Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

sa stii ca as veni, mi-ar prinde bine o iesire cu atatia copilasi, vorbesc cu consortul diseara si revin

Amalia

No asa da ! ma bazez pe tine ca lamuresti si sotul caruia iti garantez eu ca o sa-i placa si lui, avem si o gasca de tatici de nota 10 (nici nu aveau cum sa fie altfel langa niste doambe ca noi, nu ?!)
O sa avem si serbarea picilor de Craciun, fara poezii, din fericire, doar cu cadouri, dar detaliile astea ti le spunem pe parcurs, ideea e ca nu trebuie sa ratati intalneala asta !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, singura problema majora pe care o am eu acum este sanatatea Evei. Ca in sezonul asta de iarna, eu nu pot garanta ca nu va avea vreo viroza ceva tocmai atunci cand noi tb sa fim la munte In rest, ma incumet la drum. Si inca ceva: Ilinca, haaai si tu!!!Deja m-am intristat ca inapreda nu poate veni :(Pisigri, voi? Nu aveti cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anamariame- eu o vad ca doamna delicata, frumoasa, eleganta ce stie sa bea cu delicatete o ceasca cu ceai; are asa un aer ... de odinioara, vremuri care mie imi sunt tare dragi
si aici simt ceva neliniste, o urma de nehotarare, multe ganduri si framantari
imi place cum gandeste, imi place diplomatia si iscutimea
mi-ar place sa lenevim intr-o livada inflorita mancand dulceata de trandafiri (ca eu asa o "vad" pe anamariame)
eu pe anamariame o asociez cu rozul diafan
nu prea o vad infuriindu-se, urcandu-i-se sangele la cap si stand sa-i pocneasca o vena, nuuu , nici vorba de asa ceva

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

mai, la voi apare o pagina cu reclama la RBS? ca ma enerveaza. o inchid eu imediat dar...
ieri m-a sunat o fatuca de la o agentie de sondare a opiniei omului si am discutat despre banci (d-ale acu bani nu de sezut) si la intrebarea daca am auzit de urmatoarele banci (si ea le-a enumerat) numai de nrvi facuti de reclama asta am zis NU la RBS. In fine...asta sa mai destind atmosfera de aici.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

ca stiam eu ca mai aveam ceva pe teava despre fimiile astea tocate si aruncate pe jar

Acu, citind mesajul Gianinei (fii pe pace ca iti vine randul) mi-am amintit ca nu am scris la Novus si Anamaria ca eu le vad in clasa ”high-society”

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
cum imi pare mie rau ca am intervenit ieri, daca taceam, filosof ramaneam. Imi dau seama ca impresia pe care am lasat-o a fost ca m-am bagat si io in seama ca sa fac pe avocatul diavolului, sa par mai cu motz, sa reiasa ca ce buna-s io la sufleu etc. N-a fost chiar asa, a fost un impuls al sufletului meu, mi-a fost mila de cum i s-a taiat macaroana femeii. Stiu ca majoritatea credeti ca a fost drept si nici nu vreau sa incerc sa va schimb parerea, argumentele voastre au fost foarte pertinente. Eu am zis doar ca, intr-un fel sau altul, si ea e de-a noastra, a fost o vreme ca participa si ea la discutii, are un baietzel dragutz...mi s-a parut ca a fost zugravita ca fiind de-a dreptul machiavelica pentru un kkt de concurs cu premii ("cerseste voturi/ se baga/ trage de maneca/profita etc" mie mi s-au parut un pic exagerate sau pompoase, atata tot).
Cu musca pe caciula nu ma simt, ca de ma simteam, nu aduceam asta in discutie, mergeam tarash pe coate si ma gandeam:"numa sa nu-si aminteasca tufetele de concursurile mele!":))))

Ilinca,tufata imi esti draga dar sa stii ca aseara m-am tot gandit si nu am priceput ce te-a apucat, pe bune , de ai postat mesajul ala care nu avea nicio legatura cu intamplarea reala

Adica una e sa participi tu la un concurs sau alta tufata de aici, sa veniti si sa ne dati link-ul , ok, daca vrem votam daca nu, nu

Si alta e sa vina Adita care nu mai scrisese de mult (fara suparare Adita dar intrai doar in perioada concursurilor, daca iti amintesti data trecuta ti-am si scris ca , ma citez :Adita a inceput un concurs ma si miram cum de nu ai aparut !!,ai prins ironia atunci dar vad ca nu ai bagt-o la cap), aici degeaba a insirat Anca lista cu fete dragi inactive ca tot nu se schimba nimic, e altceva, si direct sa se repeada cu cerutul voturilor ! bun, a pus primul mesaj, l-am citit toate ca era ora de maxima audienta cu caracterizarile, nu trec bine 15 minute, iar pune mesajul, Anca doar tu m-ai votat + un emoticon plangacios !! no, da-o incolo de treaba !! pai asta nu e cersit/folosit/manipulat si luat de prost !!

Nu am nimic cu Adita si sper sa isi schimbe imaginea pe care si-a creat-o aici de ''concursofila'', ok e pasiunea ei, asta nu o face un om rau dar nici nu sunt de acord cu pledoaria ta pt toleranta care nu are nicio legatura cu situatia de fata ! si aici Andiaroro a explicat f bine si in asentimentul meu

Sper ca ati priceput ceva si v-ati prins ca m-am turat !!

Mergi la inceput

Printre telefoane, forum si ceva d-ale servicului, stiti ce fac eu...incerc sa gasesc info pe net despre cum sa repar imprimanta. Adica, vreau si insist sa imi depasesc cu totul conditia. Tare mi-e ca daca ma mai mananca mult s-ar putea sa imi depasesc conditia financiara caci daca o stric de tot, o platesc de buna.
Am la serviciu o multifunctionala care a facut pana acum doar imprimare care atunci cand a fost mutata, ”inginerele” astea de pe aici (colegele) au tras de ea, nu stiu exact dar acum ii filfaie o parte componenta, masinaria pe unde iese hartia. In fine, ca sa nu mai zic ca ori de cate ori nu functiona sau ceva asemamnator...aceleasi inginere o scoateau din priza. Aici, in categoria asta ma introbag si eu caci am scos-o si eu din priza de aiurea, ca sa o resetez cumva.
Ei, acum, pt ca evident NU exista bani pt service...ma fac eu inginera.

PS: Nu am nimic cu inginerii, s anu se inteleaga ceva gresit ca or mai fi ingineri printre noi pe aici.

PPS: Cred ca devin obsedata sa nu cumva sa supar pe cineva pe aici

PPPS: IU-HUUUUUUUUU. s-a deschis chiar acum imprimanta. Nici nu i-a luat mult...De azi dimineata de la 8 bagata in priza.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, singura problema majora pe care o am eu acum este sanatatea Evei. Ca in sezonul asta de iarna, eu nu pot garanta ca nu va avea vreo viroza ceva tocmai atunci cand noi tb sa fim la munte

Pai si la Sovata parca de aceea nu ati venit ,nu ? tot pe ultima suta de metri s-a imbolnavit Eva, nu ?

Mergi la inceput

M-am bucurat degeaba. S-a deschis parlita asta insa nu vede reteaua.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Aaa, multam de rapsunsurile la intrebarile optionale, aia cu baiatul si ailalta . Ca la bancul cu Bula si Bulache, ce partajau aceeasi sonerie, pe un bilet scria "pt bula sunati 1 data", si pe al 2-lea bilet scria: "pt bulache, alta data".

Am vazut ca a 2-a intrebare necesita clarificari. So:

Q2: Ce caracteristica [probabil calitate] v-ar place sa descoperiti ca o aveti, prin prisma ochilor celorlati, si despre care voi sa fi gandit ca nu aveti sau ca aveti intr-un nivel mai scazut?

