a zis un nume de invatatoare,cica e tanara.Mi-a mai recomandat pe una,dar prima zice ea ca e mai ok.Mi-a zis ca si in clasa intai fac engleza, o ora pe saptamana si probabil vor face fix cu ea.iar din clasa a doua fac doua ore pe saptamana.Parca zicea ceva si de optional,nu stiu daca am inteles bine.
Cu ocazia asta am aflat ca alta vecina de la mami de la bloc e fix secretara la scoala aia,deci nu-i rau,o sa vorbesc si cu ea.Si tipa cu care am vorbit tot aici o va da pe fetita ei anul viitor.
DENISO deci porceala ! Anul asta ne-am hotarat sa taiem si noi un porcu ca vrea si Ramo si eu si asa cu toata gasca tot l-om manca cumva pe tot.Noi in ultimii ani cumparam carne si faceam doar carnati - adica ai mei.Acum probabil vom merge la tara,aici langa Arad, la rudele la care taiam mai demult porcul.
BRANDUSA si Diana intelege ce trebuie/ce nu trebuie sa faca,dar uita de la mana pana la gura si tot aiurea face .Si e si ea si cu manipulatul destul de grosolan evident In schimb are un spirit de observatie, ceva de groaza,vede tot,sesizeaza amanuntele,nu-i scapa nimic.Un exemplu - primeste o carte cum fu ieri cea a lui Tudor ,o rasfoieste si imi arata o poza - "asta e fix cea de pe coperta" - crezi ca eu observasem asta? Nici poveste.Sau avem niste carti cu povesti care au cateva imagini razlete,mititele, fara prea mare legatura cu povestile,nu are imagini la toate paginile,sau e pusa imaginea doar la titlu sa zicem.Si cand imi zice sa ii citesc "povestea cu fantana",sau povestea cu mai stiu eu ce stie fix si instant unde sa le gaseasca ... io una le gasesc doar daca rasfoiesc intens sau ma uit la cuprins.
Si Tudor are memorie si orientare in spatiu,cand mergem prin oras stie unde suntem,la care unde sta - asa era si Diana.

Am facut rost si de beteala iar mami i-a gasit tenesi albi Dianei - ca ii trebuie musai la serbarea de la gimnastica si n-aveam decat pantofi albi - aia-s buni la serbarile de la gradi,dar la gimnastica nici poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI DE SFANTUL NICOLAE! LA MULTI ANI NICOLAS ALEXANDRU, ALAIN-NICOLAS SI RAZVAN NICOLAE!!

Trebuie sa plec cu Diana la gradinita ca avem "activitati" parinti-copii. Adica sa facem felicitari de Craciun. Probabil v-am spus cat de mult imi plac activitatile de la gradi. N-oi muri eu o ora-doua. Dar nici fericita nu-s ca nu pot sta acasa.
Cand vin, va povestesc si eu ce a primit Diana. Si cat de bucuroasa a fost ca n-a gasit batul.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bee, tu pare ca ai anemie. Simptomele pe care le descrii sunt similare cu ale prietenei mele din Germania, vegetariana convinsa, cu hemoglobina 7-8. Lesina frecvent cand nu isi ia fierul. Vezi de ceva analize. si sanatate.
Acum chiar am sters-o.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID las' ca rezisti si tu cumva .Noi n-am avut niciodata la gradi activitati din astea moderne parinti-copii ...

Mergi la inceput

I-am zis Dianei noutatile cu scoala si din vorba in vorba ma intreaba cum merg copiii la scoala,i-am zis ca tot asa cu parintii pana acolo si cand ii iau acasa,iar cand mai cresc merg singuri.Am intrebat-o ca de ce se intereseaza de asta,pai ea vrea sa mearga singura.Am intrebat-o daca vrea sa mearga singura si la gradi,a sarit efectiv in sus de bucurie,ca o las? Maine? E hotarata sa mearga numai sa o las si a zis ca nu ia liftul singura ci merge pe scari I-am zis ca eventual la inceput o va urmari tati sau eu de la cativa m si abia pe urma o lasam singura.Acum insista ca maine putem sa o urmarim asa,dar poimaine ea vrea musai sa mearga singura
Nu am avut cum sa salvez situatia decat zicandu-i ca ne aresteaza politia daca ne prinde ca lasam copilul mic singur pe strada .Dar a gasit solutia - zice ca daca ia o plasa (ca n-are ghiozdan ) or sa creada ca e "scolara" - nici nu stie ca se zice scolarita,sau cel putin eu asa stiam.Asta e in stare sa se duca singura de pe-acum daca am lasa-o Nu ca ar fi cine stie ce fiindca langa bloc sunt doua case,dupa care se face la dreapta pe straduta ingusta si acolo e gradinita la nici 50 de m.Atat ca se mai intersecteaza cu inca o straduta si circula ceva masini,dar nu in viteza ,ca-s stradute-alei din alea ca intre blocuri.Un pic mai greu va fi de mers la scoala,ca e tot la fel de aproape,dar in directie opusa si trebuie traversata strada super circulata din fata blocului,plus inca una cam circulata.
INGRID ei cum petrecusi?
BRANDUSA fa-ti si tu niste analize sa vezi cum stai.De la atata stres si oboseala nici nu-i de mirare,ca mai apar situatii din astea.Si tot e bine ca iti primisi cadoul!
DENISA spor la invatat,chiar nu te invidiez ...

Mergi la inceput