sa l incurajez sa si exploreze latura bi?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

subiectul exista si pe alt forum. userul este aproape identic.

daca povestea e pe bune, eu cred ca internetu' asta a sucit mintile bietului om, ca in alta parte nu prea are unde sa vada she_male, in viata de zi cu zi.

iar daca intr-adevar se simte atras de astfel de experimente, poate nu ar fi rau sa discute cu un psiholog, sa incerce sa afle de ce se simte atras de she_male. e posibil sa aiba inclinatii gay, insa nu-si da seama sau nu vrea sa accepte. in emisiunile lui oprah au fost prezentate o gramada de astfel de situatii - barbati care isi descopera tarziu latura gay, dupa ani buni de casnicie aparent fericita, alaturi de sotie si copii. se intampla, asta este, nu e nici-o rusine. descoperirea si acceptarea identitatii sexuale poate fi foarte dificila si traumatizanta pentru cei care nu sunt heterosexuali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asta e oarecum ca si fantezia unui bun amic de al meu care se tot gandeste cum ar face-o cu o negresa si in realitate culmea este atat de timid ca ma face sa rad.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

ma rog ... eu sunt mai naiva si nu inteleg de ce si-ar pierde cineva timpul cu trolisme de astea.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Probabil pt. a face trafic pe forum.

De asemenea o zi cu soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Lady J, gresit! Cum sa aiba cineva fantezii? Phuai!
Doar de aia s-a scris si atata literatura buna, ca oamenii nu au fantezii. Literatura e strict despre mecanismul complex al ceasurilor cu cuc si al reactoarelor de tip 2 si 3, precum si despre functionarea in buna stare a arborelui cotit.

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

E un subiect fantastic asta cu fanteziile.
Fantezia e ca fructul oprit: toti gustam din el, apoi unii dintre noi tac si-si vad de treaba iar altii aleg sa se pedepseasca pentru clipele alea de placere si sa-i pedepseasca si pe altii ca au indraznit, natural, sa fantezeasca . Parsiva treaba.

Oricum, fanteziile sexuale nu sunt, de regula, morale.Nu-i moral sa ai vise erotice cu sefa sau cu vreo amica de-a nevestei, nu?
Cu toate astea, nu ranesc pe nimeni, nu pun in pericol nicio relatie . Sunt fum, ca sa ma exprim artistic. Vin si trec neschimband mare lucru, aducand doar un moment de placere subiectului care le are.

E un pas mare intre a avea o fantezie si a pune in aplicare, in real, o fantezie. Fantezia o poti schimba in mai putin de o secunda, aranjezi totul cum iti convine tie, tu creezi persoanejele si le dai viata. Cand nu iti mai convine, alungi gandul si gata, its over.
Putini sunt cei care pun in aplicare o fantezie. Si si mai putini cei care se declara multumiti de cum au decurs lucrurile. De obicei oamenii sunt dezamagiti, asta e, viata bate filmul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dov

a zis cineva la un mom ca nu ar mai permite unui tata care isi descopera homosexualitatea sa se apropie de baiat. si eu as face la fel, din simpla teama ca nu cumva si baiatul meu sa o apuce pe cai de-astea.

Dar tu crezi ca homosexualitatea e un fel de virus care se ia cand stai de vorba cu un homosexual?

Stii cati barbati bisexuali exista? Da, casatoriti, cu familie. Poate chiar tu ai in cercul de prieteni un homosexual sau un bisexual, si habar nu ai.

Mergi la inceput

Acum remarc numele initiatoarei topicului: norma la.
Interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Io vreau sa-i multumesc cui si-a facut mila si a despartit cuvintul "she-male" ,altfel ma uitam ca bou`n tzeava mai ales in primul post unde-s toate cam alandala.
Iaca am mai invatat azi ceva (she -male cu tzatze si penis,she-male cu penis si vagin) boon,cultura vasta nu strica nimanui.Simt ca m-am mai desteptat putin.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Primul lucru am googalit shemalele ca mi-era jena sa recunosc ca nu stiu ce sunt alea, apoi din context citind pana aici m-am prins, da greu, maica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Interesant.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

pe celalalt site/forum unde a postat, explica si asta : norma e prenumele ei, la sunt primele doua litere din numele de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

dragelor,

pe mine m-a dezamagit reactia celor care au raspuns la misto sau isi pun problemna de trol, intr-un mesaj care pare scris sincer si are dreptul de a fi tratat cu seriozitate. Poate ca pe unii, franchetea socheaza. Nu inteleg de ce un membru nou care isi deschide inima este judecat dupa numarul mesajelor. Este neaparat sa dea mai intai o tura pe la retete, o tura de spanzuratoare si una pe la scutece ca sa fie crezut?
Nu judecati ci dati un sfat sau un gand. Atat vi s-a cerut. Daca nu aveti ce spune, ignorati mesajul.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Un brat de , imi place cum gindesti si nu numai de azi

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Interesant.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

pe celalalt site/forum unde a postat, explica si asta : norma e prenumele ei, la sunt primele doua litere din numele de familie.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Ihi, si noi ne stergem la nas cu manecile...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput