Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 da nici prin cap nu-mi trecea ce era cu + si - ![]() |
iti scrisesem si eu dar probabil n-ai bagat de seama

dar ce-ai facut iar cu semnatura ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 merci de ajutor tufete, am rezolvat-o ![]() si asa am scapat si de moderare Amalia |
No, acum te poti lansa la vorba/replica in timp real
Imi place poza de la profil

novus spune:
Alexandra, la intalneala sper ca veniti, nu 
?!!
AlexAndra_81 spune:
Novus, am vazut ca mi-ai scris, da na, mai cu treaba la birou, mai intra unul, mai iesa, dar pana la urma, asa moldoveneste, iesi si semnatura. 
Amalia
AlexAndra_81 spune:
sa stii ca as veni, mi-ar prinde bine o iesire cu atatia copilasi, vorbesc cu consortul diseara si revin 
Amalia
anca_nicolae spune:
magdy
ma bag eu la gazduit, dod stie de ce, si anume:
- am apart de 3 camere, dar traim ca-n garsoniera, deci am camera libera pt voi [si pt musafiri in general]
- mie imi place sa am "casa deschisa", cum se zicea pe vremuri mai nobile [ca tot veni vorba, la tocanitza, de vremuri mai "burgheze/nobile" ]
- am masina si imi place sa sofez, ff des fac ruta aeroport, chiar erau vreo 2 luni de cand nu mai mersesem :)))
So, daca te incanta Drumul Taberii, "linistea" unei familii cu persoane "delicate, blande si tacute",
, vb pe pm, nr meu de mob e pe lista de nasteri, tinem legatura. Aaa, si dc nu te gasesc in aeroprt, sa stii ca stiu un pic de germana, adica strict 1 singura fraza [scriu mai fonic :)))]:
"ich bin eine schone madchen und ich mochte essen eine chocolade",
fraza ce sigur te ajuta sa ma gasesti/descoperi in aeroprt :))))
edit: iar mi-a iesit subliniat, mereu uit sa nu pun ghilimele si paranteza dreapta...
, adica ar trebui ori sa renunt la metafore/citate [ceea ce nu pot, ca atunci s-ar pierde "ambiguitatea" postarilor mele, ar fi prea clare, nu?
], ori sa nu pun paranteze, adica sa scriu doar chestii de baza, esentiale, nu adaugiri [ceea ce iar nu pot, nu?
]
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Gianina34 spune:
inapreda - eu am perceput-o de la primul contact ca fiind omul intrebarilor, despicarii firului in 4, usor nehotarata, influentabila de "ce spune lumea" (insa nu in ce priveste cresterea si educarea lui ian)
parca ar fi un alt om care se gaseste inchis intr-un trup de care nu-i tocmai multumit
pana acum a avut foarte multa putere sa lupte, sa-si gaseasca locul insa in prezent o simt oarecum secatuita si dezorientata si am sentimentul ca, atunci cand va trage linie, compromisurile pe care le va face pana la urma nu-i vor face bine, desi pe moment va avea senzatia ca ia o gura de aer, ca va fi mai aproape de "cea fost odata"
tare mi-ar place sa stau la masa cu inapreda (sincer, ea a fost cea care mi-a "trezit la viata" oare's'ce talente bucataricesti)
si mai cred ca locuieste intr-un oras mult prea mic pentru cat este ea de tanara si nelinistita si de cat de multe poate primi si oferi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Ilinca_M. spune:
"La Multi Ani!" tuturor sarbautoritelor, in frunte cu Anaan, Mihaelacg, Dodo, mababei...e si Bianca pe lista sau ati glumit?![]()
Acum imi pare mie rau ca am intervenit ieri, daca taceam, filosof ramaneam
. Imi dau seama ca impresia pe care am lasat-o a fost ca m-am bagat si io in seama ca sa fac pe avocatul diavolului, sa par mai cu motz, sa reiasa ca ce buna-s io la sufleu etc. N-a fost chiar asa, a fost un impuls al sufletului meu, mi-a fost mila de cum i s-a taiat macaroana femeii
. Stiu ca majoritatea credeti ca a fost drept si nici nu vreau sa incerc sa va schimb parerea, argumentele voastre au fost foarte pertinente. Eu am zis doar ca, intr-un fel sau altul, si ea e de-a noastra, a fost o vreme ca participa si ea la discutii, are un baietzel dragutz...mi s-a parut ca a fost zugravita ca fiind de-a dreptul machiavelica pentru un kkt de concurs cu premii ("cerseste voturi/ se baga/ trage de maneca/profita etc" mie mi s-au parut un pic exagerate sau pompoase, atata tot).
Cu musca pe caciula nu ma simt, ca de ma simteam, nu aduceam asta in discutie, mergeam tarash pe coate si ma gandeam:"numa sa nu-si aminteasca tufetele de concursurile mele!":))))
Uite, spre ex, intr-o vreme, simteam ca-mi pocneste capul de nervi cand o apucase pe adrisimo mania cu "plantatia de cafea", amaaa, imi venea sa urlu!! Cand i-au dat avertisment si ea a trecut peste si a continuat cu "reclama ilegala" aproape ca m-am bucurat:"nah, sa-i fie invatzatura de minte!"
Poate ca de reactionam si eu pe moment, cum bine a facut Anaan acum, ar fi fost mai cinstit si mai bine pt mine, decat sa "ma macin in mine" si sa tot turbez vazand "plantatia de cafea":))) Acum mi se pare o copilarie, dar atunci am marait bine in sinea mea:))
Cum sa zic pe scurt, eu chiar nu vad o problema in faptul ca v-ati exprimat o nemultumire; mi-am zis parerea ca asa mi-a venit, andiaroro are dreptate ca mi se trage si de la faptul ca ma preocupa tematica asta, a tolerantei, in ultimul timp.
Deci io zic ca "hai sa nu ne suparam, tufrate", ce naiba, s-a incins atmosfera, e drept, dar asta nu e neaparat un lucru rau
Daca v-am suparat/enervat, va rog sa ma tocatzi fara mila cand imi va veni randul!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.