Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si acum bancu' zilei: io daca acum sint la Finante Banci sint buna? Ma primiti? Ca, daca-i exclusivist, musai tre' sa fiu si eu!

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

deci, da !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, sint faine ambele dar salteaua imi place si mie mai mult pentru ca are deja casuta si tunel. Salteluta, in schimb, o pun pe lista.

Ti-ai terminat auto-critica?
Te intreb pentru ca mi-a venit o idee: n-ar fi, oare, ok sa postam TOATE auto-portretele la sfirsit de tot? Sa fie ca un fel de "cu masca, fara masca". Cred ca, in momentul asta, atentia e captata mai ales de "ce spun altii despre mine" iar "cpmpunerile" despre propria persoana nu s-ar bucura de aceeasi "audienta"

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor nu uitati de :

INTALNEALA DE IARNA 2011

Perioada: 16-18 decembrie 2011

Pret: 380 - 400 ron /familie/sejur care include cazare + demipensiune (o sa trimit pe mail-ul comun lista de meniu si alte detalii primite)

Participante : Novus, Anaan, Gina, Denisamada, AncaNicolae, Olga (telefonic deocamdata ), Pisik

[:D}
Editez pt ca m-a sunat Pisik si m-a intrebat cum de nu am trecut-o pe lista

Pai kiar! Cand anunti cate-o intalneala, ar trebui sa "afisezi by defalut" niste nume! Mai ales acum cand avem un mos de asteptat...

Mai, mi se pare mie sau la un moment dat am citit ca Pisicoasa gri se sub/sus trage? Va rugam pe aceasta cale, sa reevaluati problema! Va asteptam cu interes!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

anamariame- si eu, si eu vreau sa stiu

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Ce anume?
Is cam imprastiata azi.
Edit: Ah, da , am zis deja ca nici eu nu am habar. Pur si simplu simt ca ma voi descurca. Asta daca ma incumet...

era vorba de operatiunea cartea cu povesti

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Olga iti doresc sa te simti bine ca sa intri cit mai des pe la noi, sa-ti treaca repede, repede durerea la shold si cutez sa-ti propun sa organizati o intilnire (SI) cind vine Simonapro.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Eu ma agit cu mutarea pe alt departament la munca, sper sa iasa ceva bun din asta.

Joi ajung la Bucuresti, daca reusesc sa ma operez la ochi vineri, din pacate nu o sa mai am voie sa stau o perioada la calculator, o sa raman in urma rau

Mi-ar fi placut sa cunosc fetele din Bucuresti, dar e dificil pe vremea asta sa ne adunam undeva.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Bafta cu job-ul stiu ca ti-a dat multe batai de cap in ultima vreme.

Fetelor un motiv in plus sa ne vedem...facem cunostinta cu Simona Simona tu o sa mai ai timp de intalniri? Daca da, cand?

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, sint faine ambele dar salteaua imi place si mie mai mult pentru ca are deja casuta si tunel. Salteluta, in schimb, o pun pe lista.

Ti-ai terminat auto-critica?
Te intreb pentru ca mi-a venit o idee: n-ar fi, oare, ok sa postam TOATE auto-portretele la sfirsit de tot? Sa fie ca un fel de "cu masca, fara masca". Cred ca, in momentul asta, atentia e captata mai ales de "ce spun altii despre mine" iar "cpmpunerile" despre propria persoana nu s-ar bucura de aceeasi "audienta"

Mama lui Ian.

nu e gata, inca
da, le punem pe mailul comun la final

Mergi la inceput

Novus, iti super multumesc pentru onoruri, dar, in caz ca n-ai observat, in afara de faptul ca m-am inscris si sper ca, intr-o zi sa intru in posesia diplomei, io n-am nici in clin, nici in mineca nici cu Finantele, nici cu Bancile; adica...ba da, ma bate gindu' daca tot vine Sfirsitu' in 2012 sa fac un imprumut baban la Banci (la plural) si sa o sterg in Cuba cu barca

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Azi zic Sa traiti cu numele care va sarbatoriti onomastica!

La multi ani!

Dodo. sper ca nu incurc borcanele daca iti urez si tie "la muti ani!"

Si profit de ocazia asta sa "te toc" un pic, kiar daca numai ce am spus ca nu sunt buna la cuvinte... dar acum asa-s de obosita, ca am intrat pe subcortical si in momentele astea sunt un pic mai... vorbareata (a se citi scriitoare).
So, mie mi se pare extraordinar cum ati luat voi catzel si purcel si v-ati mutat acolo unde era cel mai bine pentru copil. Dincolo de eforturile de zi cu zi, a schimba totul asa cum ati facut-o voi, e ceva deosebit!
In contextul asta, nu reusesc sa-mi explic "negativismul" ala despre care vorbea si Novus, pentru ca esti PUTERNICA... Daca fac un efort, reusesc totusi, pentru ca stiu cum am fost si eu pusa in situatii limita... dar eu nu m-am simtit niciodata puternica...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Olga: sa imi trimiti te rog numarul tau de telefon pe PM, ca sa tinem legatura.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput