Prietene la bine si la greu - 144

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Magda succes cu, cura de slabire. Cred ca starea aceea speciala, este absolut fireasca, va doresc sa scapati cat mai repede de toate stresurile.

si ca tot zici de mama cu adresa, ca l-am tot balacarit ca nu vorbeste, parca parca a inceput si el, zice clar mama cu adresa, pai pai=papa si ii zice intr-un fel la floare, nu pot sa reproduc, dar oricum parca ma simt mai bine

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Teodoara, sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci numai bucurii celor dragi!!!

Va multumesc dragelor ptr incurajari. Licurici, problema principala acum este ca nu mai reusesc cu dieta...si nu pot sa traiesc doar cu castraveti, foamea e mare

Shtephy, oau...de cand nu am mai vazut o asa placinta...

Ramonika, hai cu vesti bune!

Magda,

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Draga noastra Teo sa fii sanatoasa .
Noi suntem ok. De la 09.00 la 10.00 m-a sunat soacra de 4 ori. Si clar ca azi cand Danut s-a dus cu bunicul la terapie si eu ma bucuram ca fac o baie ma cheama de urgenta la ea ca i-au amortit picioarele si se simte slabita... Halal noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
.

si ca tot zici de mama cu adresa, ca l-am tot balacarit ca nu vorbeste, parca parca a inceput si el, zice clar mama cu adresa, pai pai=papa si ii zice intr-un fel la floare, nu pot sa reproduc, dar oricum parca ma simt mai bine

si pe noi ne-a impresionat David acum 2 seri...am vrut sa il luam sus la nani si in momentul in care am sins lumina a inceput sa tipe: ninina!!! sunt sigura ca ei pot mai mult...sunt doar lenesi

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

poze de la party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna

pup fetele dragi!

Noi am bifat prima noapte de colici/ De la 16 la 2 a urlat in reprize. Acum Tudor se recupereaza si eu "ma bucur" de praful facut de muncitori in casa ( montam chestii)

Cuscri, suntem cu ochii pe forum dupa vesti!!!!!

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
poze de la party

Super party !

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Raluci super pozele de la party. Sa va fie de bine.
Ma bucur ca Remus si Rares devin mai vorbareti. Si eu astept de la Danut sa treaca de la silabe(baia este ba, carnea ca) la cuvinte(de fapt zice si el doua cuvinte in japoneza iar eu si ta'su ne tot chinuim sa ne dam seama ce inseamna "tasa" si"saia").
Ionela mare chin cu colicii astia... Multa putere .

Mergi la inceput

Acu ma dau si eu pe net ca nu m-am mai dus la soacra. S-a dus sotul cu ea la spital... Partea nasoala e ca sotul are un sfarsit de saptamana full. La facultate o sesiune de comunicari internationale(la care e in comitetul de organizare) si el organizeaza separat un eveniment international de capoeira. Ieri la 16.30 i-a aterizat maestrul din Franta si e super prins. Sper sa ajunga acasa macar sa manance.

Mergi la inceput