Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
O sa am spinal, vreau sa fiu treaza cand se naste copilul.
Tiny baby gator
Baby gator
dianalaura spune:
Hai Petro!!!!
Hai Roxana!
Curaj fetelor, nasteri usoare si recuperari rapide!
Sunteti oficial in titlu
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
ane2 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!
Brambu nastere usoara si o bebica frumoasa si sanatoasa!!!
Doamne Irina prin ce-ai trecut sper ca de data asta sa fie totu ok sa nu mai treci prin ce-ai trecut.Pai cand ma gandesc a mea pov a fost floare la ureche pe langa a ta si totusi de frica sa nu mai trec prin ce-am trecut am ales din timp cezariana.
Mada felicitari ptr carut si ptr bebelina grasuna
Cat despre ajutor eu nu refuz pe nimeni nasica o sa stea o luna la noi , va veni si prietena mea sa petreaca sarbatorile cu noi , plus mama , socrela , sormea etc....
Maine imi vine si mie comanda hainutele sunt sapalate si calcate in schimb geanta nu am facuto , maine ma duc si la control.
Am plus 16kg si de azi am intrat la dieta sa vedem daca ma tine ca in ultimu timp as vrea vrea doar cartofi prajiti, carnaciori, oua prajite
Am inceput sa am si eu dureri , ba de spatele , ba de burta... ma misc in reluare si simt ca nu mai pot...
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt
madabout2003 spune:
Buna seara!
Abia am intrat in casa, sunt plecat de azi dimineata ...deci sunt franta..
Am facut ultima eco, avem 2.570g + - 375g la 34+4 saptamani, totul e ok, colul inchis, in 3 sapt pot sa nasc linistita ca totul e in regula...
La multi ani sarbatoritilor de azi! Mai dau si eu un suc la ceas de seara pt ca pe bb2 o sa il cheme Gabriel !
Brambu si Baby sa aveti o zi minunata maine, o sa va tineti comorile frumoase si sanatoase in brate! Va trimit toate energiile mele pozitive!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 34+
daniela209 spune:
seara buna fetelor...
La multi ani celor care si-au sarbatorit onomastica astazi!
eu am fost plecata la plimbari jumatate de zi,dar am reusit si am facut si niste paste carbonara si o mancare rece,iar de acum in pat la tv...
Brambu , am scos si eu motatele pentru tine, maine pe vremea aceasta deja esti cu bebelina in brate , tinem pumnii stransi sa fie totul bine
baby_r mult curaj..
fetele asteptam sa ne anuntati maine imediat ce puteti
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 42zile
corina_s spune:
emma o sa fie bine, stai in continuare cumintica in pat
mada felicitari pentru vestile bune de la eco
35+
msilvy spune:
m-am intors de la doctorita de familie ; analizele sunt ok ;
dar tensiunea mare , zice ea : 120 cu 80 nu e buna.
sun ginecologul el zice ca e buna .
ce sa cred ?? voi cum stati cu tensiunea ??
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui msilvy m-am intors de la doctorita de familie ; analizele sunt ok ; dar tensiunea mare , zice ea : 120 cu 80 nu e buna. sun ginecologul el zice ca e buna . ce sa cred ?? voi cum stati cu tensiunea ?? |
ginecologul stie mai bine...
Nina, 34s+,
AMR minim 27 zile
aris26 spune:
multe multe ganduri bune pentru ABRAMBURIKA SI BABY_R
NASTERE USOARA, RECUPERARE RAPIDA SIIII .... DOI BEBELUSI ABSOLUT PERFECTI
mama de mic +s35+ AMR 4sapt.
corina_s spune:
stai linistita ca e buna tensiunea..important e sa nu cresca peste 14/8
Citat: |
citat din mesajul lui msilvy m-am intors de la doctorita de familie ; analizele sunt ok ; dar tensiunea mare , zice ea : 120 cu 80 nu e buna. sun ginecologul el zice ca e buna . ce sa cred ?? voi cum stati cu tensiunea ?? |
35+