Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine si apropo de grija lumii cred ca nu exista zi sa nu ma intrebe cineva ,, dar cand faci si tu un copil?,, pana acum ma intrebau cand ma marit, probabil dupa primul copil ma va intreba cand o sa il fac si pe al 2 lea , sincer cred ca m-am obisnuit cu intrebarilea astea, dar am momente cand imi vine sa le zic cate ceva de dulce.... astia sunt oamenii care ii f-t grija de noi si nu au alt subiect de barfa.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

iti tin pumnii sa iasa bebe luna asta..si nu mai te gandi la ce zice lumea

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Buna dragutelor!
probabil ca m-ati uitat de cand nu am mai intrat! Dar eu din cand in cand mai intru. Incerc sa evit sa intru iar in butoi atat de adanc incat sa nu mai pot iesi si m-am hotarat sa stau un pic mai departe de voi.

Buna, ankcta ! Eu nu te-am uitat ! Chiar asta seara mi-am adus aminte, in timp ce faceam baie ca odata, la inceputul anului, eram aici pe forum si scriam de zor cu "ancuta, katy si kitty". Apoi am facut eu o pauza de forum (te inteleg la capitolul asta) si cand m-am intors, voi trei nu mai erati la aspirante. Sper sa te ajute distanta si sa ne anunti ca nu te mai intorci aici decat pentru bb2.

P.S. stiu ca suna dubios ca ma gandeam la voi in timp ce faceam baie, dar nu e dubios, zau!!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele
Frumos vis Miky, sper sa se implineasca si peste 2 saptamani sa ne anunti cele II ale tale.

Eu am intrat sa va salut, ca va citesc zilnic.
Acuma am terminat de citit din urma, ca de obicei toate odata la sfarsit de zi dupa munca, obosita

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Azi am avut o zi f plina la munca si nu am avut timp sa intru.
Miky sa dea DD sa fie cu noroc
Lore, poate e de bine cu testul ala.
Eu cred ca declar maine Z1, acum tot cu spoting ma laud.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor eu sunt bine

inca nici urma de spoting sau ceva....
sunt z 29
test nu fac maine, o sa fac poimaine ca sa stiu un lucru

sunt foarte obosita si ma doare capul

maine iar avem inventar, adica reinventariere

nu stiu cat o sa dureze dar daca nu intru deloc maine seara sa nu va speriati

aaaa oricum eu maine sunt dupa-amiaza asa ca o sa intru dimineata cand ma trezesc

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Dragele mele, va multumesc la toate de sustinere!

Pe mine tot ma doare burtica si spatele rau de tot, asa mi-e de frica ca imi vine monstrul ala, ca din jumate in jumate de ora merg la baie ca am impresia ca a venit ...dar inca nu a venit...s-a terminat si z32 (z13dpo)...Doamne, cat imi doresc sa nu vina...sa fie bebe!
Azi ma gandeam sa iau Nospa, ca stiu ca data trecuta cand am fost gravi, mi-a spus dr mea sa iau daca m doare burtica...dar n--am luat, nu stiu de ce...de frica...m-am tampit rau de tot!

Va pup pe toate!

Ce muuuuuuuuuuult mi-as dori sa fie maine testul pozitiv!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , scumpele!
Intr-o zi asa frumoasa si binecuvantata , in care sarbatorim pe sfintii arhangheli Gavril si Mihail , eu va urez voua , celor sarbatorite , sa aveti parte de sanatate , intelegere in familie , iar bebele mult asteptat sa va lumineze viata cat mai curand! La multi ani Mihaelafalt , Miky82 , Lorena ... la multi ani sotului tau Monique77 , scuze daca am uitat pe cineva!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

La multi ani Mihaela , Miky82 , Lorena si sotului, la multi ani si sotului tau Monique77!

Eu tocmai am venit de la Fundeni (Dr. U) si tb sa ma intorc la 15.30 dupa rezultate. E groaznic de departe de mine.Acum am avut noroc ca m-a dus si m-a adus sotul, dar dupa amiaza va tb sa strabat tot Bucurestiul... cahhhhh! Si nu am cuvinte sa va descriu ce simt cand ajung in zona aia . Am trait niste momente oribile in spitalul ala si de cate ori ma apropii de el imi amintesc.
Va pup

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata !
Haideti la cafea
Miky Doamne ajuta ca peste 2 saptamani(sau 10 zile )sa ne dai vestea cea mare Si mai sper ca visul tau sa se adevereasca odata ca nu mai am rabdare
Moni AMR 10 (asa le numar de zici ca eu am facut stimulare)
Lorena poate faci azi totusi un test
Yna nu ne anunti nimic?
Gaby tu?A trecut spottingul?
Anka cum sa te uitam...te asteptam oricand vrei sa revi
Bob , Deny , Anne Marie si pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Stefulici si sa iasa bune rezultatele !
La multi ani tuturor sarbatoritilor!Parca se dadea chef mare astazi nu?Unde sunteti?

Mergi la inceput