Nu era vorba despre "in ce am vrea sa ne ambalam", si nici de ceva ce nu avem deloc. Nu.

Este vorba despre elemente [despre noi, firea noastra, caracterul nostru, corpul nostru etc] pe care nu le putem cantari exact-exact, si care, poate, in viziunea noastra ne-ar fi placut sa le avem, dar nu credeam ca le avem.

Uite, 2 exemple mai concrete decat cele date prima data [sigur, exemple luate din start in tarbaca.., na, erau de la mine, era normal :)))] sunt:

- Floric. Imi amintesc ca mai demult scrisesem eu ceva despre ea [fara sa fi fost vorba de o descriere intentioanta], si ea ne-a raspuns ca si-ar fi dorit sa fie asa cum zisesem eu, dar nu crezuse pana atunci, si e bucuroasa dc descopera ca s-ar putea chiar sa aiba un pic din acel ceva.
- Ilinca: o vreme, inainte de un anumit bal [parca primul la care a fost cand era inca bebelusha Phiphi] ne tot scria amuzata, si la misto, despre imaginea ei, insa, dupa ce ne-a aratat pozele de la bal, s-a bucurat sa descopere, prin ochii nostrii, ca de fapt arata super bine si se remarca f mult fata de alte persoane din poze. Si acum am in minte o poza de grup in care singura persoana interesanta si sharmanta era ilinca [fara linguseli, ca stiu ca tot 10 pag o sa primesc :))), a si zis ilocam uraste mita :)))]. Si multe fete au scris atunci acest lucru. Apoi, Ilinca ne-a scris ca ia uite domne, ea nu se credea chiar atat frumoasa, dar acu', dupa parerile noastre..., parca-parca isi schimba ceva in autoevaluare. Eu, cel putin, asa am perceput-o atunci, ca o descoperire de care, pana atunci, nu fusese convinsa 100%.

Eu cred ca orice om, in sinea lui, are cel putin o chestie pe care si-ar fi dorit-o "implementata" in personalitatea lui, dar pe care nu o are sau crede ca nu o are... Pisigri a zis ca ar fi vorba de "low..". Eu insa, am denumit mai simplu, pe romana ca: nu toate lucrurile pot fi cantarite exact-exact, si tocmai de aici posibilitatea existentei unor diferente de perceptie... diferente, ce, in anumite cazuri, ne sunt favorabile :)

novus, am retinut cu avansul, merci. O sa citesc pe mail variantele cu masa, desi.. sincer, dupa experienta turcului, de unde am iesit "shifonata" aici, pe forum, ba ca am refuzat mancare, ba ca a iesit turcul pe minus la bani ca si cum n-as fi platit, imi vine sa zic ca venim doar cu "sendvisuri". Ma rog, TOTUSI, voi citi variantele, ca sa ajut la cresterea nivelului de toleranta pt proiectul din Baia Mare :) [eu la "spiralari" nu ma bag, asa ca doar prin aplicari live pot pune si umarul :)))]

aditapop
Ma bucur ca ne-ai scris SI azi, [chiar daca dupa un soc de amaraciune], si sper ca ai vazut ca totusi, pana la urma nu a fost nimic grav [ti-a explicat fb floric], si nici super-mega deranjanta nu ai fost pt toti. Iar faza cu concursurile, sunt multe fete care au participat la jocuri bazate pe "voturi de prietenie", parca era ceva cu niste boabe de cafea, sau cu ferme, nu mai retin, eu mereu am trait paralela cu concursurile in sine, dar nu cu participantii . Asa ca ... noi te asteptam pe aici, "ca o fi vot,/ ca o fi dor,/ ca o fi doar un simplu alo,/esti TU, si asta este tot,/ce va conta in timp,/ in acest loc" naaa, asa a iesit rima :)))

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput