Prietene la bine si la greu - 144

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, te astept cu vesti bune!

Dankutza...ce sa zic de bucatarioara..hmm, mai mult imi plimba un pahar si o cana de acolo cu o furculita. Mai mult s-a jucat in cort si si-a carat diverse pe acolo, isi inchide usile de la cort prevazute cu scai, si tot se hlizeste acolo. La bucatarioara umbla mai rar, are doua usite jos-frigiderul cica si cuptorul, pe acolo mai ascunde cate ceva. Per total ma asteptam sa fie mai entuziasmata de ea..Poate mai incolo
Cred ca depinde ft mult si de copil cum percepe si reactioneaza..Nu stiu ce sa te sfatui.

Stephy, tare am savurat placinta, cu ocazia asta ai facut si rezumat, pt cine nu a citit in ultima luna, acu stie tot
Tare ai mai tras cu mana... Chiar nu se pot recupera alea 5 grade sa ai mobilitate perfecta cu ea?

Dana, te cred cu glicemia aia. Eu acum dupa ce am nascut am pus vreo 3 kg pe mine, am o foame continua, as manca si un lup. Nu ma pot abtine asa ca te inteleg...
Uite aici o listuta cu indicii glicemici ai alimentelor sa stii de ce sa te feresti mai rau si ce poti manca Banuiesc ca deja stii ce si cum trebuie sa mananci..dar na..poate iti foloseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Teodora Sa cresti mare si frumoasa si sa iti iubesti mult fratii si parintii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata neata!

La Multi Ani Teo, pui de mami Di!

Ramonika, sper sa vii cu vesti bune de la dr

Dana hai ca mai ai putin de tot!

Shtephy ce dor imi era de tine
la Alex ajung pe la 6.30-7...

pup fetele si puisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Nush cum se face ca atunci cand vine mama la mine in loc sa am mai mult timp...eu am mai putin...si abia apuc sa ajung la laptop.
La multi ani Dozz!!!
La multi ani Matei!!!
La multi ani Teo!!!
Ramonika tin pumnii sa fie totul bine...astept cu nerabdare sa te intorci de la dr.
Va pupik pe toate!!!

Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Teodora!!!!
sa cresti mare si frumoasa alaturi de fratiori si de mami drag!

va las o www.simonatache.ro/2011/11/11/oare-s-a-supara-mama-voastra-daca-i-zic-mama/" target="_blank">super lectura pentru dimineata, pare incredibil, dar pe mine m-a inviorat, dincolo de incarcatura emotionala

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Teodora!!!!

va las o www.simonatache.ro/2011/11/11/oare-s-a-supara-mama-voastra-daca-i-zic-mama/" target="_blank">super lectura pentru dimineata, pare incredibil, dar pe mine m-a inviorat, dincolo de incarcatura emotionala

Totusi nu vrei sa revii acasa, sa lasi Pakistanul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:

Teodora!!!!

Totusi nu vrei sa revii acasa, sa lasi Pakistanul?

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

gata, m-am mutat in tarile calde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
[gata, m-am mutat in tarile calde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neazta,

TEO LA Multi Ani fericiti

Ramonik te asteptam cu vesti bune

Wow Stephy ce rezumat frumos, esti o scumpa, te-ai gandit tu la toate sper sa se rezolve cu mana sa fie bine

Monis esti totala

Many mai e ceva cafia?

Dana hai curaj ca va fi bine sunt precisa

Ma mobilizez la scos poze acusica

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Teodora !

Noi speram sa il gasim zilele acestea pe dr. pediatru favorit pentru o evaluare a starii post-raceala. Mi se pare mie ca mai sunt ceva urme, sper sa treaca fara alt tratament.
Am vrea sa facem la inceputul saptamanii viitoare vaccinul de 6 luni (noi aici am ajuns cu schema) iar pe 22 avem programare la control cardio in Germania.
Pertecerea de 2 se va amana in wk de dupa control.

Rares pare a avea o tendinta de a spune "mama" cu adresa, abia astept sa se concretizeze.
Stam mai mult in casa, la plimbare doar la orele amiezii, daca e soare si mai ales daca nu este vant. Este un fel de carantina pentru control, Iarina nu a mai mers luna aceasta la gradinita si abia astepata sa mearga din nou. Anul acesta are o educatoare super, ei ii place pentru ca se joaca mai mult, eu sunt placut surprinsa ca a invatat cifrele de care anul trecut nici nu vroia sa auda.

Desi este cel de-al 10-lea control tot nu am scapat de starea "speciala" care ma cuprinde. La controlale de la Mures incepea cu o luna inainte. Acum s-a mai scurtat putin perioada si nu mai este un stres aparent insa ma trezesc ca imi este rau fizic, acel rau inchipuit (stare de slabiciune specifica anemiei, dovedita falsa in urma analizelor, stari de ameteala, iritare samd).
Pana la vara vom fi cumva intr-o oarecare izolare, mai ales dupa raceli, cu rabdarea iar pusa la incercare. Cel de-al treilea an de izolare.
Am revenit la cura de slabire, precedenta a fost cu rezultate 72-64, acum tind catre 60. Si sper ca va fi o preocupare utila pentru a nu lasa stresul din aceasta perioada sa actioneze in sens invers, cum a fost iarna trecuta.

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput