Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Olga iti doresc sa te simti bine ca sa intri cit mai des pe la noi, sa-ti treaca repede, repede durerea la shold si cutez sa-ti propun sa organizati o intilnire (SI) cind vine Simonapro. ![]() Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Multumesc frumos!!! Nu stiu ce m-a apucat mai nou, caci eram sanatoasa pana acum
Apropos, i-ai administrat lui Ian tratamentul de deparazitare? Ce i-ai dat pana la urma? Am descoperit si eu giardia la ai mei si mi-a dat doctorita Dudon (asa am inteles la tel). Am intrebat-o de 2 ori daca trebuie sa le dau si ceva pt ficat si a zis ca nu, ca este doza unica etc. Maine am de gand sa le dau, dar eram curioasa daca ati auzit de acest medicament.
Olga, mamica lui David iepurasul

si
25+
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 da, le punem pe mailul comun la final |
pare ok ca la sfarsit sa scrim auto...ce-o iesi
madan-ai incurcat borcanele...deloc
Multumesc tuturor pt urari si gandurile bune.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
ca ai scris asa frumos ceea ce gandeam si eu dar nu-mi iesea asa de bine-n scris Oricum eu nu am inteles esenta intrebarii asa ca nu am raspuns pana acum , adica ce as vrea eu sa spuneti despre mine si eu sa nu stiu ca sunt asa ??! mda, as vrea sa-mi spuneti ca sunt foarte frumoasa |
Da-da-da! Si slaba, daca se poate cu vreo 5kg, ca pe-astea eu nu reusesc sa le mai dau jos!
Desteapta si modesta sunt deja, deci m-am rezolvat: sunt perfecta!
Asa, ca tot te-am prins: Novus, poftim la tocana!
Ce-as mai putea adauga pentru un plus de gust al tocanitei? Ca s-a cam (s)pus deja... Dar io-s de la partid/ lan de floarea soarelui/ turma si am toata admiratia despre tufata citata.

Sa pun un pic de condiment? Cu inteligenta si "spiritul" ei, nu as vrea sa o supar vreodata.
De-aia ma declar 100%pro.Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
Olga, nu am auzit de medicamentul pe care ti l-au recomandat. Te rog, dupa ce-l cumperi, sa-mi spicuiesti nitzel din prospect. Noi am facut trataemnt cu Zentel + Liv 52. Vineri am terminat. Inca n-am facut noi analize. Jambo si Ian au fost ok, mie mi-a fost rau si am mincat scandalos de mult
si se vede; momentan, "profit" de ocazia ca iar am citeva kg in plus si maninc "la liber"
pina la urmatorul...stil de viata. ![]()
La cine ai descoperit giardia? La ambii copii?
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
olishka spune:
| citat din mesajul lui inapreda Olga, nu am auzit de medicamentul pe care ti l-au recomandat. Te rog, dupa ce-l cumperi, sa-mi spicuiesti nitzel din prospect. Noi am facut trataemnt cu Zentel + Liv 52. Vineri am terminat. Inca n-am facut noi analize. Jambo si Ian au fost ok, mie mi-a fost rau si am mincat scandalos de mult La cine ai descoperit giardia? La ambii copii? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
I-am facut analize lui David. Mi-a zis pediatra sa-i dau si lui Chiti si sotului. Eu nu am voie sa iau caci sunt gravida.
Olga, mamica lui David iepurasul

si
25+
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Fetelor, dupa calculele mele, mai sint multe fete care nu si-au facut tema, asa ca, va rog, tocanitzi, tocanitzi! Ca sa nu ma las mai prejos, merg sa "execut" un gulas cu cartofi si coaste de miel. Dar, stati linistite, revin! |
Aoleu! Si eu am la marinat niste pulpe de miel, care urmeaza sa se alature unor smokine.... daca mai stau mult aici parca vaz ca raman nealaturate, ca acush imi sosesc musafisii si astea tre sa se mai alature si in cuptor nitel... nitel mai mult.
A-propos de "reorientare", am intrebat la "multinationala" daca mai angajeaza "fatuci proaste" pentru munca de negru mic care invarte la cazan. Si ce credeti ca mi-a raspuns omu'? Ca cica pt asta se cauta fix "fatuci proaste"!

Nu am dezvoltat... cam mi-a fost teama... Oare... nu sunt... "fatuca"? Mi s-a sugerat un blog de prajituri... dar parca nu ma vad asa grozava...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Floric Anamaria Aici incep cu o scuza, pentur ca o ”cunosc” prea putin. Adica, pot spune, ca mai putin decat pe restul fetelor de tocat. cu toate aceste o vad o persoana calda, blanda, familista si intreprinzatoare pentru bunul mers al familiei. |
Ader si eu la caracterizarea lui Floric.
Denisa-Madalina
fericita de
anca_nicolae spune:
Sa raspund lui inapreda... imi asum riscul valurilor de critica ce le si vad, de pe acum, in zare, ca viiiiin :)))))
1. Curiozitate: ce era/este surpriza mega-apreciata? Io nu stiu nici in ziua de azi.
Surpriza:
inca mai am parca 8 fete la destinatari [din bucuresti], dar, dupa faza x, mi-a scazut mult fericirea pe care o aveam inainte, cand ma simteam libera si lidera
pe idee, :(, si nu am reusit sa mai manufacturez cele 8 modele ramase. De trimis oricum o sa trimit, pt ca e o amintire draguta la orice moment de timp. Momentul cand o persoana primea surpriza, era el insusi o surpriza, de asta nu anuntam cui urmeaza sa-i trimit... si cine era "activ", la acel timp, stia acest lucru.
En fin, acu au trecut multe luni de zile..., si probabil majoritatea stiu despre ce era vb, asa ca pot sa dezvalui surpriza. Era un bradut facut de mine [t+v cateodata], din sarma in forma de spirala, sarma bordata cu beteala argintie si verde [combinatia diferea de la un model la altul], pe care agatzasem [cum stau pozele la uscat dupa developare, asa era in imaginatia mea...] poze cu ghioceii, ASA cum erau ei mici-mici-mici.
Pozele ghioceilor le-am strans de la fete dupa N, N, N strigari, si N, N, N termene limita, sperand eu sa le termin toate surprizele pana in Craciunul acelui an [dar nu am reusit]. Am inceput expedierea cu fetele de la distanta, Franta, apoi alte orase, etc, gandindu-ma matematic ca fetele din bucuresti le strang 1 data pe toate la o intalneala, ultimele.
Bradutul e cam de marimea unui coif din acela de petreceri si eu chiar sugerasem ca, la fiecare An Nou, cine doreste, poate pune in varful bradului cel mare, acest bradut mic. Gianina chiar a si aplicat sugestia :). Iar Ayla mi-a trimis o poza cu bradutul de la mine undeva intr-o camera de la ea.
Am simtit ca acel bradut chiar simbolizeaza, pe de o parte, copilaria bebelusheasca a ghioceilor, si pe de alta parte, legatura dintre noi, mamele acestui club. Era un fel de album de poze, dar evident, fiind de la mine, un album nestandard.
Din pacate, si acum, dupa atata timp, cand imi amintesc de modelele ramase [pe care as dori mult sa le termin, fetele care au colaborat stiu ca totusi, e ceva munca/timp] mi se strange sufletul :(. Nu mai reusesc sa fiu fericita, nu mai reusesc sa ma simt libera, nu ma vad decat un simplu executant care si-a permis sa nu urmeze cu strictete planul...
De asta am zis ca sufletului meu ii este frica de anamaria... pentru ca a reusit sa calce pe inima mea [si fff putini reusesc, nici macar daddy nu m-a calcat pe inima
, care, vorba aia, m-a parasit :(((]. Stiu, anamaria nu a avut intentie. Insa... nici aditapop nu a avut intentie sa supere pe careva, cand a tras de maneca. Si totusi..., pe ea majoritatea a taxat-o pt ca deh, ea nu e din Anglia :). Eu, tocmai pe dos, pt ca aditapop ne-a tras de maneca pe FATZA, nu m-a suparat deloc, nu m-am simtit constransa, m-am simtit libera sa o votez sau nu, si am ales da, ca sa pot sa ii aduc o mica bucurie. Adica eu am perceput-o pe adita f camaradereste, in sensul ca bai, sa nu uiti sa ma votezi [dc ai chef], nu am simtit ca sufleteste, sta si asteapta sa o votez eu, anca, in particular, si nici nu am simtit ca ea, adita, va sta apoi luni de zile sa se framante ca de ce nu am votat-o eu. Era strict o relatie de "like pe FB", nu era vreun repros sentimental.
Pe cand la anamaria, eu am simtit [repet, ACCEPT ca doar eu am gandit altfel, nu cum a zis ilinca ca eu nu recunosc greseli, nici vorba...] ca SUBTILITATEA si ENGLEZISMUL intrebarii ei mi-au strecurat in suflet ca trebuia sa fi avut DORINTA sa ii trimit si ei surpriza, si cum de nu am avut-o. Adica, fata de anamaria, m-am simtit ca nu mai eram EU cea libera sa aleg cui trimit, sau, ca o comparatie, era ca la un cuplu cand ea intreaba: dar cu mine de ce nu dansezi, ci doar cu x? el.. ce sa mai zica... ori se "supune" [deci executant] si va dansa si cu ea [dar nu din alegere personala], ori nu mai danseaza cu nima ca sa evite alte intrebari. Eu [fiind mai barbata, cum zice arabul meu
], asa m-am simtit fata de anamaria. Si cum eu incerc sa fac lucruri din alegere personala [nu alea mandatory, cum e mersul la serv, schimbatul pampersului :))))], atunci inima mea s-a simtit cam ca in expresia populara "cu tocul ei in gatul meu". Desigur, toc fin, elegant.
Dar, o sa reusesc eu la un moment dat sa ma scutur de aceasta sufocare, si sa termin modelele si sa le trimit, pt ca fetele din lista chiar se vor bucura, si poate-poate voi reusi sa readuc, in sufletul meu, bucurie si placere vizavi de acest subiect. Deocamdata, acolo, in suflet, am doar un "zip" [adica mi-am arhivat placerea si sentimentele si mi-am zis ca scarlet: o sa ma gandesc la asta mai tarziu
].
2. Riciiala: de ce simtisi matale musai nevoia sa-l...introduci pe Jambo in descrierea ce-mi era dedicata MIE? Relevanta metodei este...metaforica din punctul meu de vedere si puteai sa...eviti daca vroiai. Dar n-ai vrut. De ce? Nu bag mina in foc dar nu cred ca ai mai folosit acesata "figura de stil" vorbind despre alte tufete (nici acum, nici alta data)
Mai intai ca nu stiu la care "metoda" te referi. La faptul ca te-am descris pe tine prin introducerea altui personaj? Sau la care?
Apoi, sa raspund. Eu am crezut ca jocul acesta presupunea, asa cum multe fete au zis, o curiozitate de a vedea perceptia si feedbackul fiecaruia fata de ceilalti. Mai mult, toate fetele participante s-au declarat ca nu se vor supara cand ceva nu se potriveste 100% cu ele [vor zice dc nu se potriveste, dar fara a reprosa cuiva ca nu a nimerit caracterizarea]. Ee, nu a fost chiar asa, tu chiar m-ai luat un pic la trei pazeste ca de unde pana unde stiu eu cum e in familia ta etc.. Noroc e ca nu m-am speriat si nici suparat [ca la intrebarea 1, la fazele mai militaresti, pe FATZA, nu ma intimidez, nu ma sperii :)))), doar la alea prea fine si subtile].
So, eu am crezut ca descrierea unei persoane se face avand in minte o gramada de chestii: postari, intalniri, poze, in general relationari ale persoanei descrise cu noi, si cu alte persoane. In cazul tau, aveam in minte niste postari, intrebari de ale tale, preocupari, framantari contradictorii, aveam in minte o poza de la nunta ta, fiecare dupa cate un perete al unei cladiri, aveam in minte putinul timp de la Sovata. Asa ca am descris ce am surprins eu, atat cat m-a dus capul. Faza cu jambo am introdus-o pt ca am coroborat 2 aspecte:
- in majoritatea postarilor tale, framantarile/opiniile/dorintele/stiul interesant/etc sunt clar ale TALE, si, pt ca te remarci, esti, in mintea mea, o vedeta. Si totusi, pana la urma, decizia este a lui Jambo. Deci, el este mai vedeta decat tine, asa am gandit eu, desigur, poate gresit, no problem.
- la Sovata, in seara de relaxare/jocuri, tu erai printre cele mai aparte gagici, tunsa misto, imbracata cool, erai [iar] mai vedeta decat alte fete. Si totusi [iar] jambo i-a focusat mai mult pe ceilalti. In acest timp in care el era "pe scena", ti-am surprins privirea ta catre el. Il priveai cu mandrie si admiratie.
Din aceste 2 aspecte, am concluzionat ca desi, la prima vedere, s-ar crede ca TU esti vedeta, pare-se ca jambo este adevarata vedeta.
Poate concluzia mea nu te bucura, poate e gresita, dar daca am intrat in joc, mi s-a parut ca e firesc sa scriu exact ce gandesc. Nu cred ca am scris ceva grav/negativ/rau, de exemplu, de N-ori am laudat si aclamat la scena deschisa pe dl Pisik, si nu cred ca vreodata Pisik s-a suparat ca as fi pus-o, cumva, in umbra. S-a bucurat si ea, ca noi, ca Florin e asa de simpatic si ca toti suntem incantati in compania lor.
Faza cu manusa de duel, a fost intr-adevar, o metafora, plecata de la aceeasi seara din Sovata, cand, de vreo 2 ori cel putin, tu ai aruncat in eter cate un subiect/intrebare, interesante, dar tu doar aruncatul l-ai initiat, pt ca doar noi ceilalti [inclusiv jambo] ne-am implicat in dezbaterea problemei. Tu doar ne-ai privit, de pe fotoliu, calma, cu privirea atenta, sa nu pierzi nici un detaliu, si acum te vad, stateai in fata mea [ca in cantecul acela: "imi amintesc de tine/erai in fatza meaaa..." ]. Priveai si culegeai. Si sigur, il mai priveai si pe jambo sa-l vezi cat de focusat si focusant era... tot cu mandrie, exact ca un regizor...
Toata descrierea mea fusese "de bine". De asta m-am mirat ca tu ai "reusit" sa-l deturnezi in ceva gresit, ceva ce te-a nerfat...
Daaar, pana la urma, de asta suntem pe forum, relationam, ba un love, ba un hate [vorba ilincai
], dar, cu siguranta, existam :)
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
![]() ![]() La multi ani!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dupa cum probabil ca s-a observat, nu ma pricep la cuvinte si urari... dar ii doresc... tot ce-si doreste ea, uneia dintre tufetele mele preferate. Si asta cred ca s-a observat! ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Cei intelepti au inteles!
Pup inapoi!

!!