Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

da, miki, in fiecare seara o canuta de lapte cu cereale. O bea cu paiul. te gandesti ca apitu inseamna lapte?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

daaa, editasem mesajul anterior.. sa-l intrebi sa vedem daca te aproba..

Mergi la inceput

hai mada, noapte buna..ca parca ma doare pe mine capul de foame in locul tau..de la 4 si un mar ?????

Mergi la inceput

apropo de obiceiuri de mancare, cand avea vlad vreo 8-9 luni, soacra mea venea cu exemple de la tara de la bunicii sotului..ca e un baietel acolo de varsta lui vlad care mananca orice, cu ei la masa..si l-a vazut ea cum baga cartofi prajiti si zeama de muraturi..
mie imi vine sa plang cand stiu ca exista astfel de copilasi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

hai mada, noapte buna..ca parca ma doare pe mine capul de foame in locul tau..de la 4 si un mar ?????

mami de 2 prichindei

sa sti ca ma doare si capul. Acusi merg sa ma pun in pat. Am sa-l intreb pe Cristi daca asta inseamna Apitu, poate l-ai deslusit tu

Mergi la inceput

...si pentru ca a trecut de 12...si pentru ca nu stiti, va spun eu ma cheama si Gabriela

..asa ca va poftesc in miez de noapte sa servim un pahar cu vin cu dedicatie pt Strumph, v-am pregatit tort , prajituri grecesti, tiramisu, gogosi si alte bunatati . O muzica placuta ..deci hai la mine

La multi ani, miki!!! Sa ne traiesti cu numele!!!!

La multi ani, gimihaela, Bogdan Gabriel de cristinaph, Eduard Gabriel de Dorinut@, antguess, Iustin Gabriel de kmy_black

..uitandu-ma pe lista am vazut ca avem de baut la greut si de Sf Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

apropo de obiceiuri de mancare, cand avea vlad vreo 8-9 luni, soacra mea venea cu exemple de la tara de la bunicii sotului..ca e un baietel acolo de varsta lui vlad care mananca orice, cu ei la masa..si l-a vazut ea cum baga cartofi prajiti si zeama de muraturi..
mie imi vine sa plang cand stiu ca exista astfel de copilasi..

mami de 2 prichindei

cunoastem genul de exemple.... numai eu stiu cat am luptat/ certat sa nu-i dau mariei lapte de vaca in loc de formula pana la un an...ca "asa se cresteau copii"inclusiv cumnata-mea care avea 20 de ani...pana le-am inchis gura cu..: da asa se cresteau copii, dar traia unul din trei... hai ca iar imi aduc aminte.... mai bine acum ... n-am ajutor dar nici sfatuitori..

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

acum ma pot culca , somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada LA MULTI ANI
MIKI LA MULTI ANI
DE FAPT TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR MIHAIL SI GAVRIL SANATATE MAXIMA SI SA TRAITI CU NUMELEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu abia am facut o baie si tre sa fug la nani da astept sa adoarma antonia
va dati seama?
e fenomenala
dimineata doarme de rupe
si la pranz de cand e racoare
si seara nu mai adoarme
ca nu am mai iesit fara dupa masa
si nu are unde sa oboseasca
offfffffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Doar nu credeati ca dorm, huh?

Referitor la covorase. Stiu exact despre ce vorbeste Strumph, numai ca atunci a fost vorba despre o anumita marca de covorase fabricate in China, unele de dimensiuni f mici. Aveam si din alea si le aveam si pe asstea de la Andrei. Pe alea mici cu litere le- am aruncat ptr ca aveau si piese f mici. In fine, nu insist, ca nu vreau sa conving pe nimeni de utilitatea lor. Noua ne folosesc ca atenueaza f mult la cazaturi, mai ales acum la inceput de experimentat mers plus sunt f colorate si o tin ocupata pe M.
Iar daca intr- adevar erau cancerigene, nu mai existau pe piata, ca doar sunt interzise nu? Iar Ro a fost prima care a interzis comercializarea lor.
Parerea mea personala este ca a fost vb strict de marketing.
Cum a fost si cu iaurturile Danone - Activia , ca bifidus este extras din gandaci, etc, era un subiect la generale, la fel si cu guma de guar, tot cancerigena, ingrosator folosit in alimentatie si in special la borcanelele de mancare Nestle.

Asadar, ca sa- i raspund lui Viss, covorase se gasesc la toate magazinele ptr bbi online, in Auchan, Carrefour, Interex, Kaufland, etc, la Noriel si altele.
Cami, felicitari Antoniei!

Miki, Mada , la multi ani, sa fiti fericitesi iubite!

Mergi la inceput